Dynia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ello gdzie jesteś :multi: :multi: :multi: ja z rewizytą a tu pustynia :eviltong: pozdrawiam :loveu: Quote
Kasia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 wpadlismy się przwitac i pooglądać jakieś nowe zdjęcia a tu nic...Karolinko gdzie jesteś? ;);) Quote
anka11 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 czesc :) co tam slychac ?? gdzie jestes?? :eviltong: Quote
haska_12 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Hmm.. Karolcia sobie chyba w kulki leci :mad: Szyko dawaj foteczki, bo .. :mad: Quote
Guffi Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Witajcie! Strasznie Was przepraszam, że mnie tak długo nie było:shake: . Zaraz się wytłumaczę. Po 1. Witam Cię, Anka:multi: ;) . Po 2.Bardzo mi miło, że podoba Wam się mój bannerek. Nie zapominajcie tylko, że jest tam też królik:eviltong:. Dziękuję:). No i teraz pora na moje wytłumaczenie:oops:. Tak, jak już wcześniej pisałam, nowy rok zaczął się zdecydowanie źle i nawet już nie pamiętam z jakiego to powodu. Potem zaczęło się polepszać, ale zepsuł mi się humor, ponieważ wylogowało mnie co chwilkę ze wszystkich for, na których przebywam:mad:. No i się musiałam logować za każdym razem. Większość przez to w ogóle przestałam odwiedzać, bo już nie miałam cierpliwości. Kiedy sytuacja zaczęła się poprawiać, to wlazłam tutaj, aby coś do Was napisać... No i za każdym razem, kiedy napisałam post to rozłączał mi się internet i kasowała cała, długa wiadomość. Zdenerwowało mnie to już tak strasznie, że w ogóle przestałam włączać komputer, włożyłam go do szuflady i leżał zamknięty... Teraz także wyłącza mi się internet, ale daje co minutę "Podglad" i zapisuje mi się to no i nie muszę już się martwić o to, ze skasuje mi się cała wiadomość, a co najwyżej 2 zdania. A teraz to już w ogóle się załamałam, ponieważ mój Tata wyjechał na tydzień na narty do Włoch:placz: . Pożyczyłam mu na ten tydzień swój aparat i za bardzo nie mam czym fotek robić(bo jeśli chodzi o komórki to od jednej zgubił mi się kabel, a druga go w ogóle nie ma). Dobra, na koniec pozytywna wiadomość. Przed tym wyjazdem zrobiłam 26 fot:multi: . Quote
Kasia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Guffi napisał(a): Dobra, na koniec pozytywna wiadomość. Przed tym wyjazdem zrobiłam 26 fot:multi: . no to jest co wstawiać :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ah ten pech :shake: TO wylogowywanie to pewnie przez cookies, często tak się dzieje. Ważne, ze jest już mniej więcej ok :* 26 zdjęć? Ale nas kusisz :evil_lol: A co do wyjazdu taty, to w końcu tydzień to nie jest tak dużo, jakoś wytrzymamy :) a tata sobie odpocznie(z drugiej strony też bym chciała sobie zafundować taki wyjazd na narty do Włoch - mimo, że na nartach jeździć nie umiem :cool3: ) Quote
Guffi Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ah ten pech :shake: TO wylogowywanie to pewnie przez cookies, często tak się dzieje. Ważne, ze jest już mniej więcej ok :* 26 zdjęć? Ale nas kusisz :evil_lol: A co do wyjazdu taty, to w końcu tydzień to nie jest tak dużo, jakoś wytrzymamy :) a tata sobie odpocznie(z drugiej strony też bym chciała sobie zafundować taki wyjazd na narty do Włoch - mimo, że na nartach jeździć nie umiem :cool3: ) Cookies usuwam kilkanaście razy dziennie, mały daje to efekt, ale zawsze coś. Hihi! Ja na nartach jeżdżę, ale w tym roku jeszcze nie byłam. Jakaś letnia ta zima:mad: . Dobra, jak nadrobię jeszcze trochę zaległości, to powstawiam trochę fot, a na następny, następny dzień resztę, żeby nie wywalić od razu wszystkiego, bo potem nie będzie co dawać:shake: . Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 W każdym razie witaj z powrotem :multi: Czekam na pierwsze foteczki :cool3: Quote
Guffi Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Czyszczenie lapki: Goofy na Klarysie: Pychol Klarysy: Klara chyba cos sobie dziwnego pomyslala: Portret :P : To jest prowokacja(ale Klara byla ustawiana do zdjecia): Quote
furciaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 slodziaki:loveu: :loveu: :loveu: a te uchole oklapniete:loveu: miodzio:loveu: :loveu: Quote
bonita Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Helou :) Piękne króle:loveu: Na tej fotce nie wiadomo gdzie się jeden kończy, a drugi zaczyna:evil_lol: A gdzie piesy:cool3: , przeca to jest Dogo-mania:mad: . Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Długo wpatrywałam sie w to zdjęcie króliczków na którym są pomieszane i doszłam do wniosku że nic z tego nie rozumiem :lol: Ale doszłam do tego ktory to który :cool: Quote
Guffi Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Dziękuję:loveu: Piesy będą;) , jutro, lub po jutrze:multi: . Quote
ewelinabuck Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ja tu tak zadko zagladam az mi wstyd:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: piekne psice a krolaski bombowe tez mialam krolika miniaturke i nawet rudego ale niestety musialam go oddac to bylo 4 lata temu teraz mam jeszcze myszoskoczka;) Quote
Kasia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Guffi napisał(a): zanim doczytałam że to Goofy na Klarysie to się zastanawiałam co jest co? Czy to dwa króliki czy jeden w jakiejś dziwnej pozie :evil_lol: świetne zdjecie ;) Quote
Samturia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ale piękne króliczki a ta angorka to cudo jest :loveu: Quote
anka11 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 jakie piekne :loveu::loveu::loveu: mi sie podoba najbardziej ta fota co leza sa sobie :loveu::loveu::loveu: pozdrawiamy ;) Quote
Dynia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ello :loveu: gdzie te piesy ?:eviltong: króliczki boskie :loveu: u nas jeden mieszkał w stajni ale potrzebny był znajomemu do jego kobitek :evil_lol: to pojechał i jest mu tam fantastycznie :multi: u nas niestety brak było dziewczyn i marnował się biedak :diabloti: Quote
Recommended Posts