Perfi Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 teraz pytanie ile on moze na tymczasie siedziec Quote
halbina Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 jamniczek bezpieczny, myślmy o Atosie :-( Quote
halbina Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Formica 20:52:02 Wandul66 dzwoniła do Tomka on jest pracwnikiem schroniska Halina 20:52:17 tak Formica 20:52:24 mówi ze jest kłopot z transportem wiec napewno w tym roku psiaki nie trafia do myslowic Halina 20:52:34 to pewne? Formica 20:52:42 a na nastepny rok nie amja zory jeszcz popisanej umowe Formica 20:52:46 przekazuje co wiem Formica 20:52:58 wanda bedzie dzwonic do supergogi Halina 20:53:01 to fantastycznie... na razie... Halina 20:53:29 mamy trochę czasu... nasz cud Bożonarodzeniowy Formica [COLOR=#000000]20:53:48 [COLOR=#000000]no to ja uciekam Formica 20:53:57 [COLOR=#000000]szczesliwego nowego roku Halina 20:54:17 dzięki za dobrą nowinę, baw się wreszcie, zasłużyłaś na szampańską zabawę! Quote
anilla Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 no to teraz trzeba by cyyba porozmawiać o prawdomównosci co niektórycy bo ja tez dzwoniłam do tej osoby i dowiedziałam się czegoś zupełnie przeciwnego:angryy: :angryy: :angryy: klawiatura mi siada... Quote
halbina Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 No to mamy stan zawieszenia... :shake: Quote
MARCHEWA Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ja już też zgłupiałam!Ale jak nie jadą to dobrze,tylko czemu nikt chociaż smsa nie napisał,przecież my tu paznokcie obgryzamy z nerwów! Quote
anilla Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 przepraszam bardzo ale jakim cudem ludzie z żor mają byc wiarygoni skoro ktos robi takie numery :angryy: :angryy::angryy::angryy: za chwile żorskim psom nikt nie pomoże kolejny raz wielki alarm na dogo - szukanie na gwałt tymczasów, organizowanie składek żeby ratować psy i co się okazuje??!! że nie ma przed czym ratować, bo nigdzie nie jadą:crazyeye: ciekawa sprawa - azyl czynny do 15 - o 17 psy miały na bank jechać teraz jest 21 nagle nie jadą kto to ustalił?? robicie tam nadgodziny??!!! nadużywacie zaufania dogomaniaków- ludzie leca na pocztę wpłacac pieniądze na hotel, organizują tymczasy... a tu się okazuje że cały wyjazd to stek bzdur!! jak można?? o co tu chodzi?? nudzi sie ktoś czy co???????? wkurzyłam się bardzo... Quote
supergoga Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Marchewa, kasa na Trampa poszła, jeśli nie pojada i nie trzeba wykupić to niech bęzie u Ciebie, może sie przyda, gdy znajdziemy tymczas. Mam nadzieje. Chciałabym tylko znaleźc taki dom i zabrać Trampika z azylu. A dalej cóz - chyba jednak przeniose sie trochę dalej, bo tu za duzo emocji jak na mnie. Tylko psów szkoda. ot co. Quote
halbina Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dziewczyny, proszę Was, bo zaczynam mieć wyrzuty sumienia, że jakieś wieści podałam... :-( Quote
anilla Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Perfi napisał(a):teraz pytanie ile on moze na tymczasie siedziec tak jak rozmawiałyśmy;) Quote
Tomasior Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 anilla napisał(a):przepraszam bardzo ale jakim cudem ludzie z żor mają byc wiarygoni skoro ktos robi takie numery :angryy: :angryy::angryy::angryy: za chwile żorskim psom nikt nie pomoże kolejny raz wielki alarm na dogo - szukanie na gwałt tymczasów, organizowanie składek żeby ratować psy i co się okazuje??!! że nie ma przed czym ratować, bo nigdzie nie jadą:crazyeye: ciekawa sprawa - azyl czynny do 15 - o 17 psy miały na bank jechać teraz jest 21 nagle nie jadą kto to ustalił?? robicie tam nadgodziny??!!! nadużywacie zaufania dogomaniaków- ludzie leca na pocztę wpłacac pieniądze na hotel, organizują tymczasy... a tu się okazuje że cały wyjazd to stek bzdur!! jak można?? o co tu chodzi?? nudzi sie ktoś czy co???????? wkurzyłam się bardzo... Wyluzuj ok?? Chyba że chcesz kosztem psów udowodnienia że pojadą ?? Jadą na 100%%% Ale pewne osoby są w trakcie zmian że nie pojadą:lol::lol::lol: A więc nie wpieniaj siem bo i ja siem wpienie:) Quote
Tomasior Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 anilla napisał(a):przepraszam bardzo ale jakim cudem ludzie z żor mają byc wiarygoni skoro ktos robi takie numery :angryy: :angryy::angryy::angryy: za chwile żorskim psom nikt nie pomoże kolejny raz wielki alarm na dogo - szukanie na gwałt tymczasów, organizowanie składek żeby ratować psy i co się okazuje??!! że nie ma przed czym ratować, bo nigdzie nie jadą:crazyeye: ciekawa sprawa - azyl czynny do 15 - o 17 psy miały na bank jechać teraz jest 21 nagle nie jadą kto to ustalił?? robicie tam nadgodziny??!!! nadużywacie zaufania dogomaniaków- ludzie leca na pocztę wpłacac pieniądze na hotel, organizują tymczasy... a tu się okazuje że cały wyjazd to stek bzdur!! jak można?? o co tu chodzi?? nudzi sie ktoś czy co???????? wkurzyłam się bardzo... Azyll nadal czynny od 7-15:cool3::cool3: Nikt nie siedzi tutaj z osobek biurowych:) A więc bądź życzliwa i zrozumiała i nie siej zamieszania o.k?? Quote
halbina Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Tomasior, bardzo proszę, byś napisał, czy psy jadą jutro do Mysłowic? Czy rozmawiałeś z Wandull66? Quote
Tomasior Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 halbina napisał(a):Tomasior, bardzo proszę, byś napisał, czy psy jadą jutro do Mysłowic? Czy rozmawiałeś z Wandull66? Stoje na głowie i pisze:) Rozmawiałem z Wandull i pisze że nie pojadą:) Jak po co i dlaczego napiszę dopiero jutro ponieważ jest zbyt wiele opcji do rozgrywki!!Grunt aby działać skutecznie. Quote
halbina Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dziękuję! Ale mógłbyś na jednym z wątków napisać konkretniej i po prostu skopiować swój post. Bylibyśmy Ci wdzięczni nie tylko za skuteczne działania na rzecz biedactw, ale i za pełną jednoznaczną informację. Quote
anilla Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 wiecie co - nawet mi się tego wszystkiego nie chce komentować... kto umie czytać - widzi... Quote
anilla Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 jednak nie wytrzymałam - musze skomentować:cool3: Tomasior napisał(a)::lol: A więc nie wpieniaj siem bo i ja siem wpienie:) wpienisz sieM i co - nie wydasz mi jamniorka którego mam przechować dla Perfi???? Quote
Tomasior Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 anilla napisał(a):jednak nie wytrzymałam - musze skomentować:cool3: wpienisz sieM i co - nie wydasz mi jamniorka którego mam przechować dla Perfi????Hmmm ja nie zachowuje się tak :cool3::cool3: Quote
anilla Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Tomasior napisał(a):Hmmm ja nie zachowuje się tak :cool3::cool3: czyli zgodnie z umową czekam... Quote
halbina Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 jamolek został wydany z azylu, więc chyba dotarł :roll: Quote
Amanita Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Z tego co wiem, Anillka odebrała już jamolka i jest bezpieczny. Quote
anilla Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 jamolek właśnie stresuje moje kociska;) a aparat jak na złość padł a sam jamolek z jamolka to ma malutko ;) ale jest śliczny - zobaczymy co z niego wyjdzie po 3 dniach ;) właśnie dostał od Zuzy w dziób i strasznie płacze ... Quote
Recommended Posts