haska_12 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Guffi']I jeszcze coś specjalnie dla Haski:evil_lol: : Ojej.. ale mnie dawno nie było :oops: Żabulinka pięknusia.. :loveu: Kupiłas ja w zoologicznym? :razz: Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 haska_12 napisał(a):Ojej.. ale mnie dawno nie było :oops: Żabulinka pięknusia.. :loveu: Kupiłas ja w zoologicznym? :razz: Hehe... Tak, kupiłam ją w zoologicznym 1,5 roku temu, ale... wtedy była już dość stara i została zwrócona do zoologicznego 2 razy, bo podobno atakowała rybki w akwarium... W sumie to ma już ponad 2 lata. Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Guffi napisał(a): Hihi! W ubranku go wyprowadzasz? a gdzie :evil_lol: raz mu założyłam to nawet z miejsca sie nie ruszył - popatrzył na mnie, zawarczał, zaparl sie jak osiołek i ani rusz zmiejsca :eviltong: a obrażony był ze 2 dni conajmniej :evil_lol: Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='fidelek2']a gdzie :evil_lol: raz mu założyłam to nawet z miejsca sie nie ruszył - popatrzył na mnie, zawarczał, zaparl sie jak osiołek i ani rusz zmiejsca :eviltong: a obrażony był ze 2 dni conajmniej :evil_lol: Pewnie chciał powiedzieć: A co Ty se wyobrażasz?! Za ja nieby jestem chiński piesek bezwłosy?! Quote
madzia20sosnowiec Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Guffi przylazłam was do porządku doprowadzic, zdjecia prosze :mad: :cool3: Żabka choc urocza...nie satysfakcjonuje mnie w pełni, masz całe stadko jeszcze do obfocenia :evil_lol: Quote
haska_12 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Guffi napisał(a):Hehe... Tak, kupiłam ją w zoologicznym 1,5 roku temu, ale... wtedy była już dość stara i została zwrócona do zoologicznego 2 razy, bo podobno atakowała rybki w akwarium... W sumie to ma już ponad 2 lata. Ale chyba jeszcze jest w formie :razz: Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):Guffi przylazłam was do porządku doprowadzic, zdjecia prosze :mad: :cool3: Żabka choc urocza...nie satysfakcjonuje mnie w pełni, masz całe stadko jeszcze do obfocenia :evil_lol: Mój tata pod wieczór wróci, więc jutro powinny być zdjęcia:cool3::). "haska-12" napisał(a):Ale chyba jeszcze jest w formie :razz: Tego nie wiem:p , ale przynajmniej jeszcze żyje:evil_lol:. Przywiązałam się do niej, choć muszę przyznać, ze wolę te ofutrzone:evil_lol: . Quote
madzia20sosnowiec Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Guffi napisał(a):Mój tata pod wieczór wróci, więc jutro powinny być zdjęcia:cool3::).. no to czekam do jutra, bo kocham to twoje całe stadko :evil_lol: swoją drogą podziwiam tylko obowiązków :oops: :evil_lol: Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):no to czekam do jutra, bo kocham to twoje całe stadko :evil_lol: swoją drogą podziwiam tylko obowiązków :oops: :evil_lol: Z czasem się przyzwyczaja:D. Ja też kocham moje stadko:diabloti: :loveu: . Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Hey Guffi :) Miło Cię było dzisiaj spotkać w schronisku :) Ale chciałam Cię bardzo przeprosić bo na początku zupełnie nie zajarzyłam o jaką Guffi chodzi :oops: :evil_lol: Trzeba było od razu mówić, że Dogo się kłania ;) Jak powiedziałaś mi, że z Jaworza to rozjaśniło mi się wszystko ;) Mam nadzieję, że jeszcze Cię tam spotkam! Jak się podoba schronisko? ;) Buziaki dla Ciebie i ferajny :* Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Hey Guffi :) Miło Cię było dzisiaj spotkać w schronisku :) Ale chciałam Cię bardzo przeprosić bo na początku zupełnie nie zajarzyłam o jaką Guffi chodzi :oops: :evil_lol: Trzeba było od razu mówić, że Dogo się kłania ;) Jak powiedziałaś mi, że z Jaworza to rozjaśniło mi się wszystko ;) Mam nadzieję, że jeszcze Cię tam spotkam! Jak się podoba schronisko? ;) Buziaki dla Ciebie i ferajny :* Heh! Tak szczerze mówiąc, to ja też na początku nie wiedziałam skąd Cię znam. Ale wiedziałam, ze gdzieś już Cię widziałam. I dopiero później Cię z Dogo skojarzyłam no i jak przyjechaliśmy z tą karmą, to poszlam zobaczyć, czy może jeszcze tam jesteś:D. W porównaniu do[wiesz], to schronisko jest świetne, ale i tak nie zastąpi zwierzakom domu. Właśnie jak przyjechaliśmy, to wychodził stamtąd taki duży, biały pies:loveu: . Dzięki, ucałuj Gizmusia ode mnie! Quote
bonita Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Cześć :) Byłaś na odwiedzinkach w schronisku, też się wybieram, ale jakoś nie mogę się wybrać. Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='bonita']Cześć :) Byłaś na odwiedzinkach w schronisku, też się wybieram, ale jakoś nie mogę się wybrać. To się wybierz w końcu. Taki kochany owczarek tam jest:loveu: . Ale bym go wzięła... Quote
Kasia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Guffi napisał(a): To się wybierz w końcu. Taki kochany owczarek tam jest:loveu: . Ale bym go wzięła... To na co jeszcze czekasz - co 3 owczarki to nie 2 :evil_lol::evil_lol: Cześć Guffi :multi: Quote
ewelinabuck Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 heh ja tez niektorych osob nie kojarze sama sie jednak przedstawiam jestem z dogo pod nikiem ewelinabuck :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
bonita Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Guffi']To się wybierz w końcu. Taki kochany owczarek tam jest:loveu: . Ale bym go wzięła... Foty jakieś porobiłaś? Oglądnęło by się:cool3: ( czy aparat jeszcze w podróży z tatą:evil_lol: ). Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='fidelek2']To na co jeszcze czekasz - co 3 owczarki to nie 2 :evil_lol::evil_lol: Cześć Guffi :multi: Jak przyjedzie Tata to będziemy go męczyć:evil_lol: , ale nie wiem, czy piesek jest do wzięcia... [quote name='"ewelinabuck"']heh ja tez niektorych osob nie kojarze sama sie jednak przedstawiam jestem z dogo pod nikiem ewelinabuck :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ja jestem na ze 30 forach:diabloti:, więc nie tylko z Dogo:evil_lol: . [quote name='"bonita"']Foty jakieś porobiłaś? Oglądnęło by się:cool3: ( czy aparat jeszcze w podróży z tatą:evil_lol: ). Jeszcze w podróży, ale dzisiaj wieczorem/w nocy już będzie:multi: . Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 anka11 napisał(a):czesc :):):):):):) ^^ Cześć:D:D:D Quote
Marta_Ares Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 hejka:eviltong: Co tam u Was slychac??? Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Marta_Ares napisał(a):hejka:eviltong: Co tam u Was slychac??? Hey! A nic... Właśnie zauważyłam, ze mam trzecią łapkę:D. Quote
furciaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 to gratuluje 3 lapciochy :) i zycze dobrej nocki:p Quote
Marta_Ares Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Witam:multi: przyszlam sie przywitac:cool3: gratuluje 3 lapki:loveu: Quote
Recommended Posts