Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saba u mnie była z kotami nie ma problemu chce się z nimi bawić , ale jak kot płochliwy to może uciekać a ona wtedy na pewno pobiegnie za nim .Czy ona troszkę jest spokojniejsza , pokłada się czy cały czas tańczy .......;)

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula, wiesz co słychać u Saby?? Nie wiem też czy mogę podawać Twoje namiary w ogłoszeniu adopcyjnym??I właściwie czy ona jest już ogłaszana?? Dajcie znać jak stoją sprawy. I czy wszyscy czytali ogłoszenie do PP?

Posted

Tyle wiem o Sabie co przeczytałam wyżej , możesz podać moje namiary ale czy nie lepiej było by podawać namiary domku w którym jest teraz Saba , bo oni wiedzą teraz najlepiej o niej jak się zachowuje itd......, Saba chyba nie jest ogłaszana ja nic nie wiem ....Na działce mojej suni zrobił się w kilka dni pod łapą guz wielkości pięśći , to stara sunia musze umówić się z wetem na jego usunięcie A w piątek mam jechać po małego klociaka co był u weta bo wczoraj do mnie dzwonił i powiedział że kotek ma uszkodzenie móżdżku ;( ustawią mu leki mam go odebrać i musze uregulować za te wszystkie dni i teraz jeszcze ta sunia na działce jestem załamana ..........

Posted

Czy jest jakiś odzew? Czy ktoś się interesuje Sabą? Coś czuję, że naprawdę szybko dziewczyna powinna znaleźć nowy dom...
kopiuję z naszego forum wypowiedź Moniki:

"Saba według mnie zmieniła się bardzo, juz się tak nie boi (nie podchodzi tylko do teścia) nie panikuje też już tak na różne dziwne dźwięki, nawet jak syn wyjeżdza motorem to juz nie ucieka w panice tylko obserwuje. Na dzień dzisiejszy ja moge na nią krzyknąć czy machnąć ręką i się tym nie przejmuje. Co do dogadywania z Andzią to wygląda to tak, ze musze Sabe zamykać jak wychodze z Andzią na siku bo ona nie daje jej się załatić jest tak nachalna, że Andzia nie może zrobić siku ani kupe, nie reaguje na warknięcia Andzi tylko dalej ją gryzie, chce się z nią bawić a nie zawsze to Andzi odpowiada. Od kilku dni obserwuje, ze Andzia sie stresuje przed wyjściem na dwór, wcześniej wychodziła chętnie."

Posted

Właśnie organizujemy wykupienie jej ogłoszeń na wątku z ogłoszeniami i chcemy ją pokazać też w Przyjacielu Psie, a właśnie bo do tego ogłoszenia potrzebowałabym jakąś wyraźną fotkę Saby

Posted

Świetnie Saba jest nachalna wiem , widziałam jak zobaczy że pies jej nic nie robi to jest nie do pozbycia moim zdaniem ona by potrzebowała osoby aktywnej co by z nią chodziła na długie spacery to wtedy może by się położyła bo była by zmęczona a ją nie łatwo zmęczyć .Ja na ogłoszenia moge dołożyć 5zł zawsze będzie kilka więcej chyba że listopad to bym dała więcej bo jutro jade odebrać kociaka od weta z uszkodzeniem móżdżku i nie wiem ile za bule , jeszcze raz dziękuje za karme i pamięć o Sabie ...Pozdrawiam wszystkich .

Posted

Paulina jeszcze nic do końca nie wiadomo bo potencjalny dom ma owczarka po przejściach i będzie się kontaktował z behawiorystą żeby nie zaszkodzić obu psom . Kłopotem będzie sprawdzenie domu i koszty transportu . Zabierając Sabę z DT do DS to wyjdzie jakieś 400km . Myślicie że uzbieramy taką ogromną kase

Posted

Co do kwoty to będzie ciężko :oops: ale gdy by to miał być ten dom i to ten jedyny to myśle że warto było by się postarać ja postarała bym się też coś dorzucić ale za wiele to nie będzie .....:oops:

Posted

Dziewczyny, po kolei i ze spokojem. Jeśłi dom okaże się trafiony będziemy się martwić, tak?? Saba jest małą szczęściarą więc na pewno wszystko nam się uda zorganizować. Tylko trzeba być dobrej myśli