toska_latte Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Dzieki wielkie juz sie skontaktowalam z vena&vivi, wizyta najprawdopodobniej w sobote :) Prosimy o trzymanie kciukow za Ajrona! Quote
kamilqax95x Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 toska_latte napisał(a):Dzieki wielkie juz sie skontaktowalam z vena&vivi, wizyta najprawdopodobniej w sobote :) Prosimy o trzymanie kciukow za Ajrona! Trzymam z całych sił :scream_3: Quote
mama blanki Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 dziś wielokrotnie rozmawiałam z panem chętnym na adopcję naszego przystojniaka- jestem dobrej myśli- na mnie zrobił doskonałe wrażenie no i ma doświadczenie z TTB- w sierpniu odeszła za TM jego 15-letnia amstasffka... czuję, że będzie dobrze;) Quote
toska_latte Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 No wiec Ajron ma dom:multi::multi::multi: Panstwo beda u nas jutro rano (choc chcieli byc jeszcze dzisiaj:evil_lol:). Aniu, sredecznie dziekujemy Ci za wizyte i wszelka pomoc:loveu: Quote
mama blanki Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Toska- uprzedziłaś mnie;) tak jest- Ajronek ma nowy domek;) Jutro już będzie spał na nowej kanapie z nowymi swoimi, stałymi ludźmi;) baaaardzo jestem szczęśliwa, bo czuję, ze to jest właśnie TEN dom!!!!! Quote
Ola_Hexa Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 :lol: jak ja sie ciesze ze przystojniach ma juz Swój Dom i Swoich Ludzi ;) mam nadzieje ze jakieś zdjęcia z nowego domku beda ?? :lol::cool3: Quote
mama blanki Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Olu- ja fotek na dogo nie potrafię wklejać,ale wkleiłam na facebook'u z naszego ostatniego spaceru... Na tą chwilę Pan Rafał wysłał mi fotkę z drogi, z auta, bo jeszcze nie dojechali do domku... będą na miejscu dopiero koło 18.00... ustaliłam, że Ajronek super znosi podróż i pakuje się im z tylnej kanapy do przodu- w końcu jest gwiazdą dzisiejszego dnia;) Pan Rafał jest w nim zakochany!!! Quote
ageralion Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Ja bez dostepu do neta dostawalam tylko relacje telefoniczne. Jak strasznie sie ciesze, ze sie nareszcie chlopakowi poszczescilo! Dziewczyny gratuluje szybkiej akcji adopcynej i dziekuje za Wasz poswiecony czas :) Tylko ta fotke znalazlam na FB Quote
mama blanki Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 porobiłam sporo fotek przy przekazaniu psa, muszę je obrobić;) Otrzymalam też foteczkę mms'em jak Ajronek szaleje przy akwarium i szuka rybek, bo mu gdzieś odpłynęły;) później Marcie prześle;) Quote
Ola_Hexa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 :multi: no to ja czekam na nie z niecierpliwością :cool3::lol: Quote
Vesper Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Bardzo się cieszę że Ajron wreszcie ma swój własny domek :lol: Wyrazy uznania dla właścicieli i życzenia samych kolorowych dni z tym pięknym kawalerem który niejedno nasze serce skradł ;)... Quote
ageralion Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Foteczki z nowego domu :) I przy okazji zaprosze na bazarek ksiazkowy, dochod z ktorego zasili nasza astowa skarbonke :) Książki !!! Ponad 50 tytułów !!! Na szczecińskie amstaffy !!! Zapraszamy!! (do 23.11) Quote
Ola_Hexa Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu: fotki super :razz: a jak sie oblizuje na te rybki hihihi:evil_lol: Quote
kamilqax95x Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 KOLEJNA EDYCJA ;-) "JESTEM GWIAZDĄ YOUTUBE'A vol.2 : )" NA NADZIEJĘ AMSTAFFA TTB SZCZECIN :smile: ZAPRASZAM PO FILMIK, który może być fajna pamiątką :cool3: do 31 stycznia! http://www.dogomania.pl/threads/2215...7#post18445887 Quote
Recommended Posts