anka11 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 hejcia :) to dobrze ze nie jest zle ;) ale i tak jej wspolczuje ..... Quote
Pati i Daisy Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Guffi napisał(a): Jejku, ale cuda :loveu: Kiedyś miałam króliki i chomiki :cool3: zawsze chciałam mieć świnke...:lol: Króliczko trzymam kciuki, żebyś czuła się jak najlepiej;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 o ! Co za domowy zwierzyniec :loveu:. Gryzonie ... jak ja lubie gryzonie :loveu:. A szczególnie świnki , za królikami i chomikami mniej przepadam :razz:. Quote
madziasto4 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Cześć Guffi, przyszłam do Ciebe :lol: Cieszysz się? :cool3: o jezuu jak fajniutka :loveu: Quote
Guffi Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Kamcia_14 napisał(a):o ! Co za domowy zwierzyniec :loveu:. Gryzonie ... jak ja lubie gryzonie :loveu:. A szczególnie świnki , za królikami i chomikami mniej przepadam :razz:. Dzięki:cool3: , ale chomika to ja nie mam;) . "Pati i Daisy" napisał(a): Jejku, ale cuda :loveu: Kiedyś miałam króliki i chomiki :cool3: zawsze chciałam mieć świnke...:lol: Króliczko trzymam kciuki, żebyś czuła się jak najlepiej;-) Dziękujemy. "Samturia" napisał(a):świneeeczkii :-D Taaak:D "anka11" napisał(a):hejcia :smile: to dobrze ze nie jest zle ;-) ale i tak jej wspolczuje ..... No, właśnie z Klarysą na szczęście jest dobrze, ale Pysiek(od forumowej koleżanki) już nie żyje(kastracja), a ratują jego kolegę Fuńka(też kastr) no i źle jest z pewną świnką(też z forum-nie moja). Dlatego coraz bardziej się boję:shake: . "barbara.h" napisał(a):a ja już rozkaz córce wydałam, żeby ufociła naszą świnkę PIGI :lol: No!:lol: "pinczerka_i_Gizmo" napisał(a):Trzymam kciuki za królaska, na pewno będzie wszystko w porządku :* :* :* Dziękujemy, mam taką nadzieję. Quote
Guffi Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Cześć Guffi, przyszłam do Ciebe :lol: Cieszysz się? :cool3: o jezuu jak fajniutka :loveu: No jasne:multi: :multi: , skaczę ze szczęścia, jak ta emota:cool3: . Dzięki:loveu: . Quote
madziasto4 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Guffi napisał(a):No jasne:multi: :multi: , skaczę ze szczęścia, jak ta emota:cool3: . Dzięki:loveu: . Jakaś taka mało przekonująca jesteś :hmmmm: :evil_lol: Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 madziasto4 napisał(a):Jakaś taka mało przekonująca jesteś :hmmmm: :evil_lol: Dlaczego?! Akurat tym razem napisałam całą prawdę;) , bardzo się CIEEEESZĘĘĘĘ!!! Quote
madziasto4 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć Guffi :p Byłam w czyjejś galerii i mi się pomyliłaś z Guciem, bo był tam ktoś o nicku Gucio :eviltong: Guffi, Gucio, takie podobne :roll: Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć! I jak tam Klarysa? Cześć:). Właśnie wróciliśmy od weta. Jest coraz lepiej:multi: . Codziennie dostaje po 3 zastrzyki. Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 madziasto4 napisał(a):Cześć Guffi :p Byłam w czyjejś galerii i mi się pomyliłaś z Guciem, bo był tam ktoś o nicku Gucio :eviltong: Guffi, Gucio, takie podobne :roll: Ja nie jestem i nigdy nie będę Gucio :x:evil_lol: ! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 No to dobrze, że już coraz lepiej :) Długo jeszcze musi na zastrzyki chodzić? A ja Gucia znam z Dogo, również bardzo fajna dziewczyna ;) Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):No to dobrze, że już coraz lepiej :) Długo jeszcze musi na zastrzyki chodzić? A ja Gucia znam z Dogo, również bardzo fajna dziewczyna ;) Ja nie znam;). Jutro ostatnia wizyta, potem jeszcze dam jej 2 zastrzyki podskórne(wszystko na ból), a w piątek ściąganie szwów:multi: . Quote
madziasto4 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Guffi napisał(a):Ja nie jestem i nigdy nie będę Gucio :x:evil_lol: ! Ty się tak nie odgrażaj, bo wszystko jest możliwe w tym kraju :cool3: Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 madziasto4 napisał(a):Ty się tak nie odgrażaj, bo wszystko jest możliwe w tym kraju :cool3: :stormy-sad: Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Anecioreczek napisał(a):dzieńdobry:cool3: Doberek:D:D:D Quote
madziasto4 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Guffi napisał(a)::stormy-sad: :megagrin: Quote
ewelinabuck Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 dziendoberek:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 madziasto4 napisał(a)::megagrin: :roflt: "evelinabuck" napisał(a):dziendoberek:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Cześć:multi: . Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Siedzi bidulka w klatce:-( , czyknełam jej jedną foteczkę: Quote
ewelinabuck Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ale ma wlos ta twoja bidulka:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Śliczniusia jest, ale widać, że taka w kąt wciśnięta :( Dużo zdrówka Klerysko! :* Quote
Recommended Posts