Tomasior Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Kieszonkowy Atosik jedzie do Molosowych Mysłowic....:( Quote
supergoga Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Wyjaśnijcie mi proszę, ile było w azylu psów że musiały pojechać na zatracenie jeszcze w tym roku. Ja wiem o Trampie, Atosie i Filipku. Czy inne miały wątki, były fotki, żeby domków szukać. Bo ja nie wiem. Tobi leczony, więc nie liczę. Bywało więcej i nie jechało. Dlaczego. Komu na tym tak bardzo zależało. Przychodzą mi dziwne myśli do głowy. Ale cóż, skoro pojechały, skoro i tak brak wiedzy o wszystkich azylantach i nic nie jesteśmy w stanie zrobić, trudno. Prosze tylko o wiadomość, czy juz zajechały, to pousuwam żorłaki z ogłoszeń, bo nie ma sensu ich tam teraz trzymać - i tylko tak dalej. Bo już nzawet nie pytam o kolejne, chyba nie ma po co. Quote
Tomasior Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Tomasior napisał(a):Kieszonkowy Atosik jedzie do Molosowych Mysłowic....:( Sorry za zamieszanie. Nie miało być napisane jedzie tylko pojedzie!! Wyjazd z dzisij przełożony na juro. Quote
Tomasior Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 supergoga napisał(a):Wyjaśnijcie mi proszę, ile było w azylu psów że musiały pojechać na zatracenie jeszcze w tym roku. Ja wiem o Trampie, Atosie i Filipku. Czy inne miały wątki, były fotki, żeby domków szukać. Bo ja nie wiem. Tobi leczony, więc nie liczę. Bywało więcej i nie jechało. Dlaczego. Komu na tym tak bardzo zależało. Przychodzą mi dziwne myśli do głowy. Ale cóż, skoro pojechały, skoro i tak brak wiedzy o wszystkich azylantach i nic nie jesteśmy w stanie zrobić, trudno. Prosze tylko o wiadomość, czy juz zajechały, to pousuwam żorłaki z ogłoszeń, bo nie ma sensu ich tam teraz trzymać - i tylko tak dalej. Bo już nzawet nie pytam o kolejne, chyba nie ma po co. Pojadą; Filip, Atosik, Staruszek(nie ogłoszony na necie), Jamnik(dzisiaj oddany przez właściciela), Quote
Tomasior Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 supergoga napisał(a):Wyjaśnijcie mi proszę, ile było w azylu psów że musiały pojechać na zatracenie jeszcze w tym roku. Ja wiem o Trampie, Atosie i Filipku. Czy inne miały wątki, były fotki, żeby domków szukać. Info o nowych psach nie było; Przyczyniły się do tego pewne dogomaniaczki które doprowadziło do Azyl_Zory WebAdmin vbmenu_register("postmenu_2195329", true); Banned Quote
maja jav Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Co to za jamnik i staruszek????????? dawac szybko zdjecia i opisy, plisssss............sami chlopcy????? Quote
Tomasior Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 maja jav napisał(a):Co to za jamnik i staruszek????????? dawac szybko zdjecia i opisy, plisssss............sami chlopcy????? Jamnik to starszy psiak ok.6/7 lat. Zdjęć brak.:( A ten staruszek to mieszaniec w wieku ok.10lat zdjęć również brak:( Quote
supergoga Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jamnik dopiero oddany i nawet bez szansy na poszukanie domu. Nie chwytam tego. I w sumie 4 małe pieski musza wyjechać. A ile zostanie? Tramp i Tobi - czasowo? Dlaczego. Co się nagle stało. Nie ma tłoku? Quote
supergoga Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jamnika zagryza, staruszka uspią, Atosa zagryzą. Bosko po prostu. Cud. remanent w żywym towarze. Quote
supergoga Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Czy ktos może dałby rade dzis jeszcze pojechać do azylu zabrać jamolka na tymczas. Jutro pojadą w ramach remanentu jak sądzę i wtedy już za póxno. Quote
Tomasior Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dla sprostowania dodam iż teraz są dwa jamniki w azylu. Jeden ma ok.6/7 lat. A drugi ok.6 miesięcy!! I to ten młodszy ma jutro jechać. Quote
Kluska4 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Tutaj Perfi szuka młodego jamnika do Krakowa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37273 Quote
supergoga Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dziewczyny, błagam niech ktos tego malca wyciągnie, przeciez to jakis koszmar. 6 m-cy dzieciak - do M... Może jeszcze rano dałoby rade go zabrać. Może Marchewa by dała radę - on szczeniak. Quote
Tomasior Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Atosik wogóle już tutaj niema szans:( Quote
Perfi Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 prosze! do kogo ma dzwonic chetna na 6 mcy jamnika? Quote
Perfi Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 musze wyjsc wyslijcie mi nr smsem na 602 305 988 dzieki Quote
Tomasior Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Perfi napisał(a):musze wyjsc wyslijcie mi nr smsem na 602 305 988 dzieki Dzwoniłem właśnie pod ten numer i pewien pam powiedział"to chyba pomyłka":( Quote
supergoga Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Amanita, Marchewa - ratunku. Jest szansa na uratowanie tego malca jamolka. Może ktos by pomógł, żeby jutro rano go zabrać. Popilotujcie proszę - on to juz tam wcale szans nie ma. Quote
supergoga Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Napisałam sms - zero odpowiedzi od Perfi. Czy to na pewno dobry numer Quote
MARCHEWA Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jamnik bezpieczny!Jutro trafi do DT ,anilla go zabierze!Niech Perfi kontaktuje się z nią w sprawie jamniczka.;) Quote
Perfi Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 a wiec... dostalam sms i zrozumialam ze ktos dzwonil do zor i ponoc to jest pomylka z tym jamnikiem :) a tu widze o cos innego chodzilo :) numer jest dobry, ale nikt nie dzwonil. przepraszam ze nie odpisalam ale wlasnie mierzylam suknie slubne i dopiero teraz wrocilam do domu juz sie kontaktuje z pania chetna na jamniczka :oops: Quote
Perfi Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 jak sie panizdecyduje to mysle ze z transoportem nie bedzie problemy- jezdzimy do bielska, moglibysmy kawalek podjechac, ktos tez by go z 2 str podrzucil Quote
Perfi Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 pani bierze jamniczka :) do bielska damy rade pojechac dopiero w sobote po nowym roku :( i prosilibysmy o podrzucenie np do pszczyny byloby mozliwe? u nas jest problem z czasem mieszkam z chorym dziadkiem i jak wyjezdzamy idzie do rodziny na caly dzien i nie moge go zbyt pozno odebrac Quote
Recommended Posts