mysza 1 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Właśnie wybierałam numer, zero informacji dzisiaj :mad: Quote
ronja Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 mielismy małą obsuwę;) Gwoździk już w domu, wystraszony kołnierzem. Operacja przebiegła dobrze, koszt z usg to 200zł + 15zł transport (liczę tylko odbiór, bo do lecznicy pojechał na nasz koszt). Faktura wieczorem lub jutro. Quote
Nadziejka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 :iloveyou::modla::iloveyou::iloveyou:o jak dobrze, malutenkuuuuuuu juz po wszystkimmmm kochane serdunko:multi:zdrowuniaj! Quote
DONnka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='ronja']mielismy małą obsuwę;) Gwoździk już w domu, wystraszony kołnierzem. Operacja przebiegła dobrze, koszt z usg to 200zł + 15zł transport (liczę tylko odbiór, bo do lecznicy pojechał na nasz koszt). Faktura wieczorem lub jutro. :multi: :multi: :multi: Na taką wiadomość czekałam :multi: :multi: :multi: Quote
WiosnaA Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Zdrowiej szybciutko Goździczku-guziczku:loveu: Quote
unixena Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 :kiss_2:Kruszynko malutka ,nabieraj sil ..zdrowiej .. Quote
mysza 1 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Straszny nerwusek z Goździka, przestraszył się kołnierza i piszczał bardzo :( Na szczęście już lepiej, śpi :) Uff :) Quote
mysza 1 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Zaglądam do maluszka, mam nadzieję, że dzisiaj czuje się lepiej. Quote
unixena Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 I ja odwiedzam pieknego Gozdziczka .:loveu: Quote
nicolaczek Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Super, że operacja poszła dobrze \o/. P.S. On się nazywa Goździk czy Gwoździk? ;) Quote
bea100 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Niech maluch zdrowieje...czekam na ( wyłącznie dobre) wieści :) Quote
ronja Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 czuje się lepiej. i wiecie, że przestał kuleć? chodzi normalnie. może jeszcze trzyma go znieczulenie. Quote
WiosnaA Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='ronja']czuje się lepiej. i wiecie, że przestał kuleć? chodzi normalnie. może jeszcze trzyma go znieczulenie. Ale super :multi:...może to jąderko jednak mu sprawiało ból:shake: Bazarek dla Goździczka zakończony:smile:...utargowaliśmy 316zł,ale będzie więcej,bo cioteczka Bea100 już wysłała okrągłe 100zł :loveu: ,więc z duuużą nadwyżką:multi:. Goździku, zdrówka Ci życzę maluszku:loveu: Quote
mysza 1 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='nicolaczek']Super, że operacja poszła dobrze \o/. P.S. On się nazywa Goździk czy Gwoździk? ;) I Goździk i Gwoździk, zamiennie ;) [quote name='WiosnaA']Ale super :multi:...może to jąderko jednak mu sprawiało ból:shake: Bazarek dla Goździczka zakończony:smile:...utargowaliśmy 316zł,ale będzie więcej,bo cioteczka Bea100 już wysłała okrągłe 100zł :loveu: ,więc z duuużą nadwyżką:multi:. Goździku, zdrówka Ci życzę maluszku:loveu: Dzięki serdeczne za bazarek:loveu:, wypieki i wszystkim kupującym za pomoc Goździkowi. Maluch ma sporo szczęścia, o mały włos a by w schronisku skończył, a teraz tyle dobrych dusz mu pomaga. Były jeszcze inne wpłaty na niego, między innymi od Nikolaczek ;), wszystko uzupełnię na dniach, akurat idzie koniec miesiąca. Quote
DONnka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='mysza 1'] Dzięki serdeczne za bazarek:loveu:, wypieki i wszystkim kupującym za pomoc Goździkowi. Maluch ma sporo szczęścia, o mały włos a by w schronisku skończył, a teraz tyle dobrych dusz mu pomaga. Były jeszcze inne wpłaty na niego, między innymi od Nikolaczek ;), wszystko uzupełnię na dniach, akurat idzie koniec miesiąca. To ja czekam na potwierdzenie, czy moje skromne trzy dyszki dotarły :) Zdrowiej Goździku/Gwoździku :loveu: Quote
mysza 1 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 DONnka napisał(a):To ja czekam na potwierdzenie, czy moje skromne trzy dyszki dotarły :) Zdrowiej Goździku/Gwoździku :loveu: Doszły, bardzo dziękuję :) Nie jest to skromna wpłata, dzisiaj dostałam przelew na 1,03 zł :) chyba z Facebooka. Jest trochę tego typu wpłat plus bazarki więc wszystko dokładnie zliczę na dniach ;) Quote
Soko Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Trafiłam na wątek w idealnym momencie :) patrzy się na mnie po 10 stronach taka uśmiechnięta mordka :) Quote
Ewa Marta Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 ronja napisał(a):czuje się lepiej. i wiecie, że przestał kuleć? chodzi normalnie. może jeszcze trzyma go znieczulenie. A może to nie łapka, a jąderko było powodem kulenia? Oby tak było:-) Quote
unixena Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 No i prosze ,jaki z niego piekny lampionek :eviltong:w tym abazurku.:lol:Teraz bedzie tylko lepiej i za niedlugo Gozdzinek bedzie zapylac juz bez bolu :happy1:.Cmokasy dla pieknego kawalera .:kiss_2:i pozdrowionka dla opiekunki . Quote
Awit Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Ojej, jak dobrze, że zabieg się udał! Myślę, że jąderko mogło uciskać w tej pachwince na jakieś nerwy i dlatego kulał. Goździku powodzenia!! Quote
DONnka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Zaglądam do Goździka malutkiego :) Jaka piękną ma lampę :):):) Zdrowiej chłopaku i to już !!! Quote
Hotel KADIF Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Mały Morisek... Siekiera? Dlaczego nie? Po co mu "taka" łapa.... Quote
Recommended Posts