Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fidelek2 napisał(a):
One razem mieszkają w jednej klatece?

Narazie tak, ale teraz mam jeszcze samiczkę(a to są samce), więc za niedługo i tak będzie trzeba rozdzielić.

Posted

Tina.Sara napisał(a):
cześć!!!!!!!! :multi: dlaczego ja Cie ominełam :/ ŚLICZNOŚCI!!!!! :loveu:

No właśnie się zastanawiałam ostatnio, co Cię tak długo nie ma:mad: :evil_lol: .

Posted

fidelek2 napisał(a):
czy ona tu czeka na wyjście na spacer? :p:p

Chciałoby się:diabloti: . Ale tak na serio, to jest smutna minka, ponieważ Ukochany Pan wyjechał(a było coś koło 23) do Włoch:shake: .

Posted

Guffi napisał(a):

Chciałoby się:diabloti: . Ale tak na serio, to jest smutna minka, ponieważ Ukochany Pan wyjechał(a było coś koło 23) do Włoch:shake: .

bo wiesz, stoi z taką beidną, wyczekującą minka jak na obiecany sopacer ;)

Posted

ewelinabuck napisał(a):
zwierzyniec poprostu cud miod:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Miło mi... i im:loveu: .
"fidelek2" napisał(a):
bo wiesz, stoi z taką beidną, wyczekującą minka jak na obiecany sopacer ;-)

No, dokładnie tak wygląda;) , ale minka wiąże się z czymś innym:-( . Taki smutny wzrok:-( . Ale dzisiaj ukradł kapcia mamie i musiała go szukać przez pół godziny:evil_lol: .
"Anecioreczek" napisał(a):
a skąd masz Gooffiego?:>
jest przepiękny.. sama Bym chciała królicza:loveu:

Z zoologicznego w Bielsku. Jest strasznie(dosłownie!) kochany:loveu: .

Posted

Anecioreczek napisał(a):
ja też chceee :placz:

rodzice by mnie zabili:evil_lol:

ale chceee!!!:placz:

Eeee... tam!
Ja mam teraz 3 świnki i 2 kroliki i JESZCZE mnie nie zabili. A zresztą są kochani:loveu: .

Posted

Hej Karolinko :) fotki swinkowe świetne ale... ja nie moge oglądac świnek bo już bym chciała żeby z nami mieszkał prosiaczek a nie może narazie... Za to od dwóch dni mamy rybeńki :)

Posted

Anecioreczek napisał(a):
no ja mam jeszcze do tego 3 chomiki:cool3:
no ale mY miekszamy w bloku...:shake:

Eeee tam! Królik nie potrzebuje dużego mieszkania, a i może nawet zaprzyjaźni się z psami:cool3: .
"Agushka" napisał(a):
Hej Karolinko :smile: fotki swinkowe świetne ale... ja nie moge oglądac świnek bo już bym chciała żeby z nami mieszkał prosiaczek a nie może narazie... Za to od dwóch dni mamy rybeńki :smile:

Tiaaa... Już nie wymyślaj tylko kupuj świniaczka:diabloti:. Z rybami nie pogadasz:evil_lol: .

Posted

[quote name='Tina.Sara']coś mnie wywialo :evil_lol: ale wróciłam :cool3: poza tym to cześć :D
Cześć:D:multi:
[quote name='"bonita"']Cześć :smile:
Na Dogo jest piesek o oczkach takich jak Futra

Fla Wla Bla:eviltong: , Fucia jest jedyny:p . Ale fajny piesek, a niedaleko nas mieszka dalmatyńczyk o takich oczach:cool3: .

Posted

[quote name='Guffi']Cześć:D:multi:

Fla Wla Bla:eviltong: , Fucia jest jedyny:p . Ale fajny piesek, a niedaleko nas mieszka dalmatyńczyk o takich oczach:cool3: .

Tak, dużo jest ostatnio psiaków z niebieskim okiem:cool3: .
A ten wyżej jest w schronisku bidocek:shake: .

Karol a u Was, to chyba straszliwie wieje co?

Posted

[quote name='bonita']Tak, dużo jest ostatnio psiaków z niebieskim okiem:cool3: .
A ten wyżej jest w schronisku bidocek:shake: .

Karol a u Was, to chyba straszliwie wieje co?

W schronisku w B-B?

Tak, wieje u nas strasznie. Musieliśmy wszystko zbierać z ogrodu, a psy jak wyszły na ogród, to wracały za sekundę z podkulonymi ogonami:diabloti: .

Posted

Guffi napisał(a):

Tak, wieje u nas strasznie. Musieliśmy wszystko zbierać z ogrodu, a psy jak wyszły na ogród, to wracały za sekundę z podkulonymi ogonami:diabloti: .

Fidlak to nawet nie chciał wyjść na ostani spacer dzisiaj...wystawił nas poza klatkę, popatrzył na mnie, podniósł łapę i zrobił siku prawie w klatce :diabloti: i myk szybciutko z powrotem do domku :p:p

Posted

fidelek2 napisał(a):
Fidlak to nawet nie chciał wyjść na ostani spacer dzisiaj...wystawił nas poza klatkę, popatrzył na mnie, podniósł łapę i zrobił siku prawie w klatce :diabloti: i myk szybciutko z powrotem do domku :p:p

Hihi! W ubranku go wyprowadzasz?

"Samturia" napisał(a):
wstyt sie przyznać że kiedyś z łątwością rozróżniałam CH Teddy od US Teddy a teraz nie wqiem jaka to sheltie :-(

Sheltie(inaczej Silkie lub szetlandzka) to taka gładkowłosa, tyle że krótki włos ma tylko na głowie, a na reszcie ciała ma taki miękki, jedwabisty i rośnie przez całe życie. Mój ma brzuch oraz tylną połowę ciała jak sheltie, a resztę jak gładkowłosa z tym, że włosy rosną mu baaardzo wolno(prawie w ogóle), ale przynajmniej nie linieje(a świnki gładkowłose normalnie gubią futro).

"Anecioreczek" napisał(a):
o Arosie nie wspomne..i jego wianiu pod ...'ogon:P'

Hihi... Biedny. Jednak nasi podopieczni chyba najbardziej przeżywają taką pogodę.