Tina.Sara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 cześć!!!!!!!! :multi: dlaczego ja Cie ominełam :/ ŚLICZNOŚCI!!!!! :loveu: Quote
Kasia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='haska_12'] czy ona tu czeka na wyjście na spacer? :p:p Quote
Guffi Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 fidelek2 napisał(a):One razem mieszkają w jednej klatece? Narazie tak, ale teraz mam jeszcze samiczkę(a to są samce), więc za niedługo i tak będzie trzeba rozdzielić. Quote
Guffi Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Tina.Sara napisał(a):cześć!!!!!!!! :multi: dlaczego ja Cie ominełam :/ ŚLICZNOŚCI!!!!! :loveu: No właśnie się zastanawiałam ostatnio, co Cię tak długo nie ma:mad: :evil_lol: . Quote
Guffi Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 fidelek2 napisał(a):czy ona tu czeka na wyjście na spacer? :p:p Chciałoby się:diabloti: . Ale tak na serio, to jest smutna minka, ponieważ Ukochany Pan wyjechał(a było coś koło 23) do Włoch:shake: . Quote
ewelinabuck Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 zwierzyniec poprostu cud miod:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Guffi napisał(a): Chciałoby się:diabloti: . Ale tak na serio, to jest smutna minka, ponieważ Ukochany Pan wyjechał(a było coś koło 23) do Włoch:shake: . bo wiesz, stoi z taką beidną, wyczekującą minka jak na obiecany sopacer ;) Quote
Anecioreczek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 a skąd masz Gooffiego?:> jest przepiękny.. sama Bym chciała królicza:loveu: Quote
Guffi Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 ewelinabuck napisał(a):zwierzyniec poprostu cud miod:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Miło mi... i im:loveu: . "fidelek2" napisał(a):bo wiesz, stoi z taką beidną, wyczekującą minka jak na obiecany sopacer ;-) No, dokładnie tak wygląda;) , ale minka wiąże się z czymś innym:-( . Taki smutny wzrok:-( . Ale dzisiaj ukradł kapcia mamie i musiała go szukać przez pół godziny:evil_lol: . "Anecioreczek" napisał(a):a skąd masz Gooffiego?:> jest przepiękny.. sama Bym chciała królicza:loveu: Z zoologicznego w Bielsku. Jest strasznie(dosłownie!) kochany:loveu: . Quote
Anecioreczek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ja też chceee :placz: rodzice by mnie zabili:evil_lol: ale chceee!!!:placz: Quote
Guffi Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Anecioreczek napisał(a):ja też chceee :placz: rodzice by mnie zabili:evil_lol: ale chceee!!!:placz: Eeee... tam! Ja mam teraz 3 świnki i 2 kroliki i JESZCZE mnie nie zabili. A zresztą są kochani:loveu: . Quote
Anecioreczek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 no ja mam jeszcze do tego 3 chomiki:cool3: no ale mY miekszamy w bloku...:shake: Quote
Agushka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Hej Karolinko :) fotki swinkowe świetne ale... ja nie moge oglądac świnek bo już bym chciała żeby z nami mieszkał prosiaczek a nie może narazie... Za to od dwóch dni mamy rybeńki :) Quote
Guffi Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Anecioreczek napisał(a):no ja mam jeszcze do tego 3 chomiki:cool3: no ale mY miekszamy w bloku...:shake: Eeee tam! Królik nie potrzebuje dużego mieszkania, a i może nawet zaprzyjaźni się z psami:cool3: . "Agushka" napisał(a):Hej Karolinko :smile: fotki swinkowe świetne ale... ja nie moge oglądac świnek bo już bym chciała żeby z nami mieszkał prosiaczek a nie może narazie... Za to od dwóch dni mamy rybeńki :smile: Tiaaa... Już nie wymyślaj tylko kupuj świniaczka:diabloti:. Z rybami nie pogadasz:evil_lol: . Quote
Tina.Sara Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Guffi napisał(a):No właśnie się zastanawiałam ostatnio, co Cię tak długo nie ma:mad: :evil_lol: . coś mnie wywialo :evil_lol: ale wróciłam :cool3: poza tym to cześć :D Quote
bonita Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Cześć :) Na Dogo jest piesek o oczkach takich jak Futra Quote
Guffi Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Tina.Sara']coś mnie wywialo :evil_lol: ale wróciłam :cool3: poza tym to cześć :D Cześć:D:multi: [quote name='"bonita"']Cześć :smile: Na Dogo jest piesek o oczkach takich jak Futra Fla Wla Bla:eviltong: , Fucia jest jedyny:p . Ale fajny piesek, a niedaleko nas mieszka dalmatyńczyk o takich oczach:cool3: . Quote
Guffi Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 anka11 napisał(a):hejcia ;) ;) Cześć! Muszę do Ciebie zajrzeć:oops: ... Quote
bonita Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Guffi']Cześć:D:multi: Fla Wla Bla:eviltong: , Fucia jest jedyny:p . Ale fajny piesek, a niedaleko nas mieszka dalmatyńczyk o takich oczach:cool3: . Tak, dużo jest ostatnio psiaków z niebieskim okiem:cool3: . A ten wyżej jest w schronisku bidocek:shake: . Karol a u Was, to chyba straszliwie wieje co? Quote
Guffi Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='bonita']Tak, dużo jest ostatnio psiaków z niebieskim okiem:cool3: . A ten wyżej jest w schronisku bidocek:shake: . Karol a u Was, to chyba straszliwie wieje co? W schronisku w B-B? Tak, wieje u nas strasznie. Musieliśmy wszystko zbierać z ogrodu, a psy jak wyszły na ogród, to wracały za sekundę z podkulonymi ogonami:diabloti: . Quote
Kasia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Guffi napisał(a): Tak, wieje u nas strasznie. Musieliśmy wszystko zbierać z ogrodu, a psy jak wyszły na ogród, to wracały za sekundę z podkulonymi ogonami:diabloti: . Fidlak to nawet nie chciał wyjść na ostani spacer dzisiaj...wystawił nas poza klatkę, popatrzył na mnie, podniósł łapę i zrobił siku prawie w klatce :diabloti: i myk szybciutko z powrotem do domku :p:p Quote
Samturia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 wstyt sie przyznać że kiedyś z łątwością rozróżniałam CH Teddy od US Teddy a teraz nie wqiem jaka to sheltie :( Quote
Anecioreczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 o Arosie nie wspomne..i jego wianiu pod ...'ogon:P' Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 fidelek2 napisał(a):Fidlak to nawet nie chciał wyjść na ostani spacer dzisiaj...wystawił nas poza klatkę, popatrzył na mnie, podniósł łapę i zrobił siku prawie w klatce :diabloti: i myk szybciutko z powrotem do domku :p:p Hihi! W ubranku go wyprowadzasz? "Samturia" napisał(a):wstyt sie przyznać że kiedyś z łątwością rozróżniałam CH Teddy od US Teddy a teraz nie wqiem jaka to sheltie :-( Sheltie(inaczej Silkie lub szetlandzka) to taka gładkowłosa, tyle że krótki włos ma tylko na głowie, a na reszcie ciała ma taki miękki, jedwabisty i rośnie przez całe życie. Mój ma brzuch oraz tylną połowę ciała jak sheltie, a resztę jak gładkowłosa z tym, że włosy rosną mu baaardzo wolno(prawie w ogóle), ale przynajmniej nie linieje(a świnki gładkowłose normalnie gubią futro). "Anecioreczek" napisał(a):o Arosie nie wspomne..i jego wianiu pod ...'ogon:P' Hihi... Biedny. Jednak nasi podopieczni chyba najbardziej przeżywają taką pogodę. Quote
Recommended Posts