dusje Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Sprawdzilam koleje bo jak rozumiem on ma jechac do Lublina? Jesli tak, to 12 godzin z jedna przesiadka. Bilet 2 kl okolo 52 zl ale sa przeciez znizki dla wybrancow. Moze ta droga okaze sie najlepsza mimo kilometrow do przekroczenia. Samochod tez nie bedzie szybszy od pociagu Quote
MARCHEWA Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 A czy jest ktoś chętny jechać z Elmo?Bo kiedyś to Admin zawoził psiaki tak daleko a teraz? Quote
supergoga Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Proszę, pomóżmy Elmusiowi trafic do domku, tym samym pomagamy innym - Elmo zostawia pustu kojec i znów odsuwa widmo M. I może by nam sie udało ten rok jakos je uchronić. Moge pomóc tylko finansowo - pomyślcie, może jednak Admin...;) Quote
dusje Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Elmo oswiecil mnie bardo przy czytaniu kolejnych watkow. Kochani, trzeba zadbac aby w funduszach dogomanii znalazly sie rowniez specjalne wplaty tylko na transport:lol: Takie pieniadze sa zawsze potrzebne na ten cel.Niech kazdy wplaci zlotowke a wkrotce narosnie ladna sumka do wykorzystania. Co wy na to?:lol: Quote
supergoga Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Możemy dołożyć na Elmusia, tylko oby ktoś się zlitował i z nim pojechał. Bardzo prosimy w imieniu psiaka. Quote
supergoga Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 A może zmieńmy tytuł na poszukujący transportu do Lublina Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 tak, pani wie o kosztach bo ją poinformowałam o tym mailem. Domek jest o.k. Napiszę w wątku transportowym bo te 80zł to trochę mało jednak. Może jakiś Tir pojedzie:razz: Quote
supergoga Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 :mad: Przecież napisałam, że dołożę resztę, byle tylko ktos go zawiózł. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 nie denerwuj się tyle bo Cię zjedzą motyle :evil_lol: . Napisałam na wątku transportowym: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2600849#post2600849 może akurat będzie ktoś jechał. Jeśli nie to będzie źle :) Quote
supergoga Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Bęzie bardzo źle. I biedne motyle, jak mnie zeżrą, będą miały calkiem niestrawności i zółc je zaleje. Quote
anielica Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Jest szansa na transport do Lublina, ja myślę. Po naszą Corę ma przyjechać pani z Gliwic. Mogę zapytać. Pani wyjeżdża z Gliwic w sobotę ok. 7.00 rano. Czy macie tam daleko, żeby dowieźć psa? Proszę o info na pw. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Dzięki Anielico za odp.! Trzeba zawieźć psiaka w sobotę na 6.00.-7.00. rano do Gliwic. Będą w Lublinie około południa. Czy ktoś mógłby podwieźć pieska na sobotę rano do Gliwic? Quote
supergoga Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 No do Gliwic to mysle że da sie jakos rade podwieźć - tylko jutro piatek, żeby nie przegapić. Kto zostanie koordynatorem do kontaktów z Anielicą. Anielica - jesteś Aniołem!!!:evil_lol: Quote
anielica Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 To pseudo to taki kamuflarz, nie trzeba się dać nabierać :evil_lol: Jutro zdzwonię koło południa i zapytam. Napiszcie mi jeszcze czy jakaś kwota byłaby możliwa do dopłacenia do drogi, bo niestety nie mam czasu czytać? Czy piesek sprawia jakieś problemy w samochodzie, czy może dziabnąć :cool3: ? Szukajcie transportu do tych Gliwic, myślę, że jest spora szansa że się zgodzą, bo co kobiecie szkodzi zabrać psiaka. Brzmi fajnie w telefonie, więc pewnie będzie ok. Quote
supergoga Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Pani od pieska zobowiązała sie dać 80 zł na transport. Elmo ma niecały rok, to wystraszony psiak. Już jechał autem do azylu i o ile pamiętam był bardzo grzeczny. Quote
anielica Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 dzięki za informacje! będę jutro dzwonić. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 taak, grzeczny był podobno, wystraszony babok. Nie dostanie jeść ani pić przed podróżą, nie będzie kłopotów. Może szeleczki by się tylko przydały i kaganiec(jeśli pkp). Nie gryzie pieseczek. Można go zaopatrzyć w aviomarin na drogę ale chyba nie będzie potrzebny. Quote
Amanita Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Czy już coś wiadomo? Za chwilę wychodzę do pracy i nie będę mogła uczesniczyć w akcji:placz: Rozmawiałam wczoraj z Kasią i powiedziała, że będzie dzisiaj w Lublinie do południa. Później wyjeżdża do domu i jeśli nie zdążymy dzisiaj nic zrobić, to Elmuś musiałby pojechać w inny dzień, ale nie do Lublina, tylko w grę wchodzi Łańcut albo Przeworsk, albo Rzeszów (najlepiej Przeworsk). Quote
supergoga Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Kurcze, a ten transport jest dopiero ewentualnie na jutro. I do Lublina. Co robić.Musi istenieć sposób - psów w azylu przybywa, Elmo ma szansę opuścić azyl - kto go dziś zawiezie :-( . Czemu ja tak daleko mieszkam. Pewnie byśmy właśnie jechali (maluchem bo maluchem, ale zawsze do przodu - do domu). Prosze - pomóżmy mu dotrzeć do własnego domu. Jeśli jutro będzie jechał do Lublina - to co dalej. Może dobrze byłoby porozmawiać z p. Kasią - czy jutro jakoś można go odebrać z Lublina lub po trasie. Skoro dziś nikt nie da rady. Quote
ChILLI Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 dusje napisał(a):Samochod tez nie bedzie szybszy od pociagu Samochodem o ile mi wiadomo to jest dużo szybciej:)o ile pamiętam to 5/6 godzin jazdy. Quote
supergoga Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Wybaczcie pytanie świadczące o kiepskiej ocenie z geografii - czy bliże mamy ten Lublin czy Łańcut. Bo już sama nie wiem. I czy jadąc jutro z Panią (gdyby się zgodziła) - do Lublina, jedzie się przez te okolice o któych mówi p. Kasia (Łańcut itp). Może lepiej jutro do Łańcuta. Kurcze - taka szansa - już nie wiem, co wymyslać. Quote
ChILLI Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Trasa pociągiem do miejscowości Łańcut pociągiem wygląda tak; km kl. 2 kl. 1 313 85,50 zł 123,25 zł Quote
ChILLI Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Około 6 godzinek jazdy:) A więc kto pojedzie?? Quote
ChILLI Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 No i co najważniejsze. Psiaka trzeba wykupić do godziny 15stej!! I podać dane na kogo mają go zaszczepić. Quote
Recommended Posts