Amanita Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Kasiu pomiziaj kudłacza od ciotki;) Nawet nie wiesz, jak bardzo się cieszę, że mały trafił do tak wspaniałego domu:loveu: Aaaa, i jakieś nowe foteczki by się przydały;) Quote
gkatarzynka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Oczywiscie, ze go wymyziam za wszystkie czasy, szczegolnie za uchem:cool3: A co do fotek to sie postaram zrobic cos w tym kierunku, ale nie mam wlasnego aparatu cyfrowego, ale poprosze moje mezczyzne:lol: I postaram sie przyjechac z fotkami. POzdrawiam Quote
gkatarzynka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witam serdecznie po wizycie w domku:evil_lol: Elmo zostal oczywiscie przeze mnie porzadnie wykapciany i wyszczotkowany- to cos, co od niedawna Elmusie lubia najbardziej:cool3: , tzn tylko szczotkowanie, bo kapciania to on nie lubi.... A ttak poza tym to okazuje sie, ze Elmo uwielbia dzieci i to z nimi najchetniej by przebywal:p , no ale u mnie w domku, takowe sa tylko od czasu do czasu, niestety, ale moze i ja sie postaram:evil_lol: Aha, no i Elmo bardzo dziekuje za myzianko i i goraco pozdrawia wszystkie ciotki z Zor no i wujkow tez, a szczegolnie tego, co go przywiozl do nas. Ja i mama rowniez dziekujemy, no normalnie sobie wyobrazam, ze przyjezdzam teraz do domku a tej mojej MOrdki kochanej nie ma:shake: Kto by szczekal i merdal ogonem w taki sposob, ze boje sie, ze mu odpadnie z tego merdania??:eviltong: No i kto by mi chrapal w pokoju o trzeciej w nocy?? A kto by mi wynosil kapcie i skarpetki z pokoju??:razz: A kto by mi wreszcie kazal spac z reka na podlodze i myziac Kudlacza, bo on wlasnie spi kolo mojego lozka i domaga sie pieszczot przez cala noc??:loveu: :loveu: :loveu: No i kto by zmusil moja mame do codziennych ponad godzinnych spacerkow?? Nie mowiac juz o moim bracie, ktory z gory zastrzegal, ze nie bedzie wychodzil z nim na zadne spacery....Elmo zmienia ludzi:multi: :multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiecie?? On jest kochany. Dzieki za Niego:lol: :p Quote
gkatarzynka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Wiecie co?? Ja sie juz balam,ze nie wyrobie z kasa na kastracje Elmo, ale moj wet to super czlowiek....Wiecie, ze on normalnie za 25 koligramowego psa bierze ok60zl?? A normalnie jak sie orientowalam w innych miejscach, to conajmniej dwa razy tyle:shake: No wiec Elmo:razz: jak tylko wroce do domku....hmmm, mam nadzieje, ze nie bedzie mial mi tego za zle Quote
gkatarzynka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Bylam w domku u mojej mordy slodkiej. Mam nowe fotki...I duzo wiesci...:razz: Elmo mial przyjemnosc poznac superowa szczeniaczke Fride, ktora transportowalam do domku w Przemyslu " class="ipsImage" alt=""> A to mala Frida:" class="ipsImage" alt=""> A to Elmus jeszcze z jajeczkami:evil_lol: " class="ipsImage" alt=""> A po tym spacerku z Frida Elmo zostal ich pozbawiony i jeszcze nie mam fotek Elma bez jajeczek, ale ze swieta sie zblizaja jajeczne wiec chyba nie bedzie narzekal:razz: Quote
Recommended Posts