Guffi Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Witajcie! Dziękuję za życzenia! Jesteście Kochani:multi: !!! Jakoś ten rok źle się zaczął, dlatego jestem bardzo źle nastawiona. Mam nadzieję, że to się zmieni. Kiedy tylko znajdę troszkę czasu, to kogoś ofocę:cool3: . Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Nie martw się, to złe nastawienie szybko minie - czekaj tylko na jakiś błysk słońca pośród zachmurzonego nieba... :) będzie gud ;* Quote
Guffi Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Zrobiłam kilka fot i jak dobrze będzie to wstawię je za... godzinę:placz: . Mam nadzieję, że się polepszy. Kiedyś, aby mi pogorszyć humor trzeba się było baaardzooo namęczyć, a teraz złyyy pierwszy dzień roku i tylko zwierzaki dodają mi otuchy... no i Wy oczywiście:calus:. Quote
Kasia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 witajcie :multi: dawno mnie tu nie było, a to dlatego ze nie miałam dostępu do netu przez jakis czas...no ale już jestem i czekam na obiecane fotki ;) Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Czesc :) Nie martw się, po burzy wyjdzie słońce :calus: Ja tez nie najlepiej zaczęłam ten rok :shake: Czekamy na fotki ;) Quote
Guffi Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 No to proszę;) . Moja załamana mina:placz: i Goofok na ramieniu:loveu: . Quote
Kasia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 :crazyeye::crazyeye: dla Ciebie Karolina to juz raczej sie miejsce nie znajdzie na łóżku, co nie? :evil_lol: ale śliczna fotka :loveu::loveu: Quote
Guffi Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 No... Azja wyszła jakaś wielka:crazyeye: na tym łóżku. Tak dziwnie to wygląda, jakby zajmowała całe łóżko:mad: . A świniorki strasznie łatwo jest ułożyć do zdjęcia, można je sfotografować w każdej pozycji:loveu: . Quote
Kasia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 ja to marzę o kupnie nowej świnki ale TZ to by mnie chyba kijem z chałupy pogonił :evil_lol: mnie nie ma codziennie w domu do 17.00 i wszystkim zajmuje się On - i dzieckiem i psem jak miałam poprzednia świnkę to ona miała klatkę otwartą cały czas i swobodnie mogła sobie chodzić po całym mieszkaniu, co w związku z tym miałam zawsze masę sprzątania po niej jej kup :evil_lol: no i teraz TZ twierdzi, że jak chce jeszcze jakieś zwierzątko to mam nie pracować i się nimi zajmować...;) Quote
Guffi Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Ja też wcześnie w domu nie jestem:shake: . Ale czas dla nich zawsze znajdę:p . A śwince a tak dużo czasu nie trzeba poświęcać. W śwince można się tylko zakochać:loveu: . Kupuj świnkę, a ja czekam na jej fotki;) . Quote
Agushka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dobry weczór Karolinko :) Ależ masz pasażera na gapę w łóżku :) A nie zostawiła tam kilograma kłaków? Tinowe teraz wszędzie fruwają:evil_lol::evil_lol: Quote
Guffi Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Cześć Aga:multi: . Nie kłaczków psich w tej chwili nie mamy, świnki akurat(na szczęście!) mamy nie liniejące(w ogóle), ale futro królicze lata wszędzie:diabloti: . Quote
Kasia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Guffi napisał(a): W śwince można się tylko zakochać:loveu: . Kupuj świnkę, a ja czekam na jej fotki;) . Jak już ją sobie kupię to pierwsza się o tym dowiesz ;);) Quote
Guffi Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 fidelek2 napisał(a):Jak już ją sobie kupię to pierwsza się o tym dowiesz ;);) No myślę:multi: ! Quote
barbara.h Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Karolinka!! cześć :hand: uff czasu mało!! ale nadrobiłam zaległości u ciebie w galeri :multi: ach, tę działeczkę to macie taką dużą i ogrodzoną? jak ja bym tak chciała :placz: bo u mnie, to piłką nawet nie mogę rzucić! bo do sąsiada rzucę co mieszka na drugiej stronie ulicy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guffi Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Cześć! Basia, tak działka jest taka duża i ogrodzona:). Mi się jeszcze nie udało przerzucic za płot(no chyba, że bym stała 5 metrów przed nim:evil_lol: ). A jak Wam się podoba nowy banner:multi: ? Quote
anetta Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Mi sie bardzo podoba :krolik: chrum, chrum :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Bannerek taki... świński :evil_lol: Śliczny! :) Quote
Kasia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 cześć :multi: no, bannerek cudny, taki oryginalny ;) a gdzie to się podziewasz, że nawet nie zagladasz do Siebie? ;) Quote
anka11 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 dziendoberek :loveu: co tam slychac?? ps mi sie bannerek bardzo podoba slodziutki :p Quote
Recommended Posts