Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w niedziele bedzie tam Foksia i Dzekus :) niestety dalej siedzi w schronie :( ale jest wesoly :)
wiecej napisze Asior bo ja dzis w schronie bylam tylko 45 min :angryy: przebita opona i inne wazne prywatne sprawy...

Posted

Niestety nie mam żadnego zdjęcia Atoska, bo małpiszon jeden wyszedł raptem na chwile a potem olał gości.... i poszedł do pomieszczenia.....
Ale nie zauważyłam u niego jakiś objawóó "depresji" czy smutku... "normalny" jak zawsze, nawet dał się pogłaskać pod bródką :loveu:

Posted

[quote name='Asior']Niestety nie mam żadnego zdjęcia Atoska, bo małpiszon jeden wyszedł raptem na chwile a potem olał gości.... i poszedł do pomieszczenia.....
Ale nie zauważyłam u niego jakiś objawóó "depresji" czy smutku... "normalny" jak zawsze, nawet dał się pogłaskać pod bródką :loveu:
asior no to niestety nie jest dobry objaw, jak mu wolontariusz domu nie znjadzie to jego szanse bardzo spadaja.
poza tym wlasnie tak zaczynala sie depresja u wielu wielu wyciaganych przez nas. potem przestaja wogole wychodzic i siedza w azylu 8 lat, bo ich nikt nie widzi.

Posted

Atos pojechał dzisiaj do nowego domu... Do rodziny z trójką dzieci, wszytskie były w schronisku. Atos je olewał straszliwie... mam nadzieje, że się Atos spisze w nowej rodzince :razz:

Posted

kurdeeee nie pożegnałam się z mauchem:placz: ale czy uswiadomiłas ich,z ę on może na początku być nireufny i zeby dzieciaczki nie zaczepiały go :(???

wg mnie to lepszy byłby dom bez dzieci :( niewiem dlaczego, ale się niepokoje :(