BasiaD Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Neonik wskakuj na 1 przypominać się ciotkom! Niech pilnie szukają domku! Quote
Asior Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 D0minika napisał(a):Tylko psiaków czy tak ogólnie? :diabloti: ależ broń Cie panie boże :crazyeye: oczywiście, żę tylko pseaków...sama jestem wysoka to jak że ja bym z kurduplem wygladała :p ??? Quote
Asior Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 nie pojechałam do schronu:placz: nie miałam z kim dziecka zostawić:placz: chłop mnie wystwaił :placz: kurdeee nie poznam Neonka :placz: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :( szkoda. Może następnym razem. Ciekawe jak on tam sobie radzi. Quote
Asior Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 pojechała Perfi i Jaienka napewno tez więc ona sie nim zajma i powiedzą coś więcej jak wrócą,,,, Quote
Perfi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 bylam tylko ja w ogole nas malo bylo nie widzialam go na ogolnych :shake: Quote
diana79 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Perfi napisał(a):bylam tylko ja w ogole nas malo bylo nie widzialam go na ogolnych :shake: Perfi a nie spytałaś się w schronisku gdzie on jest? Quote
Perfi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 nie spytalam nie mialam czasu :( pewnie jeszcze na izo, albo w srodku siedzial gdzies Quote
maja jav Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 ..........................:shake: ...........................:-( Quote
maja jav Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 No tak duzo szumu i gadaniny bylo................i na tym koniec, nikt juz o Tobie nie pamieta:-( Atos nadal czeka i pewnie sie niedoczeka:-( Dogomaniacy pomozcie czasowo!!!! Quote
Perfi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 doczeka sie teraz juz na pewno jest na ogolnych :) mam nadzieje ze jako maly trafil do boksu ktory wyprowadzamy :) Quote
Jagienka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 maja jav napisał(a):No tak duzo szumu i gadaniny bylo................i na tym koniec, nikt juz o Tobie nie pamieta:-( Atos nadal czeka i pewnie sie niedoczeka:-( Dogomaniacy pomozcie czasowo!!!! maja mamy ponad 540 psów w schronisku i tylko kilka godzin w tygodniu, a to którymi psami się zajmujemy zależy nie od Nas najczęściej tylko od pracowników!! Możemy się dowiedziec jak się czuje, zobaczyć go przez kraty, ale nie mogę sobie łazić po boksach i placem pokazywać, którego pieska tym razem bym sobie wyprowadziła. Niestety... zapytamy w niedziele, zobaczymy co się da zrobić. Quote
Perfi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jaga ja tak chodze ;) trzeba wiedziec do kogo uderzyc ;) Quote
Jagienka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Perfi napisał(a):Jaga ja tak chodze ;) trzeba wiedziec do kogo uderzyc ;) To rozumiem, że zobowiązujesz się do wskazania palcem Neona w niedziele?? Quote
maja jav Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 radzcie krakowianki, dzwonic do schroniska i pytac o niego, dowiem sie czegos??? adopcja wirtualna pomoze mu, beda miec go na oku??? zeby komus nie wpadlo tam do glowy ze agresywny i nie nadaje sie do adopcji i wiecie same.....:-( Quote
Perfi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jagienka napisał(a):To rozumiem, że zobowiązujesz się do wskazania palcem Neona w niedziele?? jesli bedzie ta osoba to poprosze. i jezeli nie bedzie na izo ;) Quote
maja jav Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jagienka napisał(a):To rozumiem, że zobowiązujesz się do wskazania palcem Neona w niedziele?? Wskazanie palcem moze sie nieudac:shake: , pamietajcie ze Atosik jest lekliwy, wychodzi tylko na chwile, sprawdzic czy to nie jego pani i chowa sie zaraz do np.budki jak robi sie zgielk , pewnie potrzebne bedzie spytanie sie o niego Quote
smiledog Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dopiero doczytałam o Atosku:placz: :placz: :placz: Boże kochany co za los go trafił. I biedaczysko pozostał sam sobie w ogromnym schronie:crazyeye: Widzę ż Żory go już pozostawiły w niepamięci:(Biedny Atos co z nim teraz będzie. Quote
Asior Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 maja jav napisał(a):No tak duzo szumu i gadaniny bylo................i na tym koniec, nikt juz o Tobie nie pamieta:-( Atos nadal czeka i pewnie sie niedoczeka:-( Dogomaniacy pomozcie czasowo!!!! to nieprawda, że nie pamiętają :( cały czas pamiętam, ale nie zawsze mogę podbijać :( i już się nie mogę doczekać niedzieli ;) Quote
Recommended Posts