Jump to content
Dogomania

Ma kilka miesięcy a tyle przeżył :( bity, wypadek, 2 operacje- Goździk ma dom :))

Recommended Posts

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam serdecznie podziękować WiosnaA za przepyszne ciasteczka wątróbkowe dla naszych podopiecznych i za zabaweczki, ktore własnie już są "w użyciu":Rose:

Posted

[quote name='ronja']Chciałam serdecznie podziękować WiosnaA za przepyszne ciasteczka wątróbkowe dla naszych podopiecznych i za zabaweczki, ktore własnie już są "w użyciu":Rose:
Jak miło, dziękujemy :)

Szukam pomocy dla takiego pospolitego malucha :( starszego już, ma kilka dni...
http://www.dogomania.pl/threads/216645-Wyrzucony-przestraszony-niedu%C5%BCy-zg%C5%82oszony-do-od%C5%82owienia-czeka-go-Kutno.-Pomo%C5%BCemy

Posted

Myszko,z bazarku mam już dla Goździka 366,30zł i czekam jeszcze na dwie wpłaty- 15zł.
Podaj mi proszę nr.konta na jaki mam przelać pieniążki i co napisać w tytule.
Może jutro wpłyną i od razu zrobiłabym przelew,bo we czwartek wyjeżdżam na dwa dni....natomiast jeżeli nie wpłyną mogę przelać to co mam,a resztę później...czy czekać mam na całość z przelewem?

Posted

[quote name='WiosnaA']Myszko,z bazarku mam już dla Goździka 366,30zł i czekam jeszcze na dwie wpłaty- 15zł.
Podaj mi proszę nr.konta na jaki mam przelać pieniążki i co napisać w tytule.
Może jutro wpłyną i od razu zrobiłabym przelew,bo we czwartek wyjeżdżam na dwa dni....natomiast jeżeli nie wpłyną mogę przelać to co mam,a resztę później...czy czekać mam na całość z przelewem?
Bardzo Ci dziękuję, ogromna kwota :loveu::multi:
Poproszę o wpłatę na poniższe:
[FONT=verdana]FUNDACJA MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT VIVA!
ul. Kopernika 6 m 8
00-367 Warszawa
[/FONT][FONT=arial]
[FONT=verdana]Numer konta: [/FONT]
[/FONT][FONT=verdana]86 1370 1109 0000 1706 4838 7316[/FONT] z dopiskiem bazarek Goździk
Koniec miesiąca się zbliża, czas opłat więc jeśli możesz przelać bez czekania to super a jeśli wolisz czekać to też nie ma problemu.
Raz jeszcze dziękuję :loveu:

Posted

WiosnaA napisał(a):
Wolę nie czekać :smile: ...jak po południu nie będzie to przeleję to co mam,później resztę doślę;). Dzięki.

Ok, dziękuję :)

Nie mam weny na tekst dla Goździka, taki podstawowy ale i tak.

Martula, napisz coś o nim proszę ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ok, dziękuję :)

Nie mam weny na tekst dla Goździka, taki podstawowy ale i tak.

Martula, napisz coś o nim proszę ;)

co ja mogę napisać?:)
Gwoździk to cudowny delikatny psiaczek. Uwielbia ludzi, ale jest bardzo delikatny i taki taktowny. Nie sprawia żadnych problemów - jest cichy, czyściutki, nic nie niszczy, ma apetyt. Na smyczy chodzi coraz lepiej (trochę się jeszcze pieści i popiskuje, ale motywowany idzie). Lubi inne psy i koty. Słodki ideał kieszonkowy:)

Posted

Dla Goździczka poszedł przed chwilą przelew z bazarku na sumę 366,30zł .. powinno być jeszcze 15zł ,tylko czekam na wpłatę i później zrobię drugi przelew.

Myszko ,bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku jak pieniążki dotrą do Ciebie:smile:

Posted

[quote name='WiosnaA']Dla Goździczka poszedł przed chwilą przelew z bazarku na sumę 366,30zł .. powinno być jeszcze 15zł ,tylko czekam na wpłatę i później zrobię drugi przelew.

Myszko ,bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku jak pieniążki dotrą do Ciebie:smile:
Serdecznie dziękuję i oczywiście potwierdzę :)
[quote name='Awit']Co zaglądam do Goździka, to nowy wątek z kolejnym psim nieszczęściem.....
A bo ja ciągle szukam pomocy dla nowych bid, ogrom nieszczęśc jest straszny :(