Jump to content
Dogomania

Dredzik - znaleziona skołtuniona kulka już w nowym domu!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale ja miałam właśnie na myśli pyszczek i ten brzuszek z którym nie poradziła sobie fryzjerka :) wiadomo teraz coraz zimniej i nie ma sensu psa strzyc na zero...z resztą weci sie niezbyt na tym znają :P

Posted

A ja myślę, że może dać spokój z tym goleniem. Raz że nie wiadomo czy będą chcieli, a dwa to jeszcze ogolą go na szybko i nie wiadomo jak. Może zostawmy to przyszłym właścicielom. I tak wygląda i pachnie dużo lepiej. On ma raczej włosy nie sierść, bo są miękkie jak puch, nawet fryzjerka tak stwierdziła.

Posted

Lekko podcinany nożyczkami, bo to wizyta darmowa i głownie miał być tylko kąpany.
Tobie Koro dziękuję przede wszystkim za polecenie naszego Dredzika:):):)

Posted

Doszła dziś obróżka ze smyczką dla Dredzika od asia-s - bardzo dziękuję:) I wpłata na transport 50 zł. Od Anuli również. Zrobię w pierwszym poście rozliczenie, żeby było wszystko jasne.

Posted

koelka napisał(a):
Doszła dziś obróżka ze smyczką dla Dredzika od asia-s - bardzo dziękuję:) I wpłata na transport 50 zł. Od Anuli również. Zrobię w pierwszym poście rozliczenie, żeby było wszystko jasne.

o to nasza poczta jak blyskawica, ja sie martwilam aby do do wyjazdu doszlo a tu prosze - sroda :-)
Dredziu szykuj sie - juz teraz bedzie tylko lepiej, tak na marginesie - te kudlacze mnie wykoncza psychicznie;) - straszną mam do nich slabosc

Posted

Dredzik spędza dziś ostatnią noc w schronisku:) Jutro rano wyruszam z nim do Wrocławia, jeszcze dziś wieczorem domówię tylko z Państwem godzinę, bo oni będą jechać z Sosnowca, wiec żeby być na miejscu mniej więcej o podobnej godzinie. Trzymajcie kciuki za naszą podróż i oby to był początek lepszego życia dla naszego kudłacza:)

Posted

No to jutro wielki dzień szykuje się dla Dredzika.Już nigdy nie będzie oglądał schroniskowych krat.Szerokiej drogi Dredziku,a dla Pańciostwa wielkie ukłony.

Posted

Szerokiej drogi życzymy i oby jechał już tylko w jedną stronę wprost do ciepłego domku kudłatą doopkę grzać :)
Ciekawe czy coś z odświeżenia zostało, czy Dredzik znów przeszedł schronem...

Posted

koelka napisał(a):
Spotkanie koło Wrocławia umówione na ok. godz. 14:) Także rano pakuję Dredzika i w drogę:)

super :-) Trzymam kciuki za spokojną drogę, bez żadnych niespodzianek ;-)

Posted

Dredzik w drodze do domku.Jeszcze zostało dwie godziny do spotkania Dredzika z Państwem.Szerokiej drogi.Od Lubina trasa przepełniona bo duża giełda sobotnia w Lubinie jest.
Aniu masz kontakt telefoniczny z Elą?

Posted

Rozmawiałam z Elą ok 13.00. Dredzik w miarę spokojny w samochodzie, leży na jej kolanach, trochę się kręci i popiskuje, jakby był zniecierpliwiony... ale wszystko dobrze. Teraz to już pewnie poznał swoich nowych ludzi :)

Posted

tak, rozmawiałyśmy kilka razy .... droga ok, żadnych niespodzianek nie było, Dredzik trochę się kręci, ale raczej z nudów niż ze stresu. Nie wymiotował ani innych potrzeb w aucie nie załatwił ;-) Jak ostatnio rozmawiałyśmy, to Ela juz ustalała konkretne miejsce spotkania z Państwem, myśle, że Dredzik już jest z nimi :-)

Posted

Przeczytałam cały wątek Dredzika i również trzymam za niego kciuki aby był szczęśliwy w nowym domku i już nigdy w swoim psim życiu nie trafił do schronu.