Guffi Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Po pierwsze: Witam wszystkich! Niektórzy znają mnie już z tematu Bonity, ale moje piesuczki to mało kto zna:cool3: . Wsród moich zwierzaków są 2 ONki(bez RD) Azja i Futra(imię zwylne, ale to też suczka), 2 króliki Goofy(mini baran) i Klarysa(lwiogłowy), 2 świnki morskie Sprite(krotkowłosy) i Coffe(no prawie peruwianka) i żaba. To przedstawiam mój zwierzyniec(narazie mało fotek mam wgranych, ale jutro cos dorobie): Futra: Gdzie jest Coofe(świnka morska)? ...chyba z pół godziny wygrzewał się w futerku Fuci:loveu: : Na trawie: Portret:lol: : Azja z Futrem: I teraz Mali koledzy i koleżanki:loveu: : Dwie króliczki: Goofy: Klarysa: Świniorki: Sprite: Coffe: Żaba:oops: : No to tyle na dzisiaj! Miłego oglądania:p ! Quote
Marta_Ares Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ale sliczny :loveu: :loveu: :loveu: ma niesamowite oczko:loveu: :loveu: mam slabosc do kroliczkow:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Witamy !!! Kolejne śliczne zwierzątka dołączyły do naszego grona :loveu: :loveu: :loveu: Ucaluj je wszystkie od nas! :loveu: I zapraszam do mnie :cool3: Quote
Marta_Ares Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Hejka radzilabym zmniejszyc podpis bo mod grasuje po forum , anie chcesz chyba zeby Cie zbanowali:shake: :shake: Quote
Guffi Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Jasne, dzięki. Nie zauważyłam, ze jest taki duży:oops: Quote
Guffi Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Już zmniejszyłam. Dziękuję w imieniu moich kudłatków. Całuski też już przakazane:cool3: . Jeśli chodzi o oko Futrusia to jest to efekt zapalenia tęczówki kiedy był jeszcze mały:-( (teraz ma 6 lat). Na szczęście okazało się, że na oko widzi i zmieniła się tyko barwa:multi: . Quote
bonita Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: A więc jest Galeria ślicznych ON- ków i małych gryzoników- super:loveu: ( Dogomania Forum wciągnie każdego kto tu tylko wdepnie:evil_lol:) Życzymy sobie jak najwięcej fotek:cool3: Takich pięknych jak ta u góry:loveu: Albo, ta superowska na dole:loveu: Myślę, że będziemy stałymi bywalcami tej Galerii:loveu: Pozdrowionka od naszej gromadki :) Quote
Marta_Ares Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Guffi napisał(a): Jeśli chodzi o oko Futrusia to jest to efekt zapalenia tęczówki kiedy był jeszcze mały:-( (teraz ma 6 lat). Na szczęście okazało się, że na oko widzi i zmieniła się tyko barwa:multi: . ojej a ja myslalam ze to moze poprostu jakas mieszanka z husky:oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Guffi Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Dużo osób tak myśli... jest tylko mała różnica-husky ma to oko niebieskie, Fucia białe. Ale czymś się wyróżnia :smile:. Quote
Guffi Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Dzięki Bonita :wink: :smile: [quote name='bonita']:klacz: :klacz: :klacz: A więc jest Galeria ślicznych ON- ków i małych gryzoników- super:loveu: ( Dogomania Forum wciągnie każdego kto tu tylko wdepnie:evil_lol:) Oj wciąga! Ja na początku w ogóle nie chciałam się rejestrować, bo przeraziłam się wielkością forum... Zarejestrowałam się aby zapytać Cię o szczeniaczki... i rozgościłam się na dobre:multi: . Strasznie tu miła atmosfera:p . [quote name='"bonita"'] Myślę, że będziemy stałymi bywalcami tej Galerii:loveu: No myślę;) [quote name='"bonita"'] Pozdrowionka od naszej gromadki :) Dziękuję w ich imieniu! Quote
misiaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 No to i ja do Was trafiłam,dzieki galerii Bonity :) :lol:. Witam ON-kowe dziewczynki,króliczki i świnki oraz żabę :lol:. Prosimy dużo fotek,to i my czesto,w miarę możliwości,wpadać będziemy :). Quote
haska_12 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Guffi napisał(a):Dużo osób tak myśli... jest tylko mała różnica-husky ma to oko niebieskie, Fucia białe. Niektóre husky mają białe oczka :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Co ja widzę, sąsiedzi z Jaworza galerię założyli :loveu: Śliczne ONki i reszta zwierzyńca :) A oczy jednej z suczek świetne! :crazyeye: :loveu: Dziękuję za odwiedziny w galerii, będę odwiedzać, bo śliczne mordki tu się pokazują ;) Quote
Ola&Kora Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ale masz zajefajną ferajnę :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guffi Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 W ogóle dziękuję za przywitanie i miłe przyjęcie :smile: . No to tak jak obiecałam, dodaję nowe foty;) . Wychodziłam przed chwilą na ogród robić im zdjęcia, więc przepraszam za jakość... No ale zajrzycie za okno to mnie zrozumiecie :-( A to już w domciu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Guffi'] A to już w domciu: One jak dwie bliźniaczki wyglądają :loveu: A te gazety to nie spadną? :crazyeye: Quote
Guffi Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Haha:lol: ! Nie wiem... Jakoś to tak stoi i stoi już... kilka lat:roll: . Piramidy mojej mamy, które pewnie za niedługo będą usunięte:lol: . Quote
anetta Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 http://img225.imageshack.us/img225/7106/krliki033fv2.jpg no nie moge :roflt: boskie :roflt::roflt::roflt:hahahhaaha Masz przesliczne zwierzaki :angel: Prosilabym wiecej zdjec Coffe :bigcool::loveu: Quote
Dynia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 łoł :crazyeye: u ciebie w chacie też tłoczno :loveu: ja poproszę wiecej żaby :loveu: Quote
Agushka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Witaj :) Składamy rewizytę :multi: Śliczne są Twoje suńki :loveu::loveu: Reszta zwierzyńca również, mam słabość szczególnie do świnek ale niestety, ostatnio dwie nasze odeszły za TM :( Quote
furciaczek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 ojejciu jakie slicznosci:loveu: :loveu: :loveu: uwielbiam kjujicki:loveu: naprawde exta stadko masz:loveu: niewklejej wiecej zdiec malych gryzoni bo mnie poniesie i sobie takiego kupie:evil_lol: a moze bede malo orginalna ale ona ma sliczne oczeta:loveu: dobrze ze widzi na to oko i przy okazjii slicznie wyglada:loveu: Quote
Agushka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Hehe Gosia, nie widzę to ja raczej a nie suńka śliczniasta :) patrzę co ty uwielbiasz i patrzę i za każdym razem wychodziły mi kurczaczki... normalnie trzeba mnie już oddać do lamusa bo jak będę chodziła wolno to mnie zamkną :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Dobry wieczór! Jak się tam miewa zwierzęca ferajna i ich właścicielka? :) Quote
furciaczek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Agushka napisał(a):Hehe Gosia, nie widzę to ja raczej a nie suńka śliczniasta :) patrzę co ty uwielbiasz i patrzę i za każdym razem wychodziły mi kurczaczki... normalnie trzeba mnie już oddać do lamusa bo jak będę chodziła wolno to mnie zamkną :evil_lol: :roflt: :roflt: nie no niemozliwa jestes :evil_lol: a ja niemoglam przez dluzsza chwile zrozumiec o co ci chodzi w tym pierwszym zdaniu:lol: przecinka mi zabraklo i zglupialam:p Quote
Agushka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Moja składnia jest niezwykła, z bóolem przyznaję. Mają na nią wpływ te wszystkie głupie książki którymi się z nudów zaczytuję. Młodzieży! nie czytać Grocholi, Szwai i innych tego typu autorek bo nie pozdajecie matur :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja swoją mam dawno za sobą to mogę pisać jak mi się podoba, byle mnie tylko Gosia zrozumiała hihi Guffi nie gniewaj się na mnie za tę wymianę zdań ale u Ciebie w galerii tak swojsko że sobie pozwoliłam... Jak nie to bij, nie będę miała za złe :) Quote
Recommended Posts