ataK Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 W piątek zadzwoniła do mnie pani, która jakiś czasu temu (dokładnie nie określiła) znalazła suczkę. Podobno bezskutecznie szukała dla niej domu, ponieważ u niej zostać nie mogła – pani ma dużego psa – samca oraz męża, który nie zgadza się na drugiego psa, a sunia ma skłonności do ucieczek, do których też namawia większego kolegę. Mama owej pani pod nieobecność innych domowników otwiera drzwi i psy chodzą same po mieście… Sunia niedawno miała cieczkę i prawdopodobnie została pokryta, również owym psem domowym, który jest sporo od niej większy. Pani twierdzi, że jest to buldog amerykański i waży 70kg, Sunia, na którą wołali Nusia waży około 8kg. No i jak myślicie, gdzie teraz jest sunia?... No cóż, mam kolejną „wczasowiczkę” :crazyeye: Nusia jest bardzo łagodna, choć psiaki czasem ostrzega ;) Najchętniej sypia w łóżku z człowiekiem, i to pod kołdrą... Ze względu na możliwość ciąży na poniedziałek umówiłam się z Szami na sterylkę… Zdjęcia bardzo takie sobie, komórką… Quote
Roszpunka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Sunieczka piękna, zapisuję się do dziewczynki :loveu: Quote
mmd Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Myślałam, że znowu coś czarnego ;) Pisałaś do skarbonki? Mała by miała pierwszeństwo (zaciążona), a koszt sterylki u Szami pewnie nie będzie olbrzymi. Quote
mmd Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 santino napisał(a):Zapisuje i spadam lulu. Dobranoc. Baloniarskie wieści szybko się rozchodzą :) Quote
Maryna Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Śliczna jest.Całe szczęście,że ,,wczasuje,,się u AtaK.Kiedy sterylka?? Quote
ataK Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Maryna napisał(a):Śliczna jest.Całe szczęście,że ,,wczasuje,,się u AtaK.Kiedy sterylka?? Dziś :) Nieco komplikacji było, straciła sporo krwi, rzeczywiście była w ciąży... Po powrocie do domu na dzień dobry rozorała mordkę Negrusi, która ją wylewnie przywitała :( Quote
mmd Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Taka paskuda czy przymulona po narkozie? Biedna Negrusia Quote
ataK Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Przymulona... Tak normalnie co prawda za szczonkamia też nie przepada, warczy i czasem straszy, ale krzywdy jak dotąd nie zrobiła, dopiero dziś. Quote
Maryna Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Biedna,nie wiedziała co robi;-)) Ale całe szczęście,że już po,teraz będzie tylko lepiej Quote
ataK Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Cytuję samą siebie z wątku szczeniaczków: Właśnie był wet, Nusia dostała antybiotyk i glukozę, została obmacana we wszystkie strony, stwierdził, że mogło być lepiej, ale jak na jej stan, jest nieźle... Rana sucha, wenflon wytrzymał, mimo że zdarła osłonkę, teraz już zdjęty. Jutro już tylko antybiotyk, o ile będzie bez zmian lub lepiej. Quote
Magolek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Dobrze, że już po zabiegu, teraz musi być już lepiej. :) Śliczna jest, jak dobrze widzę na zdjęciach, to taka czekoladka. Quote
ataK Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Rzeczywiście czekoladka, w słońcu tak błyszczy, że moje dzieciaki śmieją się, że zaraz się rozpuści ;) Quote
masza44 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 podnoszę ślicznotkę, jak tam się czuje? czy już lepiej? Quote
ataK Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Idę dziś do Szami umówić się na zdjęcie szwów i pomyślimy o szczepieniach. Sterylka była priorytetem, ale sunia nie ma żadnych szczepień... Ma zamówiony pakiet ogłoszeń, powinny dziś-jutro się ukazać :) Szczeniaków już nie gryzie ;) Quote
_ogonek_ Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 jestem i ruszam do ogłoszeniowego boju :) Quote
ataK Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Super, Ogonek :) Wielkie dzięki :) Quote
_ogonek_ Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ogłoszenia już są. Powstawiam linki jutro. Quote
Magolek Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Biję się w piersi, zapomniałam o Nusi. :oops: Co tam u dziewczynki? Quote
ataK Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Dziś będzie miała zdjęte szwy, ogłoszenia już są, w przyszłym tygodniu szczepienia, pozostaje czekać na domek... Quote
ataK Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 I zapraszam na bazarek, m.in. dla Nusi :) http://www.dogomania.pl/threads/215456-Oriflame-Lee-Cooper-Slazenger-na-moje-tymczasiki.-Do-14.X Quote
Recommended Posts