Guffi Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 A może, może... Ale nie chce zapeszać:cool3:. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Guffi napisał(a):A może, może... Ale nie chce zapeszać:cool3:. Guffi :-o :multi: Zdradzisz jakieś szczegóły? :cool3: Quote
Guffi Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Niestety nie jest to psisko, ani kocisko, ani nic futrzastego... Takie podobne do zaby, ale dużo(chyba ze 20 razy) większe. Nazywa się Aksolotl Meksykański. Wszyscy reagują odrazą, ale wg mnie jest słodki:loveu: . Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Guffi napisał(a):Niestety nie jest to psisko, ani kocisko, ani nic futrzastego... Takie podobne do zaby, ale dużo(chyba ze 20 razy) większe. Nazywa się Aksolotl Meksykański. Wszyscy reagują odrazą, ale wg mnie jest słodki:loveu: . Ale to do żab się zalicza? Jakaś fotka? Nie mogę sobie jakoś wyobrazić jak taki zwierz wygląda :cool3: Quote
Guffi Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 To jest płaz w postaci larwalnej, ale nie przerażaj się;) . Wygląda trochę jak ryba;) . Zaraz wstawię kilka fot, które znalazłam w necie:loveu: . Quote
Ola&Kora Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ale śliczny ten Aksolotl :loveu: Też kiedyś chciałam takiego mieć :p Quote
Agushka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 A ja z całym szcunkiem podziękuję za Aksolota:evil_lol::evil_lol: Zdecydowanie preferuję zwierzęta z futerkiem :) Quote
Guffi Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Ja też, ale jest słodki:loveu: . Chcę mieć w końcu jakieś zwierzę w pokoju:p . Quote
bonita Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cześć! No nie mogę, jascur z piórami :). Na dodatak albinosek :). Quote
Guffi Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Tylko szkoda, ze takiego nie mam:-( , ale chciałabym mieć:cool3: . Jaszczur z piórami- haha swietna nazwa, chyba go przechścimy:evil_lol: . Quote
bonita Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Guffi']Tylko szkoda, ze takiego nie mam:-( , ale chciałabym mieć:cool3: . Jaszczur z piórami- haha swietna nazwa, chyba go przechścimy:evil_lol: . A widziałaś je gdzieś w Bielsku:cool3: ? ( ja nie). Quote
Guffi Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='bonita']A widziałaś je gdzieś w Bielsku:cool3: ? ( ja nie). Tak, w Auchan jest pełno(ale nie mów nikomu:evil_lol: ). Quote
bonita Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Guffi']Tak, w Auchan jest pełno(ale nie mów nikomu:evil_lol: ). OK:evil_lol: . Ale dawno tam w zoologicznym nie byłam, w najbliższych dniach pewno się tam wybiorę, to zobaczę:multi: . Quote
Guffi Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='bonita']OK:evil_lol: . Ale dawno tam w zoologicznym nie byłam, w najbliższych dniach pewno się tam wybiorę, to zobaczę:multi: . Akwarium na samym dole, drugie od lewej:cool3: . Quote
Kasia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 no, zwierzyniec niczego sobie :loveu: świnki morskie uwielbiam, jedną niedawno jeszcze miałam (angorkę :loveu:) ale kilka miesięcy temu odeszła za TM :-( ale u mojej mamy jest świnka dlatego Fidlak tak lubi tam chodzić, ma tam przynajmnej jakąś rozrywkę - ganiają sobie oboje po mieszkaniu ;) Quote
Agushka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Aksoloty aksolotami, świnki świnkami ale gdzie psy??? Jakies nowe fotki by się przydały :evil_lol::evil_lol: Quote
Guffi Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Witamy Fidelek w tej galerii :smile: ! Agushka, no właśnie nikt się o foty nie upomina, w takim razie jutro porobię ;) . Haska_12, oj żaba żaba... zrobi się ;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Azja piękna :loveu: i inni też :loveu:.. Będziemy wpadać często bardzo często do tej wspaniałej galeri. Proszę Wytarmosić pieski i nie tylko od nas :loveu:. I prosimy też o zajrzenie do naszej galeri :loveu:. Quote
Kasia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 witaj Guffi :multi: i zwierzaczki też :multi: Quote
bonita Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Dobrywieczór :). Czy jest tutaj pani Guffi ;). Pozdrowionka:) ( Już niedługo się zobaczymy :) ) Quote
Guffi Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='bonita']Dobrywieczór :). Czy jest tutaj pani Guffi ;). Pozdrowionka:) ( Już niedługo się zobaczymy :) ) Cześć! Co??? Aha, bo my chyba razem wigilię spedzamy:roll: :multi: ...? Quote
bonita Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Guffi']Cześć! Co??? Aha, bo my chyba razem wigilię spedzamy:roll: :multi: ...? Dokładnie tak:multi::multi: :multi: . Nie no siedzę na internecie zamiast coś robić:oops: , nieładnie, nieładnie. Muszę znikać:bye: . Quote
Recommended Posts