Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asior napisał(a):
kurdeeee nie pożegnałam się z mauchem:placz: ale czy uswiadomiłas ich,z ę on może na początku być nireufny i zeby dzieciaczki nie zaczepiały go :(???

tak tak.. długo rozmawialiśmy, po wyprowadzeniu, przed wetem... zobaczymy...

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trochę sie obawiam, ale może psiaka te wszystkie przejścia z ostatnich kilku miesięcy zmieniły. Ja wiem że ludzie którzy oddają psy często kłamią podając powody ale ta która oddała Atoska mówiła że on atakuje dzieci. Dom ze starszymi dziećmi byłby chyba lepszy. Mam nadzieję że Atosek/Neon będzie super psiakiem ale jakby było coś źle to oni go pewnie odstawią do schroniska?
W każdym razie trzymam kciuki i dzięki Wam wszystkim za pomoc, troskę i uwagę!:Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Trzymam kciuki za udana adopcje:thumbs:,
jezeli oni o wszystkim wiedzieli i sie nie zrazili to mysle ze bedzie dobrze a jak dziecie wrazliwe to bedzie ok, byle go nie tarmosily i uszczeliwaly na sile;) bo on naprawde musial byc bity i boi sie nieznanej reki czlowieka, ale jak ma spokoj to przychodzi sie sam przytulic wiec ok;)

Pojechal do domu czy bloku? Zdecydowanie lepszy byly dla niego dom z ogrodkiem bo mysle ze on nie mieszkal dotad w domu:shake:

Posted

tzn że nie ma kontaktu z rodziną, która go adoptowała?
a jeżeli się okaże, że on był agresywny do dzieci i znów go oddadzą gdzieś do schroniska to nawet możemy o tym się nie dowiedzieć?

Posted

No właśnie, czy jest szansa na sprawdzenie czy Atosik przebywa w nowym domku nadal. Czy wszystko ok, bo on nadal kwitnie w moich ogłoszeniach i nie wiem czy mogę już ze spokojem usunąć.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...