Guffi Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Strasznie kochana:loveu: . Jest jeszcze 80 razy bardziej słodka, niż wychodzi na zdjęciach:loveu: . Tak, oczy ma granatowe, a te "białka"(z boku) są jasno-niebieskie. Będą foty królików, będą;). Quote
Guffi Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Przepraszam, dam jutro, bo aparat jest wyładowany:oops: . Quote
madzia20sosnowiec Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 guffi czy je mozna podcinac?:oops: Quote
Guffi Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] guffi czy je mozna podcinac?:oops: Yyy... Nierozumiem... Chodzi o świnkę? Futerko? Quote
madzia20sosnowiec Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Guffi napisał(a):Yyy... Nierozumiem... Chodzi o świnkę? Futerko? no no, zakrecona dzisiaj jestem :oops: Quote
Guffi Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Tak, jasne, ze można obciąć. Rośnie nawet szybciej, niż u człowieka, ale mi jest trochę żal tego futarka:oops: . Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Witamy :loveu:. Sorry za nasza długaśnąąą nieobecność :mad: Ale już się poprawiamy. COś fotek nie widzę :mad:. PS. U nas w galeri nowe zdjęcia :loveu:. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 A czy jest wskazane obcinanie futerka? Z całkiem długimi kłaczkami jest o wiele piękniejsza :loveu: Quote
Guffi Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Kamcia_14 napisał(a):Witamy :loveu:. Sorry za nasza długaśnąąą nieobecność :mad: Ale już się poprawiamy. COś fotek nie widzę :mad:. PS. U nas w galeri nowe zdjęcia :loveu:. Cześć:multi: ! U nas były wczoraj nowe foty;) Za niedługo znowu będą:p Quote
Kasia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Guffi - wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2007 dla Ciebie i Twojej gromadki!!! Quote
Kasia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Aha, Topanga jest cudowna :loveu::loveu: przypomina mi mojego Czesia ,który jest juz za TM. Quote
Guffi Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A czy jest wskazane obcinanie futerka? Z całkiem długimi kłaczkami jest o wiele piękniejsza :loveu: Nie, nie jest wskazane. Obcina ten, kto chce. Ale nie zapominajmy o tym, że rosna jej włosy cały czas tak, jak człowiekowi. Wyobrażasz sobie, co bedzie za 2 lata, a nawet rok:evil_lol: , chyba czasem jednak trzeba obciąć. Ja narazie nic nie robię z włosami, tylko czasami papiloty dla Coffe(facet tego nie lubi, ale cóż:evil_lol: ) i spinki u Topangi, Sprite ma za krótkie futarko na takie "eksperymenty":mad: . [quote name='"Dynia"'] Święta, Święta i po Świętach, nikt już o nich nie pamięta, bo Sylwester już za pasem, bawmy ostro się w tym czasie! Dynia i ferajna :huh: :huh: :huh: Cześć! Jak ja Cię dawno nie widziałam! Zaraz przyjdę w odwiedziny, bo coś mi sie wcześniej nie wyświetlała Twoja galeria. Quote
Guffi Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='fidelek2']Guffi - wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2007 dla Ciebie i Twojej gromadki!!! Bardzo dziękujemy za życzenia!!! Quote
haska_12 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Piękna karteczka :loveu: Dziekujemy i nawzajem :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Guffi dużo zdrowia i szczęscia w nowym roku :multi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witamy :multi: Jak tam w nowym roku się żyje :razz:. ? Quote
Guffi Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Dziękuję:) Żyje się no... w miarę... narazie bardzo nie narzekam:p . Quote
Agushka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Hej :) Spieszę się żeby jeszcze zdążyć złożyć Ci najserdeczniejsze życzenia wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) Żeby był lepszy od tego, co sobie już poszedł :) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Guffi i my nie omieszkamy złozyc zyczonek :cool3: Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, Dużo bąbelków w szampanie, Kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku!:evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 dzemdobry:p jak tam sie miewa twoje stadko Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Cześć Guffi! :) Jak po Nowym Roku? ;) Quote
Recommended Posts