Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w tym boksie jest conajmniej 6-7 psów :( tam wyjątkowe zacieśnienie..ale przynajmniej nie są agresywne do siebie ....
Atosek nie wykazywał ksztyny agresji, jak go wołałam po imieniu to podchodził bida do krat, ale nie mogłam w pełni się nim "zając" bo był tam taki piękny psiak który przeokropnie piszczał i łape mi podawał przez kraty :( mała bida o przedziwnych oczach......
sami zobaczcie....

Posted

Dziewczyny jesteście wspaniałe:loveu: Wielkie, wielkie dzięki:loveu:
Ciociu Alfo z tym imieniem nie trafiłam, po prostu Admin mi powiedział, że on tak ma na imię.
Na tych zdjęciach wygląda pięknie. Ulżyło mi trochę. Teraz tylko domek musi się znaleźć.

Posted

Dzieki dziewczyny:loveu:

Szukamy domku,
taki wlasnie z niego "agesor i zly pies:-( "nie sadzicie dziewczyny:shake: , nie kazdy zasluguje na psia milosc, taka jest prawda w przypadku tej "adopcji"!

Posted

jedni panstwo sie nad nim zastanawiaja - maja przyjsc w niedziele i zdecydowac. najlepsze co mozemy zrobic to go polecac. mysle ze nie bedzie trudno kazdy chce malego mlodego psa ;)

Posted

Cudny jest ten dwuoczek - superaśny. Założyć mu wątek trzeba koniecznie i promować.
Atosika nowe fotki dołożyłądo ogłoszeń.
Namiary w ogłoszeniach są podane do Amanity - czy zmienić.

Posted

Perfi napisał(a):
jedni panstwo sie nad nim zastanawiaja - maja przyjsc w niedziele i zdecydowac. najlepsze co mozemy zrobic to go polecac. mysle ze nie bedzie trudno kazdy chce malego mlodego psa ;)

Pozostaje nam trzymac kciuki:thumbs: oby tym razem trafil na wlasciwych ludzi.