Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja bylam trzy dni bez dogomanii - pierwsze co to zaglądam do Miśki!
I od razu mi lepiej!
Dziękuję!
Misia - uściski!
Wiadomo już co z oczami?
Operacja?

Posted

Jasza napisał(a):
A ja bylam trzy dni bez dogomanii - pierwsze co to zaglądam do Miśki!
I od razu mi lepiej!
Dziękuję!
Misia - uściski!
Wiadomo już co z oczami?
Operacja?

Misia była dzisiaj w SPA;) i u weta. Pani Ania prześle mi później relacje pisemną i foto:). Chyba , ze sama się w końcu zaloguje na dogo i napisze:)

Posted

Super psineczka czekamy na dalsze wiesci

Kochane cioteczki moze macie karme ktora wasze psiaczki nie jedza jest sunia ktora spi na dworze jest bardzo kontaktowa łasi sie do ludzi w koncu znajdzie sie ktos komu bida zacznie przeszkadzac.Mamy dt za karme i weta dziewczyna nie pracuje jest na utrzymaniu meza i bez deklaracji na karme bedzie kiepsko.......

http://www.dogomania.pl/threads/213922-POMÓŻCIE-JEJ-!Bezdomna-sunia-w-ciąży-może-mieć-bdt-ale-potrzeba-stałych-deklaracji/page4

Posted

[FONT=Arial]Od Pani Ani:[/FONT]
[FONT=Arial]Byłam dzisiaj z Misią w SPA.Jest wykąpana ,wyczesana i powycinane wszystkie kołtuny.Była grzeczna chociaz nie bardzo jej się to podobało.Dostala jeszcze paczuszkę ze smakołykami.Bylam z nią u lekarza i osłuchuchowo jest dobrze ale ona kaszle.Dzwoniłam jeszcze raz i to najprawdopodobniej jest to kaszel kenelowy:((Jutro pójdzie na antybiotyk.Zal mi jej bo widzę że ją to męczy.Misia to jest cudowny piesek,tak grzecznego nie znam.Musi mieć najlepszy domek.Mam nadzieję że wszystkie dolegliwości zwalczymy.Skóra ja już nie swędzi to były chyba pchły ktorych mam nadzieję juz nie ma, ale sprawdzam.Zdjęcia doślę.mai[/FONT]

Posted

e-mail od Pani Ani:
[FONT=Arial]Witam.P.Zosiu,rano spóźniłam się na zabiegi ale postanowiłam że musze ja zabrać do weta bo coraz bardziej ją dusi tzn kaszle i najprawdopodobniej to jest ten kaszel.Dostała 3 zastrzyki i musi kontynuować.Ona miała przerwane leczenie a w Cieszynie nie mówili zeby cos brała.ten kaszel jest zakaźny .Osłuchowo dzisiaj już miała szmery. Moze wieczorem się zdzwonimy[/FONT]

Posted

Dokładnie tego oczekuję! I trzeba zawiadomić Lola.S czy transport będzie aktualny, bo ona też ma zwierzaki w domu i również nie będzie mogła przyjąć Misinki, jeśli będzie zarażać :(

Posted

sleepingbyday napisał(a):
najlepiej, jakby się wet wypowiedział, czy branie antybiotyków do piątku gwarantuje, ze misia przestanie zakażać.... krótko mówiąc czy mozna ryzykować kontakt misi z innymi psiakami.

cholera!

No to mamy problem.....

Posted

Czekam na decyzję. Tym bardziej, że rozważałam sterylizację Kimi w czwartek (szykuje je się domek i nie ma sensu zwlekać). Dla psiaka po zabiegu takie zakażenie mogłoby być wręcz zabójcze :(

Posted

kurka wodna.. spokojnie, spokojnie, tzreba zadzwonić do weta, który ją teraz leczy i się dowiemy, czy ten problem mamy.
czy ewentualnie można wyjazd do wawy przesunąć w czasie (to pytanie do aktulanego dt, ew transportu oraz warszawskiego dt, jeślim wet powie, ze jednak jest ryzyko)