Guffi Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Za chwilkę jeszcze kilka fotek z samym Futrem;) Quote
Guffi Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Ola&Kora napisał(a):Oczko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Tam wyraźnie widać:loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 ale sliczne:loveu: :loveu: :loveu: a jaka fajna duza posesja:evil_lol: Quote
Guffi Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Fucia ciągnęła piłkę, a ja nie chciałam puścić i tak obie biegłyśmy(dlatego tło jest zamazane): Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Śliczny portrecik i jak obroża emanuje świetliście :evil_lol: :loveu: Quote
haska_12 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Fotki................ :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ...... Quote
sota36 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Witamy kudlato - po 1. - Dziekuejmy za odwiedzinki u nas! Po 2.Fakt - foty super! Po 3.- bedziemy Was nawiedzac!!! Quote
bonita Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Brrry Dzień :). Taki deszczowy, a u Was ;). Quote
Guffi Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Cześć! To samo:shake: . Nawet na ogród nie wychodziłam, a porobiłabym jakieś foty:mad: . Quote
Guffi Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Śliczny portrecik i jak obroża emanuje świetliście :evil_lol: :loveu: No właśnie tak to dziwnie wyszło, bo ona nie ma nic błyszczącego:mad: . Quote
Guffi Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 sota36 napisał(a):Witamy kudlato - po 1. - Dziekuejmy za odwiedzinki u nas! Po 2.Fakt - foty super! Po 3.- bedziemy Was nawiedzac!!! Po 1. To teraz ja witam w mojej galerii:cool3: . Po 2. Dziękuję za odwiedziny. Po 3. Zapraszamy ponownie:multi: . Quote
Agushka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Hej :) Ja nie mogę... Mi tez naczęściej wychodzą zdjęcia Tiny właśnie w tej pozycji. Szczególnie na spacerkach... Ja sobie idę a ona pędzi przede mną, skutkiem czego fotek doopki mam najwięcej, inne zdjęcia tylko cudem wychodzą:evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Czy ten caly teren jest wasz?? http://img139.imageshack.us/img139/379/eretan024xr8.jpg :mdleje: Spoznilam sie na imprezke :placz: Zycze Guffiemu wszystkiego najkroliczniejszego :cunao: Coffe :loveu::loveu:Moj Ty ulubiencu :cool1: Tez mialam swiniaczki, dwie samiczki, ale niestety jakis czas temu, w roku wejscia PL do Unii, (kiedy PL weszla do Unii, w zeszlym roku czy dwa lata temu...?Tak ten czas szybko leci ze stracilam rachube :cool1:) zeszly z tego swiata...Jedna 1 maja a druga we wrzesniu...... www.anettat.republika.pl/PA1010002%20-%20kopia.jpg www.anettat.republika.pl/PA1010014%20-%20kopia.jpg Jesli fot nie bedzie widac a tego sie obawiam to wstawie jakos inaczej. Quote
Guffi Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='anetta']Czy ten caly teren jest wasz?? http://img139.imageshack.us/img139/379/eretan024xr8.jpg :mdleje: Tak, szczerze mówiąc to, to tylko mała część :smile: . [quote name='"anetta"'] Spoznilam sie na imprezke :placz: Zycze Guffiemu wszystkiego najkroliczniejszego :cunao: Dziękujemy! Tylko Guffi to mój nick, a królik nazywa się Goofy:evil_lol: , ale czyta się tak samo;) . [quote name='"anetta"']Coffe :loveu::loveu:Moj Ty ulubiencu :cool1: Tez mialam swiniaczki, dwie samiczki, ale niestety jakis czas temu, w roku wejscia PL do Unii, (kiedy PL weszla do Unii, w zeszlym roku czy dwa lata temu...?Tak ten czas szybko leci ze stracilam rachube :cool1:) zeszly z tego swiata...Jedna 1 maja a druga we wrzesniu...... www.anettat.republika.pl/PA1010002%20-%20kopia.jpg www.anettat.republika.pl/PA1010014%20-%20kopia.jpg Jesli fot nie bedzie widac a tego sie obawiam to wstawie jakos inaczej. Widzę, że odeszły w podobnym czasie:placz: . U świnek to bardzo prawdopodobne, ponieważ są to bardzo towarzyskie zwierzątka i jeśli są trzymane razem, to trzeba się liczyć z tym, że jeśli jedna odejdzie, to ta druga będzie cierpieć i może się nawet od tego rozchorować:placz: . [quote name='"Agushka"']Hej :smile: Ja nie mogę... Mi tez naczęściej wychodzą zdjęcia Tiny właśnie w tej pozycji. Szczególnie na spacerkach... Ja sobie idę a ona pędzi przede mną, skutkiem czego fotek doopki mam najwięcej, inne zdjęcia tylko cudem wychodzą:evil_lol::evil_lol: No tak, france są takie ruchliwe, że tylko uciekające je można przyłapać:evil_lol: . Ale na szczęście Futrę jest bardzo łatwo wyszkolić, lubi się uczyć i można ją ustawić do zdjęcia w każdej pozycji, a jeśli ma być ruchome to można z nią powtarzać sztuczkę w nieskończoność:multi: . Za to Azja się mnie boi:mad: . Zawsze się mnie bała, a ma już ponad 11,5 roku. Kiedy do niej podchodzę to na "łopatki" i ani myśli wstawać:shake: . Quote
Agushka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 A ja jestem prosię i zapomniałam Ci podziękować za prześliczne prezenciki na PW :) Kochana jesteś:loveu::loveu: Quote
Guffi Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Nie ma za co;) . Cieszę się, że Ci się podoba:Cool!:. Quote
Juszes Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Super galeria! zwłaszcza króliczki mi przeokropnie do gustu przypadły ;***. Sama kiedyś miałam królicę ( nazywala się Klara) alem oja siostra dostala alergii :( Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Widzę że masz nowy bannerek :loveu: Śliczny jest :p :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 A ja nigdy nie umiałam zrobić takich zawijasów jak u Was w bannerku :-( Tak swoją drogą to jest śliczny i nawet żaba znalazła swoje miejsce :cool3: Quote
Guffi Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Dziekuję :smile: ! Właśnie starałam się o to, aby każdy miał jakieś miejsce... Gorzej, jak ktoś jeszcze dojdzie:shake::cool3:. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Guffi napisał(a):Dziekuję :smile: ! Właśnie starałam się o to, aby każdy miał jakieś miejsce... Gorzej, jak ktoś jeszcze dojdzie:shake::cool3:. A masz coś w planach? :razz: Quote
Recommended Posts