furciaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 dziendoberek:) cio tam slychac u psowatych gryzoni i dlugouchych:loveu: Quote
Guffi Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 furciaczek napisał(a):to gratuluje 3 lapciochy :) i zycze dobrej nocki:p "Marta_Ares" napisał(a):Witam:multi: przyszlam sie przywitac:cool3: gratuluje 3 lapki:loveu: "haska_12" napisał(a):Ja tez gratuluję :loveu: "Tina.Sara" napisał(a):gratulacje :cool3: Dziękuję:multi: :D! Quote
Guffi Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 furciaczek napisał(a):dziendoberek:) cio tam slychac u psowatych gryzoni i dlugouchych:loveu: A dobrze, dobrze:D. Klarysa za dzień lub 2 idzie do sterylki. Quote
Xiara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Hejka :) Masz super gromadkę! :loveu: Gratuluję 3 łapki ;) Quote
Guffi Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Xiara napisał(a):Hejka :) Masz super gromadkę! :loveu: Gratuluję 3 łapki ;) Witam w moich skromnych progach:D:D:D Dziękuję:multi: . Quote
ewelinabuck Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 gratulki 3 laputki;) ;) ;) dawaj foteczki swoich psiaczkow:mad: :mad: :mad: :mad: (w mojej galerii new foto) Quote
Xiara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 haska_12 napisał(a):Własnie.Dawaj fotki :evil_lol: !!! Tak, tak, czekamy na fotki :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Guffi napisał(a):A dobrze, dobrze:D. Klarysa za dzień lub 2 idzie do sterylki.Mądra decyzja :multi::multi: Quote
Guffi Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 No to obiecane foty. Wyszłam tylko za późno na ogród i dlatego słabej jakości, a poniważ aparat się w trakcie całkowicie wyładował... To zdjęć jest tylko 9:placz: . Nie patrz się tak na mnie! Jak Ty nie chcesz mi dać spokoju, to ci ucieknę. Ehh Te pieski sąsiada są takie przystojne:evil_lol: (2 onki i 2 czarne teriery rosyjskie). Moja łaaapaaa! Nie dam ci zabrać! Zamyśliłam się:p Dobre, dobre! Nie ma to jak piłka! No tak:mad: . Najlepsza woda to ta z kałuży:mad: . Znowu sąsiedzi:diabloti: . Quote
Agushka Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Cześć Karolinka. Ja mam dla Ciebie niespodziankę, jak już wrzucę fotki do siebie to sama zobaczysz ... Quote
Pati i Daisy Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Guffi'] Dobre, dobre! Nie ma to jak piłka! Witam! :multi: Fajniuśkie zwierzaczki i słodki piesek :iloveyou: A piłeczka z pikachu :cool3: Gratuluję 3 łapki :p ja nie mam żadnej:oops: hihi:lol: Quote
Samturia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Guffi'] Tutaj to wygląda zupełnie jak Łapa! Quote
anka11 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 hejcia :) no superowe fotaski ^^ piesiiiooo sliczniasty :loveu::loveu::loveu: :eviltong::eviltong::eviltong: hahaha :D no nie calkiem wyglada jak Łapcia bo Łapcia ma na dol uszka ;p;p a tu na tym zdjeciu widac ze ma takie bardziej szpiczaste czy cus :D:D pozdrowionka :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Gizmo dziękuję za całusy :) Tak mam jedną uwagę, co do tego co napisał Bonita - w bielskim schronisku jest zabronione roienie zdjęć :( Quote
Guffi Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): :loveu: :loveu: :loveu: Gizmo dziękuję za całusy :) Tak mam jedną uwagę, co do tego co napisał Bonita - w bielskim schronisku jest zabronione roienie zdjęć :( Szkoda, możnaby wstawić fotki tych najbardziej potrzebujących piesków:-(. "::FiGa::" napisał(a):Czarna bestyja :loveu: Przynajmniej tego nie ukrywa:diabloti: . Dzisiaj dorwała się do ciasta:evil_lol: , ale na szczęście zjadła mało:shake: . "Agushka" napisał(a): Cześć Karolinka. Ja mam dla Ciebie niespodziankę, jak już wrzucę fotki do siebie to sama zobaczysz ... Już byłam i czekam z niecierpliwością na foty. Mam nadzieję, że niedługo komputer będzie w stanie używalności:shake: . "Tina.Sara" napisał(a):FOTY! :multi: Hihi! Tak:cool3: "Pati i Daisy" napisał(a):Witam! :multi: Fajniuśkie zwierzaczki i słodki piesek :iloveyou: A piłeczka z pikachu :cool3: Gratuluję 3 łapki :p ja nie mam żadnej:oops: hihi:lol: Witaj;) ! Dziękuję:)! Piłki mają już z 7-8 lat i walają się pogryzione prze psy tak długo po ogrodzie. "Samturia" napisał(a):Tutaj to wygląda zupełnie jak Łapa! No tylko uszy:p . Quote
Guffi Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 anka11 napisał(a):hejcia :) no superowe fotaski ^^ piesiiiooo sliczniasty :loveu::loveu::loveu: :eviltong::eviltong::eviltong: hahaha :D no nie calkiem wyglada jak Łapcia bo Łapcia ma na dol uszka ;p;p a tu na tym zdjeciu widac ze ma takie bardziej szpiczaste czy cus :D:D pozdrowionka :) Dziekuję:)! Dokładnie:D:D:D! Quote
Marta_Ares Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Witam:lol: jaki dumny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guffi Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Marta_Ares']Witam:lol: jaki dumny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Bo ma dziurawą piłeczkę:evil_lol: :loveu: . Quote
Kasia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 cześć Guffi :multi: nie było mnie u Was tylko 2 dni a tyle do nadrobienia że hoho - i czytania i ogladania :crazyeye: no ale wszystko nadrobiłam, fotki pieskowe obejrzałam i sie zachwyciłam - są cudne :loveu: Quote
Guffi Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 fidelek2 napisał(a):cześć Guffi :multi: nie było mnie u Was tylko 2 dni a tyle do nadrobienia że hoho - i czytania i ogladania :crazyeye: no ale wszystko nadrobiłam, fotki pieskowe obejrzałam i sie zachwyciłam - są cudne :loveu: Cześć:cool3: No ja też muszę codziennie u Ciebie TYLE nadrabiać:crazyeye: . Quote
Recommended Posts