supergoga Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Atos jest jeszcze na allegro, od czasów żorskich. Dołożę te fotki. Quote
kiwi Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 bardzo dobre zdjecie, mnienilam troszke glebie ostrosci, fajnie wyszlo...... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dziewczyny-jesteście wspaniałe!!! No a mały pechowiec ma się nieźle narazie. Matko ile tam psów:shake: Co z tymi ludźmi się dzieje, założę się że conajmniej połowa z byłych włścicieli tych biedaków ma już nowe ofiary do zabawy... Quote
Asior Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 w tym boksie jest conajmniej 6-7 psów :( tam wyjątkowe zacieśnienie..ale przynajmniej nie są agresywne do siebie .... Atosek nie wykazywał ksztyny agresji, jak go wołałam po imieniu to podchodził bida do krat, ale nie mogłam w pełni się nim "zając" bo był tam taki piękny psiak który przeokropnie piszczał i łape mi podawał przez kraty :( mała bida o przedziwnych oczach...... sami zobaczcie.... Quote
Amanita Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Dziewczyny jesteście wspaniałe:loveu: Wielkie, wielkie dzięki:loveu: Ciociu Alfo z tym imieniem nie trafiłam, po prostu Admin mi powiedział, że on tak ma na imię. Na tych zdjęciach wygląda pięknie. Ulżyło mi trochę. Teraz tylko domek musi się znaleźć. Quote
maja jav Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dzieki dziewczyny:loveu: Szukamy domku, taki wlasnie z niego "agesor i zly pies:-( "nie sadzicie dziewczyny:shake: , nie kazdy zasluguje na psia milosc, taka jest prawda w przypadku tej "adopcji"! Quote
maja jav Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Te brazowe, smutne oczka:-( ....sierscuszek maly......kto da mu domek????? Gdyby ktos zdecydowal sie dac mu DT robie za sponsoring;) Quote
Perfi Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 jedni panstwo sie nad nim zastanawiaja - maja przyjsc w niedziele i zdecydowac. najlepsze co mozemy zrobic to go polecac. mysle ze nie bedzie trudno kazdy chce malego mlodego psa ;) Quote
Perfi Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Asior bedziesz wrzucac "oczko" to napisz ze to mix syberian husky Quote
supergoga Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cudny jest ten dwuoczek - superaśny. Założyć mu wątek trzeba koniecznie i promować. Atosika nowe fotki dołożyłądo ogłoszeń. Namiary w ogłoszeniach są podane do Amanity - czy zmienić. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 trzymam kciuki za Atoska i inne biedaki z tego schronu. Kuźwa jak długo ludzie będą tacy nieodpowiedzialni? :mad: Tak, Atosek jest rzeczywiście "agresorem":angryy: mały Atosek turysta zwiedza schrony, tam mu chyba lepiej niż w Mysłowicach, skubaniec. Quote
Asior Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 zdecydowanie..ma "fajne" psy u siebie w boksie więc ma spokój :) Quote
maja jav Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Atos mowi wszystkim cioteczkom: "dziendobry- moze mala adopcyjka";) Quote
maja jav Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ciotki nie zapominac mi o Atosku:mad: !;) Quote
jotpeg Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 podnosze malego, oby szybko ktos go wypatrzyl i zabral do domu... Quote
Asior Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 brodaczu...w góre niestety nie odwiedze Cię w schronie w ta niedziele....mam wystawe :( ale inne cioteczki napewno do ciebie zajrzą Quote
maja jav Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 .................................Atosik czeka Quote
maja jav Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Perfi napisał(a):jedni panstwo sie nad nim zastanawiaja - maja przyjsc w niedziele i zdecydowac. najlepsze co mozemy zrobic to go polecac. mysle ze nie bedzie trudno kazdy chce malego mlodego psa ;) Pozostaje nam trzymac kciuki:thumbs: oby tym razem trafil na wlasciwych ludzi. Quote
Amanita Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Atosku, ja też trzymam kciuki. Ostatnio śniło mi się, że znalazłeś dom w Puławach;) Ciotka nie ma snów proroczych, ale może akurat... Quote
maja jav Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Podnosimy Atoska Czy cos wiadomo? widzialyscie go dziewczyny? Quote
diana79 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 co u Atoska słychać? On jest taki podobny do mojego Bingusia... Quote
Perfi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 ja nie bylam w schronie meza mam chorego :( Quote
Recommended Posts