Guffi Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Witajcie! Jeszcze raz dziękuję za f/kciukasy. Fot aktualnie nie mam, ale jak zdążę to jeszcze dzisiaj porobię:cool3: ... Quote
Pati i Daisy Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Guffi napisał(a):Ba! Jak mu kupię zabawkę to ma to gdzieś, bo woli te:evil_lol: . Gratulacje pierwszej łapuchy:D:D:D! Haha, tak jak dziecko smoczek :cool3: Dziękuje:oops: ;) Quote
Guffi Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Tak, jutro operacja(bo zabieg a operacja to podobno co innego:roll: ). No i teraz obiecane fotaski:multi: : Zima za oknem! Ja z Goofosiem :oops: Quote
Guffi Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Coffe koniecznie nie chciał, abym mu zrobiła zdjęcie:mad: Pycholek Sritusia:loveu: Coffe tańczy brakedance'a Razem: Tego się nie da określić, ale sama cały czas nie mogę się na to zdjęcie napatrzyć :oops: Teraz pychol Coffe: Tu to akurat ja go ustawiałam :lol: Coffe na słoniu :roflt: Z piesiastymi zabawkami:loveu: Quote
Guffi Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Chciałam sobie zrobić zdjęcie z Futrem, ale mi zwiał: No i Fucia na sam koniec: Powiedz: AAAAaaaa Portrecik: Quote
Agushka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 No nooo ale sesyjka była :) Prosiaczki przecudowne:loveu::loveu: no ale ja mam prosiaczkowy sentyment jak wiadomo. A Futerko po prostu boskie. Portrecik Ci świetnie wyszedł :) No a króliś słodki jak landrynka. Nigdy króliczka nie miałam, sama nie wiem, czemu.. Quote
Guffi Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 To może teraz pora na Uszatego:razz: ? Z przyjemnością udzielę Ci nawału rad;) . Quote
Marta_Ares Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 jaka fajna sesja:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to jest boskie lacznie z tym podpisem:evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Fotasy gryzoniowe i Futrowe sjuper :) Palemka bombowa :D Quote
barbara.h Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 oooo ludu, nie mogę!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy to jest taka "postawa" świnki morskiej ;););) Quote
anka11 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 czesc :) ha ale sliczne gryzonki i niegryzonki :loveu::loveu: superowa sesyjka :) pozdrowionka :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ile fotek! :multi: Świetne tła do zdjęć gryzoni, jak jakaś profesjonalna sesja fotograficzna :evil_lol: Quote
anka11 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 czesc :) i jak tam operacja?? wszystko oki?? (to dzisiaj nie? ) Quote
Kasia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Guffi napisał(a): świetne zdjecie, cudnie tu wyglądają :loveu: :loveu: Guffi napisał(a): czyżby pies znudzony jazdą figurową na lodzie...:p :p barbara.h napisał(a): oooo ludu, nie mogę!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy to jest taka "postawa" świnki morskiej ;););) a może to postawa wystawowa - Karolinko przyznaj się, co? :p :p Quote
Guffi Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 "Marta_Ares" napisał(a):jaka fajna sesja:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to jest boskie lacznie z tym podpisem:evil_lol: :loveu: :loveu: Dzięki:loveu: , tylko nie wiedziałam, ja to się pisze:oops: . "bonita" napisał(a):Fotasy gryzoniowe i Futrowe sjuper :smile: Palemka bombowa :-D Dzięki:cool3: A wiesz ile się musiałam namęczyć, zeby mu to spiąć:D...? Chłopak z różową kokardką:evil_lol: . "barbara.h" napisał(a):oooo ludu, nie mogę!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy to jest taka "postawa" świnki morskiej Hehe! No co Ty:D! Tak się jakoś ustawił:cool3: . "anka11" napisał(a):czesc :smile: ha ale sliczne gryzonki i niegryzonki :loveu::loveu: superowa sesyjka :smile: pozdrowionka :smile: Cześć:D! Dziękuję:) "pinczerka_i_Gizmo" napisał(a):Ile fotek! :multi: Świetne tła do zdjęć gryzoni, jak jakaś profesjonalna sesja fotograficzna :evil_lol: Hah, lubię im robić takie zdjęcia, bo świniorki się fajnie ustawia:evil_lol: . Quote
Guffi Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 "anka11" napisał(a):czesc :smile: i jak tam operacja?? wszystko oki?? (to dzisiaj nie? ) Tak, dzisiaj. Klarysa jest w domu i... żyje. Narazie tyle mogę powieidzeć. Mama rozmawiała z wetką, wiem tylko, że wszystko miała "nienaturalnie pozrastane" i trzeba było wszystko wyciąć. Jest na lekach przeciwbólowych(królik może umrzeć z samego bólu), ale żyje, jutreo idzie na kolejną wizytę. "Tina.Sara" napisał(a):dzień doberek Doberek:cool3: . "fidelek2" napisał(a):świetne zdjecie, cudnie tu wyglądają :loveu: :loveu: czyżby pies znudzony jazdą figurową na lodzie...:p :p a może to postawa wystawowa - Karolinko przyznaj się, co? :p :p Dzięki:cool3: , tak chyba znudzony, a świnka miała kiedyś na wystawę jechać, ale wolałam jej jednak nie ciągnąć biedulki do Wawy. "anka11" napisał(a):czesc :smile: no i jak tam?? Narazie dobrze:). Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Trzymam kciuki za królaska, na pewno będzie wszystko w porządku :* :* :* Quote
Guffi Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Trzymam kciuki za królaska, na pewno będzie wszystko w porządku :* :* :* Dzięki;) Póki co chyba dobrze się czuje, dzisiaj już dostała 2 zastrzyki. Jest taka spokojna, nigdy taka nie była, nawet mnie nie próbowała atakować, kiedy jej sprzątałam. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Biedaczka jest wycieńczona i zmęczona... zobaczysz, że za jakiś czas energia wróci...ze zdwojoną siłą ;) Quote
barbara.h Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 a ja już rozkaz córce wydałam, żeby ufociła naszą świnkę PIGI :lol: Quote
Recommended Posts