maja jav Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Asior napisał(a):znoknęło kilka postów:crazyeye: O co chodzi Asior, jakich postow??????? Quote
maja jav Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Doslalam ksiazeczke zdrowia Atoska, on ma zaledwie 3 lata PLAKAC MI SIE CHCE:placz: Z BEZSILNOSCI DZIEWCZYNY POMOZCIE MI GO WYCIAGNAC ZE SCHRONU, PROSZE!!!!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Żory pamiętają i czytają tylko nie wiedzą co zrobić :( Quote
Asior Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 maja jav napisał(a):O co chodzi Asior, jakich postow??????? dogo od kilku dni "szaleje" i "giną" niektóre posty... co do Neonka....nie łam się napewno uda się jakoś go "zareklamować" w necie...tylko puśćcie mnie do niego z aparatem :razz: Quote
supergoga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ATosik w necie jest od dawna. Nie zdjęłam jego ogłoszeń gdy pojechał do M. Jest na: Allegro alegratka kupsprzedaj aaaby eurocity 4łapy. http://www.allegro.pl/item160010960_atos_jak_z_disneyowskiej_bajki_wielki_dramat_psa.html To link do Allegro. Pozostałe ogłoszenia aktualizuję także. Quote
Perfi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 dam go asior na rece i zamkne w magazynie ;) Quote
maja jav Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Atosik urodzial sie 1.10.2003 i mieszkal dotad w domu prywatnym, z ksiazeczki wynika ze nie byl szczepiony nigdy na wirusowki:placz: Quote
D0minika Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 maja jav napisał(a):Atosik urodzial sie 1.10.2003 i mieszkal dotad w domu prywatnym, z ksiazeczki wynika ze nie byl szczepiony nigdy na wirusowki:placz: Ręce opadają :angryy: Atosek skacz po domek! Quote
Amanita Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Boże, byłam pewna, że był szczepiony...:-( Atosku, nie miałeś szczęścia do ludzi:-(, ale wierzę, że wszystko co dobre, wciąż jeszcze przed Tobą. Quote
maja jav Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Przypominam malego, dobrze chociaz ze zima w tym roku do niczego Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 maja jav napisał(a):Atosik urodzial sie 1.10.2003 i mieszkal dotad w domu prywatnym, z ksiazeczki wynika ze nie byl szczepiony nigdy na wirusowki:placz: kuźwa po tylu latach?! Oddali?!:angryy: :mad: Quote
maja jav Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Czekajac na info, podnosimy Atosa, takie ma imie wpisane w ksiazeczce zdrowia! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='maja jav']Czekajac na info, podnosimy Atosa, takie ma imie wpisane w ksiazeczce zdrowia! hee, ciekawe czy Amanita znała to imię czy trafiła:cool1: Quote
Asior Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 mam mam zdjęcia Atoska :) zaraz wkleje :) Quote
Perfi Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 bylismy dzis u Atosa. jest bardzo wesoly, lasi sie do ludzi. siedzi w boksie f10 ktory jest dosc liczny i siedza tam psy ktorych nie znamy, tak wiec raczej o spacerze na razie nie ma mowy. tymbardziej ze sklad pracownikow byl dzisiaj niezbyt korzystny :shake: zreszta on jest tam najmniejszy i tak jak mowi Jagienka wypadaloby caly boks wyprowadzic bo jak sam pojdzie moze stracic zapach stada. Quote
kiwi Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 boksami f opiekuje sie pan jozek, do f 10 wklada psy - ciapy, ktore nie daja sobie rady gdzies indziej choc czasami bywa tak, ze ciapa ktra byla gdzies dominowana, w f10 zaczyna dominowc i gwalcic... Quote
Asior Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Perfi napisał(a): tym bardziej ze skład pracowników był dzisiaj niezbyt korzystny :shake: eetam niezbyt korzystny :cool3: ja zamrugałam rzęsami do Pana Andrzeja i nawet własną smycz mi dał :cool3: bardzo sympatyczny Pan i wcale nie zboczony...no chyba, ze poprostu dziś to nie był jego dzień :roll: Quote
anilla Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 to czekamy na foty ;) a Tobie perfi wielkie dzięki za umieszczenie Atoska na Waszej stronce adopcyjnej:Rose: Quote
Kropcia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Sliczne zdjecia! Mam nadzieje ze malutki szybko znajdzie domek. :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts