Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyjaśnijcie mi proszę, ile było w azylu psów że musiały pojechać na zatracenie jeszcze w tym roku. Ja wiem o Trampie, Atosie i Filipku. Czy inne miały wątki, były fotki, żeby domków szukać. Bo ja nie wiem. Tobi leczony, więc nie liczę. Bywało więcej i nie jechało.
Dlaczego. Komu na tym tak bardzo zależało.
Przychodzą mi dziwne myśli do głowy.
Ale cóż, skoro pojechały, skoro i tak brak wiedzy o wszystkich azylantach i nic nie jesteśmy w stanie zrobić, trudno.

Prosze tylko o wiadomość, czy juz zajechały, to pousuwam żorłaki z ogłoszeń, bo nie ma sensu ich tam teraz trzymać - i tylko tak dalej.

Bo już nzawet nie pytam o kolejne, chyba nie ma po co.

Posted

Tomasior napisał(a):
Kieszonkowy Atosik jedzie do Molosowych Mysłowic....:(

Sorry za zamieszanie.
Nie miało być napisane jedzie tylko pojedzie!!
Wyjazd z dzisij przełożony na juro.

Posted

supergoga napisał(a):
Wyjaśnijcie mi proszę, ile było w azylu psów że musiały pojechać na zatracenie jeszcze w tym roku. Ja wiem o Trampie, Atosie i Filipku. Czy inne miały wątki, były fotki, żeby domków szukać. Bo ja nie wiem. Tobi leczony, więc nie liczę. Bywało więcej i nie jechało.
Dlaczego. Komu na tym tak bardzo zależało.
Przychodzą mi dziwne myśli do głowy.
Ale cóż, skoro pojechały, skoro i tak brak wiedzy o wszystkich azylantach i nic nie jesteśmy w stanie zrobić, trudno.

Prosze tylko o wiadomość, czy juz zajechały, to pousuwam żorłaki z ogłoszeń, bo nie ma sensu ich tam teraz trzymać - i tylko tak dalej.

Bo już nzawet nie pytam o kolejne, chyba nie ma po co.

Pojadą;
Filip,
Atosik,
Staruszek(nie ogłoszony na necie),
Jamnik(dzisiaj oddany przez właściciela),

Posted

supergoga napisał(a):
Wyjaśnijcie mi proszę, ile było w azylu psów że musiały pojechać na zatracenie jeszcze w tym roku. Ja wiem o Trampie, Atosie i Filipku. Czy inne miały wątki, były fotki, żeby domków szukać.

Info o nowych psach nie było;
Przyczyniły się do tego pewne dogomaniaczki które doprowadziło do
Azyl_Zory WebAdmin vbmenu_register("postmenu_2195329", true);
Banned

Posted

maja jav napisał(a):
Co to za jamnik i staruszek?????????
dawac szybko zdjecia i opisy, plisssss............sami chlopcy?????

Jamnik to starszy psiak ok.6/7 lat.
Zdjęć brak.:(
A ten staruszek to mieszaniec w wieku ok.10lat zdjęć również brak:(

Posted

Jamnik dopiero oddany i nawet bez szansy na poszukanie domu. Nie chwytam tego. I w sumie 4 małe pieski musza wyjechać. A ile zostanie? Tramp i Tobi - czasowo? Dlaczego. Co się nagle stało. Nie ma tłoku?

Posted

Dziewczyny, błagam niech ktos tego malca wyciągnie, przeciez to jakis koszmar. 6 m-cy dzieciak - do M... Może jeszcze rano dałoby rade go zabrać.
Może Marchewa by dała radę - on szczeniak.

Posted

a wiec... dostalam sms i zrozumialam ze ktos dzwonil do zor i ponoc to jest pomylka z tym jamnikiem :) a tu widze o cos innego chodzilo :) numer jest dobry, ale nikt nie dzwonil. przepraszam ze nie odpisalam ale wlasnie mierzylam suknie slubne i dopiero teraz wrocilam do domu juz sie kontaktuje z pania chetna na jamniczka :oops:

Posted

pani bierze jamniczka :) do bielska damy rade pojechac dopiero w sobote po nowym roku :( i prosilibysmy o podrzucenie np do pszczyny byloby mozliwe? u nas jest problem z czasem mieszkam z chorym dziadkiem i jak wyjezdzamy idzie do rodziny na caly dzien i nie moge go zbyt pozno odebrac