:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Witam bardzo serdecznie ;) Masz naprawdę wspaniały zwierzyniec :multi: Króliki, świnki morskie, psy... :loveu: Marzenie... Ale szczerze wspołczuję ci czasu kiedy sunie mają cieczkę, ja myślałam że zwariuje :D Quote
Guffi Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Witam bardzo serdecznie ;) Masz naprawdę wspaniały zwierzyniec :multi: Króliki, świnki morskie, psy... :loveu: Marzenie... Ale szczerze wspołczuję ci czasu kiedy sunie mają cieczkę, ja myślałam że zwariuje :D Witam i dziekuję. Z tą cieczką, to rzeczywiście jest gonitwa. Normalnie wypuszczamy je na ogród, a spacer to rzadkość, a kiedy mają cieczkę, to spacerki kilka razy dziennie, bo nie można ich spuścić z oczu:mad: . Quote
Guffi Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Jupi! Jupi! Jupi! Nic mi nie zepsuje humoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Oj Guffi chwal się odrazu cóż takiego się stało ;) A ten zwierzak co go chcesz do rodzinki włączyć super jest - teraz dopiero zdjęcia zauważyłam :) Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Guffi napisał(a):Witam i dziekuję. Z tą cieczką, to rzeczywiście jest gonitwa. Normalnie wypuszczamy je na ogród, a spacer to rzadkość, a kiedy mają cieczkę, to spacerki kilka razy dziennie, bo nie można ich spuścić z oczu:mad: . A mają suńku po cieczkach CU?? I coś taka szczęśliwa :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Guffi, no pochwal się nam tu powodem, który tak Cię uszczęśliwił, co? :p :p Quote
Guffi Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 :: FiGa :: napisał(a):A mają suńku po cieczkach CU?? I coś taka szczęśliwa :evil_lol: Nie, po prostu mamy duży ogród i nie możemy ich upilnować patrząc tylko przez okno, a wiadomo... ktoś mógłby się "włamać". A powodem mojego szczęścia jest... Topanga:loveu: !!! A teraz zgadujcie, kto to, a za ten czas ja będę zmniejszać foty:evil_lol: . Quote
Kasia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Guffi napisał(a): A powodem mojego szczęścia jest... Topanga:loveu: !!! A teraz zgadujcie, kto to, a za ten czas ja będę zmniejszać foty:evil_lol: . ja się poddaję.... :niewiem: :niewiem: Quote
Guffi Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Haha! No dobra, powiem! Świnka morska:loveu:(trzecia). Quote
Guffi Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Dobra, to na początek 3 focie Topangi(nie robiłam jej więcej, aby nie stresować): Quote
Kasia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Guffi'] Topanga cudna :loveu: uwielbiam takie włochate świnki...moja też taka była, tylko miała dłuższe włochale. Quote
Marta_Ares Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 moj baranek kochany :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guffi Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Ma dopiero 4 m-ce, więc jeszcze długie footro przed nią:cool3: . Wygląda jak 7 nieszczęść, bo przez 2 m-ce siedziała w zoologicznym nie czesana i... niestety kołtyniki musiałam jej wyciąć, gdyż nie było innego wyboru. A teraz Ty mi możesz poradzić, bo pewien hodowca rasowych świnek poradził mi kupienie szamponu z olejkiem norkowym dla YORKÓW, więc może znasz jakąś dobrą firmę? Quote
Guffi Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Marta_Ares napisał(a): moj baranek kochany :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Na żywo to jest dopiero zdziebło moje kochane:loveu: , zapraszam:cool3: . Quote
Kasia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Guffi'] Ma dopiero 4 m-ce, więc jeszcze długie footro przed nią:cool3: . Wygląda jak 7 nieszczęść, bo przez 2 m-ce siedziała w zoologicznym nie czesana i... niestety kołtyniki musiałam jej wyciąć, gdyż nie było innego wyboru. A teraz Ty mi możesz poradzić, bo pewien hodowca rasowych świnek poradził mi kupienie szamponu z olejkiem norkowym dla YORKÓW, więc może znasz jakąś dobrą firmę? ja dla Fidlaka kupuję szampony i odżywki z firmy Dr Seidla, i jestem z nich zadowolona...no ale jak widzisz Yorków w galeriach nie brakuje więc może ktoś doradzi Ci coś innego i lepszego ;) Quote
Guffi Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Dziekujemy bardzo za życzenia! I ja powiem "nawzajem", bo nie umiem odpowiedzić tak ślicznym wierszem:Rose:. Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Guffi napisał(a):Nie, po prostu mamy duży ogród i nie możemy ich upilnować patrząc tylko przez okno, a wiadomo... ktoś mógłby się "włamać".Chodziło mi o ciąże urojone [CU], przepraszam że pisze niezrozumiale juz się tak przyzwyczaiłam :lol: Zdjątka piesków i reszty gromadki bosskie :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Prawie jak MATRIX :evil_lol: Quote
Guffi Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Chodziło mi o ciąże urojone [CU], przepraszam że pisze niezrozumiale juz się tak przyzwyczaiłam :lol: Ale ja wiedziałam, ze chodziło o ciąże urojone:lol: . Nasze psy tego nigdy nie miały. Podobno to zależy od psychiki suczki, a nasze mają "ponoć" bardzo dobrą:multi: . [quote name='"pinczerka_i_Gizmo"']Prawie jak MATRIX :evil_lol: No tak przerobiłam:oops: , może trochę:cool3: . Fidelek2, dziekuję za odpowiedź, dzisiaj byłam w zoologu i takie były tylko z Beaphar, no i taka kupiłam. Haska_12, no tak, a o najważniejszej zapomniałam:oops: :evil_lol: . Quote
Recommended Posts