romenka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Boziu jakie biedactwo!!Jak zobaczyłam aż mi ciarki stanęły na całym ciele!!!! Boże jakby mój TZ miał lepsze podejście do zwierząt...!! Quote
Andzike Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Jestem na zaproszenie Jaszy. Finansowo nie mogę pomóc, ale będę pamiętać ... EDIT: Dzięki dobrym duchom Misia jest już "znana" poza dogomanią ;) trwają intensywne poszukiwania DT... Quote
Jasza Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Dziękujemy dobrym duchom bardzo!! Kochani rozsyłajmy, taka pchła mała.... Quote
Andzike Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Jaszka, zajrzyj na wiadomości na FB :) Szukamy bezpłatnego DT, nie dopuścimy, żeby taka malizna trafiła do DT po 300zł za głaski i leżenia na kanapie... Quote
lika1771 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Dziekuje wszystkim:loveu: Jasza jestes ANIOŁEM Quote
Jasza Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Zaraz zaglądam. Zofija - jeżeli zajrzysz - może warto byłoby zebrać troszkę pieniedzy dla małej - na badanie oczu np. - wtedy może DT się szybciej znajdzie - jak będzie choć "zaplecze" na diagnozę i leczenie. Bardzo czekam na wieści co z tymi oczami...Oby nic poważnego.... Quote
Jasza Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Ma album!!! Aniu dziękuję!!! http://www.facebook.com/#!/messages/?action=read&tid=id.234707203244006 Quote
diana79 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Jasza napisał(a):Ma album!!! Aniu dziękuję!!! http://www.facebook.com/#!/messages/?action=read&tid=id.234707203244006 nie otwiera się tzn nie odnaleziono wiadomości wyskakuje Quote
AnnaKatarzyna Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Witam wszystkich. Przed chwilą zarejestrowałam sie na forum ale przeglądam je od jakiegoś czasu. Poruszyła mnie historia Misi - chciałabym sfinansować jej wizyty u weterynarza, leczenie (raczej będzie potrzebne) oraz inne niezbędne zabiegi. Proszę o podanie jakiej kwoty oczekujecie oraz jak i gdzie ma być wpłacona. Widziałam, że deklarujecie różne kwoty na zwierzęta ale nie wiem jak wpływają one do konkretnych opiekunów. Pozdrawiam adres: ania@dtcom.pl Quote
romenka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 AnnaKatarzyna napisał(a):Witam wszystkich. Przed chwilą zarejestrowałam sie na forum ale przeglądam je od jakiegoś czasu. Poruszyła mnie historia Misi - chciałabym sfinansować jej wizyty u weterynarza, leczenie (raczej będzie potrzebne) oraz inne niezbędne zabiegi. Proszę o podanie jakiej kwoty oczekujecie oraz jak i gdzie ma być wpłacona. Widziałam, że deklarujecie różne kwoty na zwierzęta ale nie wiem jak wpływają one do konkretnych opiekunów. Pozdrawiam adres: ania@dtcom.pl Nie wierzę własnym oczom!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Jasza Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 No to czekamy na Zofija w takim razie. Nie wiem co napisać...po prostu...DZIĘKUJEMY!!! Zofija pewnie poda konto ... WITAMY NA DOGOMANII!AnnaKatarzyna napisał(a):Witam wszystkich. Przed chwilą zarejestrowałam sie na forum ale przeglądam je od jakiegoś czasu. Poruszyła mnie historia Misi - chciałabym sfinansować jej wizyty u weterynarza, leczenie (raczej będzie potrzebne) oraz inne niezbędne zabiegi. Proszę o podanie jakiej kwoty oczekujecie oraz jak i gdzie ma być wpłacona. Widziałam, że deklarujecie różne kwoty na zwierzęta ale nie wiem jak wpływają one do konkretnych opiekunów. Pozdrawiam adres: ania@dtcom.pl Quote
Andzike Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 diana79 napisał(a):nie otwiera się tzn nie odnaleziono wiadomości wyskakuje Diana, a teraz? http://www.facebook.com/media/set/?set=a.252064208163960.52689.167056143331434 AnnaKatarzyna, nie mam słów ...:loveu::loveu::loveu: Quote
MALWA Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 romenka napisał(a):Nie wierzę własnym oczom!!!!!!!!!!!!!!!! To uwierz! Czasami cuda się zdarzają! AnnaKatarzyna objawiła się niczym Anioł w najbardziej oczekiwanej chwili, to znaczy w chwili, kiedy pomoc jest najbarzdiej potrzebna, a której chyba nikt się tu nie spodziewal - nie w takim zakresie! Quote
Anula Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 AnnaKatarzyna napisał(a):Witam wszystkich. Przed chwilą zarejestrowałam sie na forum ale przeglądam je od jakiegoś czasu. Poruszyła mnie historia Misi - chciałabym sfinansować jej wizyty u weterynarza, leczenie (raczej będzie potrzebne) oraz inne niezbędne zabiegi. Proszę o podanie jakiej kwoty oczekujecie oraz jak i gdzie ma być wpłacona. Widziałam, że deklarujecie różne kwoty na zwierzęta ale nie wiem jak wpływają one do konkretnych opiekunów. Pozdrawiam adres: ania@dtcom.pl Aniu dziękujemy za przybycie i za oferowanie pomocy,którą sunia potrzebuje na cito.Jeszcze raz bardzo dziękuję i witam wśród wspomagających rzeszę psiaków w potrzebie. Quote
Jasza Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Chciałam zadzwonić do Zofija, ale nie odbiera, pewnie nie może... Mam tylko nadzieję, że schronisko w którym jest malutka to na tyle bezpieczne miejsce, że nic jej tam nie grozi.... Szukamy DT!!! Quote
diana79 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Andzike napisał(a):Diana, a teraz? http://www.facebook.com/media/set/?set=a.252064208163960.52689.167056143331434 AnnaKatarzyna, nie mam słów ...:loveu::loveu::loveu: teraz sie otwiera ;) AnnaKatarzyna bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
lika1771 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Boze ale sie rozkreciło dziekuje AnnaKatarzyna słow mi brak teraz wiem ze nam sie uda:lol: Quote
AnnaKatarzyna Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Czekam zatem na meila z kwotą i nr-em konta oraz innymi informacjami o suczce. Muszę już się wylogować i wziąć do pracy. Pozdrawiam wszystkich Ania Quote
Jasza Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Pozdrawiamy! Zofija na pewno napisze! Quote
Figanna Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 a co z właścicielami?? była interwencja - czyli rozumiem wszystko oficjalnie, więc jakieś kroki podjęte wobec właścicieli? Quote
Javena Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 AnnaKatarzyna napisał(a):Witam wszystkich. Przed chwilą zarejestrowałam sie na forum ale przeglądam je od jakiegoś czasu. Poruszyła mnie historia Misi - chciałabym sfinansować jej wizyty u weterynarza, leczenie (raczej będzie potrzebne) oraz inne niezbędne zabiegi. Proszę o podanie jakiej kwoty oczekujecie oraz jak i gdzie ma być wpłacona. Widziałam, że deklarujecie różne kwoty na zwierzęta ale nie wiem jak wpływają one do konkretnych opiekunów. Pozdrawiam adres: ania@dtcom.pl [SIZE="4"]Wspaniale ,cudownie Witamy na dogo. [SIZE="4"]Jeszcze sa dobre dusze . Takie maleństwo, tyle lat cierpień.Moze teraz odmieni sie jej los. Quote
Recommended Posts