paulina02 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Właśnie wróciłam kotek został u weta , będzie miał robione badania i jak bedzie ok to w poniedziałek zabieg .... Quote
paulina02 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Dla tej psiny musze znaleźć pilnie domek , bo na działkach jest psina o trzech łapkach:shake:Ludzie go wczoraj przeganiali bym z próbowała może uda mi sie go oswoić , ludzi nie długo będzie co raz mniej ale jak tego pieska nie wydam to juz nie mam miejsca dla następnego .:shake: Quote
Luna007 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Paulina napisz porszę na priv numer numer konta coś tam wyskrobię , choć niestety mało...... ale z tego co tu u Ciebie czytam to każdy grosik na te biedactwa się przyda..... Quote
Iwor Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Z góry proszę o szybkie info, mam doświadczenie z taką zastraszoną psinką to raz, dwa podję numer do behawiorystki, dziewczyna nie bierze kasy za pomoc i dojeżdża do pacjenta ma na imię Bożena 792021331. Trzy jak ta sunia reaguje na inne zwierzaki, czy wykazuje jakąś agresję? Myślę, żeby ją zabrać na DT, ale mam trzy koty i psa i nie będę mogła jej mieć długo bo z kasą kiepsko....... Quote
paulina02 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Psina ze zwierzakami sie zgadza chce się z nimi bawić, choć na początku się bała moja jedna sunia na nią krzywo patrzy tamta jej z chodzi z drogi , ja mam też koty ona na nie patrzy jak mówię nie wolno nie goni odchodzi widać że to madry pies , troche czasu i na pewno bedzie dobrze .Ma wilczy apetyt połyka , teraz jak wejdzie do budy to już tak siedzi innego pieska do siebie nie wpuści , cieszy się swoim kawałkiem ziemi .Więc jeżeli byś chciała ją na DT będe zbierać kasę i moge podzielić się suchą karmą ..... Quote
sonia1974 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Iwor o jakiej kwocie mówimy za DT ,a może chodzi o BDT, tylko za weta i karmę , napisz na co się psychicznie nastawić możesz napisać gdzie mieszkasz Quote
paulina02 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 No właśnie nie pytałam się o miejscowość .) Luna007 nie moge ostatnio wysyłać wiadomosci bo mi jakiś średnik wyskakuje i nic nie idzie nie wiem ... Quote
AgnieszkaO Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 paulina02 napisał(a):Właśnie wróciłam kotek został u weta , będzie miał robione badania i jak bedzie ok to w poniedziałek zabieg .... U jakiego weta jest kot? Może u Pękali? < Fundacja Kot z nim współpracuje> Quote
sonia1974 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 ja wyśle Twoje dane na przelew dla luny Quote
paulina02 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Gdy byś mogła bo mi coś się poknociło .Dzięki ;) Quote
paulina02 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Chyba Fundacja z nim współpracuje bo mają go odebrać i przetrzymać do zabiegu u siebie .Ten wet jest na ulicy Suleckiego2H , koło OBI .Tyle razy dzwoniłam po Fundacjach i zero pomocy a tym razem jestem zaskoczona że sie zgodzili kota przetrzymac a wet poczeka za kasą , to bardzo pomocne .Nie była bym w stanie jechać z kocina kilka razy do Torunia . Quote
paulina02 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Dzwoniłam do Fundacji Łukaszek ma robione morfologie i jeszcze jakies dwa badania już nie pamietam :oops:, w poniedziałek będzie miał robiony zabieg , będzie to z komplikowana operacja , bo jeszcze coś tam jest z biodrem ;( Quote
paulina02 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 I co z tym DT ......da radę czy raczej nie ..... Quote
Iwor Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ja jestem z Bydgoszczy. Żeby była jasność nie chcę żadnej kasy, a jeśli przeforsuję w domu zabranie suni (jak ona się wabi?)to po nią przyjadę i koniec, tak?? Jest cholernie podobna do mojej psicy Quote
paulina02 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 O to nie tak daleko ,wołam na nią Saba ale nie reaguje jeszcze , na pewno z mojej strony podzielę się z toba suchą karmą i jak będziesz ją miała u siebie to tego co ktoś mi przyśle to dam ci połowę to moge ci obiecać .To była by dla niej wielka szansa a u mnie do tego pieska na trzech łapkach jak uda mi się go przekonać do siebie .Serce mi się kraje jak widzę jak on na trzech łapinkach ucieka a kożdy go jeszcze przegania do czego zmieża ten swiat:-( .Te zwierzaki sa takie biedne a one niczemu nie zawiniły , winny jest tylko człowiek .Więc prosze przemyśl to spokojnie .:oops:A jeżeli by musiała być u weta czy w razie jakiś problemów zdrowotnych to będziemy dla niej zbierać pieniążki na to żebyś ty żadnych kosztów nie ponosiła .To ci obiecuje tutaj publicznie . Quote
Iwor Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Kochana, umówmy się tak: przez weekend postaram się urobić domowników, a w poniedziałek napiszę co i jak. Mam nadzieję, że ona się dogada z moją sunią i trzema kotami (w tym jedną wariatką). A Ty byłaś z nią u weta, wiesz coś o jej zdrówku???? Quote
Iwor Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ona ma już roczek czy jeszcze nie?? Jeśli ma pchły i wszoły to przyślę Tobie Ectopar i będzie po kłopocie. Jeśli chcesz mam też szelki i smycz na zbyciu i zadzwoń do tej behawiorystki ona ma podobno świetną rękę do takich przypadków, ja sama moją sunię z traumy (odwiązana od drzewa i pobita) wyprowadzałam dwa lata a teraz to jest pancia, niemniej muszę o psinie jak najwięcej wiedzieć Quote
paulina02 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Nie byłam u weta bo znów bym musiała kogos brać bo nie mam auta , ale sunia wygląda na zdrową , apetyt tak , oczy ładne , ruchliwa i tak jakby zadowolona , u mnie na działce nie gryzie się z żadnym psem nie ma problemu ale ja karmie je osobno .Więc powodzenia . Quote
Iwor Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Zadzwoń do tej behawiorystki, dziewczyna ma podobno świetną rękę do takich przypadków. Ja swoją sunię sama wyciągałam z traumu ponad dwa lata, a teraz to jest księżniczka Quote
paulina02 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Nie ma pcheł zakropiłam ja tym na pchły , hm behawiorystka weźmie kupę kasy na chwile obecną nie stać mnie na nią , przykro mi u mnie koty pochłaniają majątek bo ciągle mi chorują , więc nic na siłe jeśli nie mozesz to rozumiem . Quote
Iwor Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Poza tym trzeba by zrobić próbę jak ona znosi mieszkanie bo ja nie mam ogrodu, niestety.........Ale jeśli będę mogła ją zabrać to niczego jej u mnie nie zabraknie....jak się kończy kasa na jedzonko to odmrażam kurczaka z lodówki i gotuję z ryżem. Weta mam super w Łochowie i z transportem też nie będzie kłopotu. A co z lekami dla kotów, chcesz? Quote
Iwor Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Kobieto ta dziewczyna nie kasuje, a jak jej powiesz, że to taka sytuacja nto tym bardziej....chyba, że ...... słuchaj a mogłabym do niej w tygodniu przyjechać?? Quote
Iwor Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Co do kotów to wiem jak to jest sama mam znajdy i wszystkie po różniastych przejściach (ostatnio rządził koci katar) i do tego wszystkie osiedlowce dokarmiam więc Cię naprawdę rozumiem......Jeśli nie będę mogła zabrać suni to na pewno jej pomogę jak tylko się da. Nie zostawimy jej samej, tak? :) Quote
Iwor Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 moje gadu 36567944 jakby co to pisz, w poniedziałek dam znać co i jak Quote
paulina02 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Iwor leki mi się przydadzą a jak chcesz przyjechać do mnie i ją zobaczyć to zapraszam nie mam nic do ukrycia , i zobaczysz jak ona się dogaduje z psami .Więc decyzja należy do ciebie .... Quote
Recommended Posts