Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Perfi napisał(a):fajny ten Atosek :) jaki on jest duzy? z tego co wiem to wielkości sznaucerka mini mniej więcej:p Quote
Amanita Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Atosek ma 3 latka i faktycznie jest maleńki. Quote
Amanita Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Link do kolejnego psiaka :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2706568 Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 niemożliwie szybko się zapełnia azyl. Nic dobrego z tego nie wyniknie:shake: Quote
Amanita Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Filipkowi się udało... Atosku Ciebie też ktoś wreszcie musi zabrać do nowego domu. Quote
anilla Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 czy ktos z Was jest w stanie przewieść jamolka jutro koło 17 z Żor do Pszczyny???? i czy ktoś ma pożyczyć transporter?? bo jeszcze troche i jamolowi przejdzie domek koło nosa :placz: Quote
halbina Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Alarm dla jamnisia! Pomocy w transporcie! Quote
anilla Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 no to transporterek załatwiony - pozostało znaleść osobę która by go podrzuciła (wraz z jamolkową zawartością ;)) jutro do Pszczyny Quote
anilla Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 znalazła się dobra dusza - spoza Żor - Kluska4 dziękuję Quote
Perfi Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 sluchajcie jaki boski dom ma Scooby to ja wymiekam :loveu: aha i zwrocil na mnie obiad :mad: na mnie i do kieszeni w drzwiach Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 a któż to nakarmił psiaka przed podróżą?:mad: Albo sam się poczęstował... Quote
halbina Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Perfi napisał(a):sluchajcie jaki boski dom ma Scooby to ja wymiekam :loveu: aha i zwrocil na mnie obiad :mad: na mnie i do kieszeni w drzwiach Odwdzięczyć się chciał... i podzielić... :evil_lol: Quote
anilla Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Perfi napisał(a):sluchajcie jaki boski dom ma Scooby to ja wymiekam :loveu: aha i zwrocil na mnie obiad :mad: na mnie i do kieszeni w drzwiach a to zbój jeden - musiał się dobrać do kociej michy:mad: :mad: :mad: cieszę się że dojechaliście i czekam na wieści z domku:loveu::loveu: Quote
Amanita Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Cieszę się, że jamolek już u swojej pańci:multi::multi::multi: Dziewczny jesteście wielkie:loveu: Atosiątko, a dla Ciebie wciąż szukamy domku:-( Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 biedny Atosek i jego dwaj koledzy:-( Quote
Perfi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 macie wiecej zdjec Atosika? czy on ma budowe ciala jak jamnik czy jest krotki? Quote
Amanita Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Niestety, nie mam więcej zdjęć Atoska. Atosek jest długi;), ale raczej krótszy od jamolka. Quote
jotpeg Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 jak to nie ma :crazyeye: , przeciez sa w watku, tylko trzeba poszukac :razz: Quote
jotpeg Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Atosek chyba jednak niewiele ma ze sznaucera. Kiedy go zobaczyłam wczoraj w ogóle nie przypominał psiaka z tej pierwszej fotki - chudziutki, przerażony, mały psi smuteczek:-( Quote
Amanita Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Chodziło mi to, że nie ma więcej fotek ponad te, które są zamieszczone na wątku;) Atosiątko, tak bardzo chciałabym, żeby Ci się udało... Quote
jotpeg Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 OKi rozumiem, no to teraz kto chce - ma foty pod reka! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ja też nie wiedziałam o tych fotkach. Lepiej by było wklejać fotki w 1 poście albo chcociaż gdzieś na 1 stronie. Ciągle tkwi w tym schronisku biedak? Mam bardzo niedobre wieści o tym schronie:angryy: Straszna klapa. Pozostałe 2 to już w ogóle katastrofa.:shake: Quote
Recommended Posts