Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haska_12 napisał(a):
Ojej.. ale mnie dawno nie było :oops: Żabulinka pięknusia.. :loveu:
Kupiłas ja w zoologicznym? :razz:

Hehe... Tak, kupiłam ją w zoologicznym 1,5 roku temu, ale... wtedy była już dość stara i została zwrócona do zoologicznego 2 razy, bo podobno atakowała rybki w akwarium... W sumie to ma już ponad 2 lata.

Posted

Guffi napisał(a):

Hihi! W ubranku go wyprowadzasz?

a gdzie :evil_lol: raz mu założyłam to nawet z miejsca sie nie ruszył - popatrzył na mnie, zawarczał, zaparl sie jak osiołek i ani rusz zmiejsca :eviltong: a obrażony był ze 2 dni conajmniej :evil_lol:

Posted

[quote name='fidelek2']a gdzie :evil_lol: raz mu założyłam to nawet z miejsca sie nie ruszył - popatrzył na mnie, zawarczał, zaparl sie jak osiołek i ani rusz zmiejsca :eviltong: a obrażony był ze 2 dni conajmniej :evil_lol:
Pewnie chciał powiedzieć:
A co Ty se wyobrażasz?! Za ja nieby jestem chiński piesek bezwłosy?!

Posted

Guffi napisał(a):
Hehe... Tak, kupiłam ją w zoologicznym 1,5 roku temu, ale... wtedy była już dość stara i została zwrócona do zoologicznego 2 razy, bo podobno atakowała rybki w akwarium... W sumie to ma już ponad 2 lata.

Ale chyba jeszcze jest w formie :razz:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
Guffi przylazłam was do porządku doprowadzic, zdjecia prosze :mad: :cool3:

Żabka choc urocza...nie satysfakcjonuje mnie w pełni, masz całe stadko jeszcze do obfocenia :evil_lol:

Mój tata pod wieczór wróci, więc jutro powinny być zdjęcia:cool3::).

"haska-12" napisał(a):
Ale chyba jeszcze jest w formie :razz:

Tego nie wiem:p , ale przynajmniej jeszcze żyje:evil_lol:. Przywiązałam się do niej, choć muszę przyznać, ze wolę te ofutrzone:evil_lol: .

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
no to czekam do jutra, bo kocham to twoje całe stadko :evil_lol: swoją drogą podziwiam tylko obowiązków :oops: :evil_lol:

Z czasem się przyzwyczaja:D. Ja też kocham moje stadko:diabloti: :loveu: .

Posted

Hey Guffi :)
Miło Cię było dzisiaj spotkać w schronisku :) Ale chciałam Cię bardzo przeprosić bo na początku zupełnie nie zajarzyłam o jaką Guffi chodzi :oops: :evil_lol: Trzeba było od razu mówić, że Dogo się kłania ;)

Jak powiedziałaś mi, że z Jaworza to rozjaśniło mi się wszystko ;) Mam nadzieję, że jeszcze Cię tam spotkam! Jak się podoba schronisko? ;)

Buziaki dla Ciebie i ferajny :*

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Hey Guffi :)
Miło Cię było dzisiaj spotkać w schronisku :) Ale chciałam Cię bardzo przeprosić bo na początku zupełnie nie zajarzyłam o jaką Guffi chodzi :oops: :evil_lol: Trzeba było od razu mówić, że Dogo się kłania ;)

Jak powiedziałaś mi, że z Jaworza to rozjaśniło mi się wszystko ;) Mam nadzieję, że jeszcze Cię tam spotkam! Jak się podoba schronisko? ;)

Buziaki dla Ciebie i ferajny :*

Heh! Tak szczerze mówiąc, to ja też na początku nie wiedziałam skąd Cię znam. Ale wiedziałam, ze gdzieś już Cię widziałam. I dopiero później Cię z Dogo skojarzyłam no i jak przyjechaliśmy z tą karmą, to poszlam zobaczyć, czy może jeszcze tam jesteś:D.
W porównaniu do[wiesz], to schronisko jest świetne, ale i tak nie zastąpi zwierzakom domu. Właśnie jak przyjechaliśmy, to wychodził stamtąd taki duży, biały pies:loveu: .
Dzięki, ucałuj Gizmusia ode mnie!

Posted

[quote name='bonita']Cześć :) Byłaś na odwiedzinkach w schronisku, też się wybieram, ale jakoś nie mogę się wybrać.
To się wybierz w końcu. Taki kochany owczarek tam jest:loveu: . Ale bym go wzięła...

Posted

Guffi napisał(a):

To się wybierz w końcu. Taki kochany owczarek tam jest:loveu: . Ale bym go wzięła...

To na co jeszcze czekasz - co 3 owczarki to nie 2 :evil_lol::evil_lol:

Cześć Guffi :multi:

Posted

[quote name='Guffi']To się wybierz w końcu. Taki kochany owczarek tam jest:loveu: . Ale bym go wzięła...

Foty jakieś porobiłaś? Oglądnęło by się:cool3: ( czy aparat jeszcze w podróży z tatą:evil_lol: ).

Posted

[quote name='fidelek2']To na co jeszcze czekasz - co 3 owczarki to nie 2 :evil_lol::evil_lol:

Cześć Guffi :multi:
Jak przyjedzie Tata to będziemy go męczyć:evil_lol: , ale nie wiem, czy piesek jest do wzięcia...

[quote name='"ewelinabuck"']heh ja tez niektorych osob nie kojarze sama sie jednak przedstawiam jestem z dogo pod nikiem ewelinabuck :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Ja jestem na ze 30 forach:diabloti:, więc nie tylko z Dogo:evil_lol: .

[quote name='"bonita"']Foty jakieś porobiłaś? Oglądnęło by się:cool3: ( czy aparat jeszcze w podróży z tatą:evil_lol: ).
Jeszcze w podróży, ale dzisiaj wieczorem/w nocy już będzie:multi: .