BUDRYSEK Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='ZZPON']:( a co poszło nie tak?[/QUOTE] Rodzice tej Pani stwierdzili, ze jest za duzy :( Quote
ZZPON Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 O bida :( . Taki super psiak. Mam nadzieję, że znajdzie się szybko ktoś, kto go weźmie i pokocha. Quote
ZZPON Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Cześć Lucjanie. Co tam u Ciebie? Jak się miewasz? Quote
BUDRYSEK Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='ZZPON']Cześć Lucjanie. Co tam u Ciebie? Jak się miewasz?[/QUOTE] miewa sie super :) na widok człowieka szaleje z radosci :) tylko nie chce przytyc :( Quote
BUDRYSEK Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
ZZPON Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Jaki on słodki. Aż mi się łezka zakręciła, jak go zobaczyłam. Qrcze, może on tak ma, że nie tyje, albo coś mu dolega, dlatego go wyrzucili. Quote
ANETTTA Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='BUDRYSEK']czy moze ktos zrobic kilka ogloszen? :([/QUOTE] dajmy mu szanse pokazmy go światu ????? Quote
ZZPON Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Lucusiu kochany, jak tam Twoja sytuacja? Coś się zmieniło? Buziak w pychola. Quote
BUDRYSEK Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 ZZPON napisał(a):Lucusiu kochany, jak tam Twoja sytuacja? Coś się zmieniło? Buziak w pychola. niestety nie:( oprosz tego, ze w schronie pojawila sie kiopia Lucusia, prawie jak siostra blizniaczka niestety zakosili mi aparat wiec fotek na razie nie bedzie :( Quote
BUDRYSEK Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 pilnie potrzebny dt...domowy....jutro musze zabrac Go z lecznicy...Mikus z wyrwana lapeczka http://www.dogomania.pl/threads/2164...ację!URATUJMY! Quote
wieso Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Jakie piekne uszyska ma, napewno nadawalby sie na agillity..... Quote
ZZPON Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Lucuś co tam u Ciebie psinko słychać? Coś ruszyło się w Twojej sprawie? Quote
beataczl Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 taka chudzinka to moze robaki ma ... Quote
ZZPON Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Cześć Lucusiu. Co tam u Ciebie psinko słychać? Cisza tu u Ciebie. Quote
ZZPON Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Dziękuję za zdjęcia. Lucuś super wygląda :) Widzę, że przytył troszkę. Chciałabym mu wpłacić jakiś grosz na święta. Na jakie konto mam przelać pieniądze? Quote
BUDRYSEK Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 ZZPON napisał(a):Dziękuję za zdjęcia. Lucuś super wygląda :) Widzę, że przytył troszkę. Chciałabym mu wpłacić jakiś grosz na święta. Na jakie konto mam przelać pieniądze? Lucus nie przytył "troszkę" to juz kawał chłopa z Niego, w koncu nabral ciala i kosteczek nie widac :) jak widac to żywioł, szukamy Mu domu z ogrodem Quote
BUDRYSEK Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku **** Berti ma szansę jechac do hoteliku....potrzebne "tylko" fundusze...pomozecie? http://www.dogomania.pl/threads/2195...-życia!-DS_dt! moze ktos zacznie Nowy Rok dobrym uczynkiem?.... Berti prosi.... 15 zł to dla Niego 1 bezpieczny dzień.... w schronie popada w coraz większą deprechę Quote
BUDRYSEK Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku **** Berti ma szansę jechac do hoteliku....potrzebne "tylko" fundusze...pomozecie? http://www.dogomania.pl/threads/2195...-życia!-DS_dt! moze ktos zacznie Nowy Rok dobrym uczynkiem?.... Berti prosi.... 15 zł to dla Niego 1 bezpieczny dzień.... w schronie popada w coraz większą deprechę Quote
zuzlikowa Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Pilnie poszukiwany jest transport dla małego koteczka w transporterku ...ze ŚLĄSKA do WARSZAWY (Ochota)(to do czwartku) lub ...z WROCŁAWIA do WARSZAWY(Ochota)(od piątku do niedzieli). Pomóżcie koteczkowi dotrzeć do domu stałego! Kontakt z BUDRYSEK- 607 488 598. Quote
Recommended Posts