Nadziejka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 :modla::iloveyou::thumbs::thumbs:szczescia Dradziuku cudnyyy , na zawsze niechaj kochaja i rozpieszczaja:multi::multi::multi: Quote
sundayrose Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Anula napisał(a):Dobrze by było mu przyciąć grzyweczkę,prawie oczek nie widać.Dredzik szczęśliwy kanapowy piesek. Ja to się nie znam, ale z tego co wiem, takim psiakom grzyweczki obcinać nie można... Zresztą, prędzej, czy później pewnie Dredzio trafi z rodzinką do fryzjera, to pewnie będzie wiadomo. Podejrzewam, że w chwili obecnej nie da sobie obciąć nic, ale może z czasem... Quote
sundayrose Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 A w ogóle to fajnie łypie jednym okiem na aparat :p Quote
Lumix Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Zawsze piękne zakończenie, powodzenia rodzince i Dredzikowi na nowej drodze, życia. Quote
Nadziejka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 pozdrawiamy i o wiesci pytamy:loveu: Quote
koelka Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Jestem w kontakcie mailowym z Panią Dredzika i miewa on się dobrze, oswoił się i zaczyna rozrabiać;) dużo szczeka i nie przepada za dziećmi. Ale poza tym jest ok, jak został sam w domu, to grzecznie czekał. Szwy ma już zdjęte i wszystko dobrze się zagoiło. A przed Świętami pójdzie do fryzjera. Quote
koelka Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 ewa gonzales napisał(a):pozdrawiamy i o wiesci pytamy:loveu: Ewuniu, pytałam na priv o wizytkę poadopcyjną u Dredzika. Ale pewno nie masz czasu się wybrać. Daj znać proszę. Jestem nadal w kontakcie mailowym z Państwem, dostałam fotki i wszystko u Dredzika ok, ale sprawdzić osobiście trzeba;) Quote
Nadziejka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) :bye::thumbs:Witajcie kochane , bylam tydzien temu ale nikogutko nie zastalam , jutro po pracy zajde do domku Dradzikowego i poprosze tez o wiecej zdjec i wiadomosci , pozdrawim serdecznie , koeluniu ja dostalam twoje pw , ale caly styczen nie mialam kompa bo padl , wiec potem wszedzie latalam po wateczkach , bo zaleglosci mnostwo i nowych biedaczkow mnostwo:shake:Eluniu i moj Stefunio z banerka ....wyrzucony jak wor ziemniakow ....z ds:-(:-(:-(masz zapchana skrzyneczke , slalm ci duzo pewuuuuuuu Edited March 6, 2012 by ewa gonzales Quote
koelka Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 ewa gonzales napisał(a)::bye::thumbs:Witajcie kochane , bylam tydzien temu ale nikogutko nie zastalam , jutro po pracy zajde do domku Dradzikowego i poprosze tez o wiecej zdjec i wiadomosci , pozdrawim serdecznie , koeluniu ja dostalam twoje pw , ale caly styczen nie mialam kompa bo padl , wiec potem wszedzie latalam po wateczkach , bo zaleglosci mnostwo i nowych biedaczkow mnostwo:shake:Eluniu i moj Stefunio z banerka ....wyrzucony jak wor ziemniakow ....z ds:-(:-(:-(masz zapchana skrzyneczke , slalm ci duzo pewuuuuuuu Dzięki Ewcia za odzew - skrzynkę już wyczyściłam. Z "Dredzikowymi ludźmi" mam kontakt mailowy, że Dredzik ma się dobrze, zdjęć też kilka dostałam, ale słabej jakości, więc bardzo Cię proszę, jakbyś miała na uwadze wizytę u Dredzika, bo nie ma to, jak sprawdzić osobiście. Jakbyś znów nie zastała ludzi, to spróbuję Cię z nimi umówić. Quote
Nadziejka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 :bye:witajcie cioteczki , ja pojade do Dredzika poniedzieli, pozdrawiam:loveu: Quote
Kajusza Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Koelka wyjechała na kilka dni, ale jak wróci na pewno się odezwie :-) Dzięki za wizytę :-) Quote
Nadziejka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 :oops:cioteczko niema za co , pojde napewno i uprosze o wiadomosci na dogo:ylsuper: Quote
koelka Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Ewa nie zastała ludzi, ale przez telefon dowiedziała się, że wszystko ok, że Dredzik nawet lubi kąpiele;) Jak dostanę nowe fotki to wstawię. Quote
Nadziejka Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 :multi::multi::multi::iloveyou::iloveyou:cudenko cudenko nareszciee:multi::multi::multi:sciskuniam Quote
koelka Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Mam nowe fotki Dredzika, został troszkę przystrzyżony i jaki uśmiechnięty:) Quote
Kajusza Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Ale ona się zmienił !!! super widok :-) i przy okazji poprosze o pomoc ... Dredzikowi się udało, Donka nie ma tyle szczęścia :-( [quote name='fioneczka'] W październiku 2011 nikt nawet nie myślał, że prawdziwy dramat Donki zacznie się w czerwcu 2012 Sunia jesienią ubiegłego roku uniknęła powrotu do schroniska, trafiła do hotelu w którym dostała przez te kilka miesięcy tyle miłości i uwagi, ile w całym swoim dotychczasowym życiu nie dostała. Teraz czeka ją powrót do schroniskowego boksu ... Błagamy, pomóżcie utrzymać ją w hotelu ... to wspaniałe psisko ... mające szansę na dom ... Prosimy Was o deklaracje stałe, choćby najmniejsze 5 złotowe. Nie pozwólmy aby wszystko co najgorsze w jej życiu zaczęło się od nowa :( Tak było Tak jest http://www.dogomania.pl/forum/threads/194911-DONA-rednose-ka-rozpaczliwie-potrzebuje-deklaracji-inaczej-czeka-ją-schron Quote
Kajusza Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 a ja z zapraszeniem na bazarek kobiecy, dla Donki :-), między innymi i wiele innych przedmiotów :-) Proszę o rozgłaszanie bazarku po zaprzyjaźnionych wątkach :-) Quote
Kajusza Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Dredzik chyba sie nie pogniewa .... [quote name='Kajusza']Zapraszam na bazarek książkowo-płytowy, przeznaczony na utrzymanie pitbulki Dony i astki Gandzi :-) Na bazarku m. in. Quote
Kajusza Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 ja znów z bazarkiem ... ale cóż .. bezdomnych psów nie ubywa :-( [quote name='Kajusza']Zapraszam na [SIZE=3][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230752-Orsay-Zara-H-M-i-inne-dla-dobki-i-wyżełki-do-30-08-2012?p=19523669#post19523669"][COLOR=#ee82ee]kobiecy bazarek [/COLOR][/URL][/B][/SIZE]na którym jest mnóstwo markowych ciuchów :-) [IMG]http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/6ef1879d.jpg[/IMG] [IMG]http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/ba946abe.jpg[/IMG] [IMG]http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/982b6db6.jpg[/IMG] [IMG]http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/f29eac9f.jpg[/IMG] [IMG]http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/9b16a478.jpg[/IMG] serdecznie zapraszam :-)[/QUOTE] Quote
koelka Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 Dostałam najświeższą fotkę Dredzika (już nie pasuje do niego to imię;) Tylko weterynarz stwierdził niedawno, że "ma problemy z sercem, szmery na komorach... ma mieć ostrą dietę i duży ruch, żeby schudł, co powinno pomóc[FONT=Verdana, Helvetica, sans-serif]". [/FONT]Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, ma być pod kontrolą. Quote
Kajusza Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 ale on ładnie teraz wygląda :-) W schronie nie zapowiadał się na tak ładnego psa ;-) Trzymam kciuki za jego serducho, a pilnowanie wagi na pewno mu nie zaszkodzi ;-) Quote
Anula Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ślicznie Dredzik wygląda.A imię pozostało,czy zostało zmienione? Quote
koelka Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='Anula']Ślicznie Dredzik wygląda.A imię pozostało,czy zostało zmienione?[/QUOTE] Pozostał Dredzikiem:) Quote
Kajusza Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 serdecznie zapraszam na dwa bazarki na gorzowską suczkę: 1. perfumeryjny: gdzie są m.in: oraz biżuteryjny z m.in.: gorąco zapraszam do odwiedzenia, kupowania i podrzucania a także reklamowania :-) Quote
Recommended Posts