Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie jest to psisko, ani kocisko, ani nic futrzastego... Takie podobne do zaby, ale dużo(chyba ze 20 razy) większe. Nazywa się Aksolotl Meksykański. Wszyscy reagują odrazą, ale wg mnie jest słodki:loveu: .

Posted

Guffi napisał(a):
Niestety nie jest to psisko, ani kocisko, ani nic futrzastego... Takie podobne do zaby, ale dużo(chyba ze 20 razy) większe. Nazywa się Aksolotl Meksykański. Wszyscy reagują odrazą, ale wg mnie jest słodki:loveu: .

Ale to do żab się zalicza? Jakaś fotka? Nie mogę sobie jakoś wyobrazić jak taki zwierz wygląda :cool3:

Posted

To jest płaz w postaci larwalnej, ale nie przerażaj się;) . Wygląda trochę jak ryba;) . Zaraz wstawię kilka fot, które znalazłam w necie:loveu: .

Posted

[quote name='Guffi']Tylko szkoda, ze takiego nie mam:-( , ale chciałabym mieć:cool3: .
Jaszczur z piórami- haha swietna nazwa, chyba go przechścimy:evil_lol: .

A widziałaś je gdzieś w Bielsku:cool3: ? ( ja nie).

Posted

[quote name='Guffi']Tak, w Auchan jest pełno(ale nie mów nikomu:evil_lol: ).

OK:evil_lol: . Ale dawno tam w zoologicznym nie byłam, w najbliższych dniach pewno się tam wybiorę, to zobaczę:multi: .

Posted

[quote name='bonita']OK:evil_lol: . Ale dawno tam w zoologicznym nie byłam, w najbliższych dniach pewno się tam wybiorę, to zobaczę:multi: .
Akwarium na samym dole, drugie od lewej:cool3: .

Posted

no, zwierzyniec niczego sobie :loveu: świnki morskie uwielbiam, jedną niedawno jeszcze miałam (angorkę :loveu:) ale kilka miesięcy temu odeszła za TM :-(
ale u mojej mamy jest świnka dlatego Fidlak tak lubi tam chodzić, ma tam przynajmnej jakąś rozrywkę - ganiają sobie oboje po mieszkaniu ;)

Posted

Witamy Fidelek w tej galerii :smile: !
Agushka, no właśnie nikt się o foty nie upomina, w takim razie jutro porobię ;) .
Haska_12, oj żaba żaba... zrobi się ;)

Guest Kamcia_14
Posted

Azja piękna :loveu: i inni też :loveu:.. Będziemy wpadać często bardzo często do tej wspaniałej galeri. Proszę Wytarmosić pieski i nie tylko od nas :loveu:. I prosimy też o zajrzenie do naszej galeri :loveu:.

Posted

[quote name='bonita']Dobrywieczór :). Czy jest tutaj pani Guffi ;).
Pozdrowionka:) ( Już niedługo się zobaczymy :) )
Cześć!
Co??? Aha, bo my chyba razem wigilię spedzamy:roll: :multi: ...?

Posted

[quote name='Guffi']Cześć!
Co??? Aha, bo my chyba razem wigilię spedzamy:roll: :multi: ...?

Dokładnie tak:multi::multi: :multi: . Nie no siedzę na internecie zamiast coś robić:oops: , nieładnie, nieładnie. Muszę znikać:bye: .