Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam bardzo serdecznie ;)
Masz naprawdę wspaniały zwierzyniec :multi: Króliki, świnki morskie, psy... :loveu: Marzenie...
Ale szczerze wspołczuję ci czasu kiedy sunie mają cieczkę, ja myślałam że zwariuje :D

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Witam bardzo serdecznie ;)
Masz naprawdę wspaniały zwierzyniec :multi: Króliki, świnki morskie, psy... :loveu: Marzenie...
Ale szczerze wspołczuję ci czasu kiedy sunie mają cieczkę, ja myślałam że zwariuje :D

Witam i dziekuję.
Z tą cieczką, to rzeczywiście jest gonitwa. Normalnie wypuszczamy je na ogród, a spacer to rzadkość, a kiedy mają cieczkę, to spacerki kilka razy dziennie, bo nie można ich spuścić z oczu:mad: .

Posted

Guffi napisał(a):
Witam i dziekuję.
Z tą cieczką, to rzeczywiście jest gonitwa. Normalnie wypuszczamy je na ogród, a spacer to rzadkość, a kiedy mają cieczkę, to spacerki kilka razy dziennie, bo nie można ich spuścić z oczu:mad: .

A mają suńku po cieczkach CU??

I coś taka szczęśliwa :evil_lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
A mają suńku po cieczkach CU??

I coś taka szczęśliwa :evil_lol:

Nie, po prostu mamy duży ogród i nie możemy ich upilnować patrząc tylko przez okno, a wiadomo... ktoś mógłby się "włamać".
A powodem mojego szczęścia jest... Topanga:loveu: !!!
A teraz zgadujcie, kto to, a za ten czas ja będę zmniejszać foty:evil_lol: .

Posted

Guffi napisał(a):

A powodem mojego szczęścia jest... Topanga:loveu: !!!
A teraz zgadujcie, kto to, a za ten czas ja będę zmniejszać foty:evil_lol: .

ja się poddaję.... :niewiem: :niewiem:

Posted

Ma dopiero 4 m-ce, więc jeszcze długie footro przed nią:cool3: . Wygląda jak 7 nieszczęść, bo przez 2 m-ce siedziała w zoologicznym nie czesana i... niestety kołtyniki musiałam jej wyciąć, gdyż nie było innego wyboru. A teraz Ty mi możesz poradzić, bo pewien hodowca rasowych świnek poradził mi kupienie szamponu z olejkiem norkowym dla YORKÓW, więc może znasz jakąś dobrą firmę?

Posted

Marta_Ares napisał(a):

moj baranek kochany :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:loveu: Na żywo to jest dopiero zdziebło moje kochane:loveu: , zapraszam:cool3: .

Posted

[quote name='Guffi']
Ma dopiero 4 m-ce, więc jeszcze długie footro przed nią:cool3: . Wygląda jak 7 nieszczęść, bo przez 2 m-ce siedziała w zoologicznym nie czesana i... niestety kołtyniki musiałam jej wyciąć, gdyż nie było innego wyboru. A teraz Ty mi możesz poradzić, bo pewien hodowca rasowych świnek poradził mi kupienie szamponu z olejkiem norkowym dla YORKÓW, więc może znasz jakąś dobrą firmę?

ja dla Fidlaka kupuję szampony i odżywki z firmy Dr Seidla, i jestem z nich zadowolona...no ale jak widzisz Yorków w galeriach nie brakuje więc może ktoś doradzi Ci coś innego i lepszego ;)

Posted

Guffi napisał(a):
Nie, po prostu mamy duży ogród i nie możemy ich upilnować patrząc tylko przez okno, a wiadomo... ktoś mógłby się "włamać".
Chodziło mi o ciąże urojone [CU], przepraszam że pisze niezrozumiale juz się tak przyzwyczaiłam :lol:

Zdjątka piesków i reszty gromadki bosskie :loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Chodziło mi o ciąże urojone [CU], przepraszam że pisze niezrozumiale juz się tak przyzwyczaiłam :lol:
Ale ja wiedziałam, ze chodziło o ciąże urojone:lol: .
Nasze psy tego nigdy nie miały. Podobno to zależy od psychiki suczki, a nasze mają "ponoć" bardzo dobrą:multi: .
[quote name='"pinczerka_i_Gizmo"']Prawie jak MATRIX :evil_lol:
No tak przerobiłam:oops: , może trochę:cool3: .

Fidelek2, dziekuję za odpowiedź, dzisiaj byłam w zoologu i takie były tylko z Beaphar, no i taka kupiłam.

Haska_12, no tak, a o najważniejszej zapomniałam:oops: :evil_lol: .