Jump to content
Dogomania

Ma kilka miesięcy a tyle przeżył :( bity, wypadek, 2 operacje- Goździk ma dom :))

Recommended Posts

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mielismy małą obsuwę;)
Gwoździk już w domu, wystraszony kołnierzem. Operacja przebiegła dobrze, koszt z usg to 200zł + 15zł transport (liczę tylko odbiór, bo do lecznicy pojechał na nasz koszt). Faktura wieczorem lub jutro.

Posted

[quote name='ronja']mielismy małą obsuwę;)
Gwoździk już w domu, wystraszony kołnierzem. Operacja przebiegła dobrze, koszt z usg to 200zł + 15zł transport (liczę tylko odbiór, bo do lecznicy pojechał na nasz koszt). Faktura wieczorem lub jutro.

:multi: :multi: :multi: Na taką wiadomość czekałam :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='ronja']czuje się lepiej. i wiecie, że przestał kuleć? chodzi normalnie. może jeszcze trzyma go znieczulenie.

Ale super :multi:...może to jąderko jednak mu sprawiało ból:shake:

Bazarek dla Goździczka zakończony:smile:...utargowaliśmy 316zł,ale będzie więcej,bo cioteczka Bea100 już wysłała okrągłe 100zł :loveu: ,więc z duuużą nadwyżką:multi:.

Goździku, zdrówka Ci życzę maluszku:loveu:

Posted

[quote name='nicolaczek']Super, że operacja poszła dobrze \o/.

P.S. On się nazywa Goździk czy Gwoździk? ;)
I Goździk i Gwoździk, zamiennie ;)

[quote name='WiosnaA']Ale super :multi:...może to jąderko jednak mu sprawiało ból:shake:

Bazarek dla Goździczka zakończony:smile:...utargowaliśmy 316zł,ale będzie więcej,bo cioteczka Bea100 już wysłała okrągłe 100zł :loveu: ,więc z duuużą nadwyżką:multi:.

Goździku, zdrówka Ci życzę maluszku:loveu:
Dzięki serdeczne za bazarek:loveu:, wypieki i wszystkim kupującym za pomoc Goździkowi.
Maluch ma sporo szczęścia, o mały włos a by w schronisku skończył, a teraz tyle dobrych dusz mu pomaga.
Były jeszcze inne wpłaty na niego, między innymi od Nikolaczek ;), wszystko uzupełnię na dniach, akurat idzie koniec miesiąca.

Posted

[quote name='mysza 1']

Dzięki serdeczne za bazarek:loveu:, wypieki i wszystkim kupującym za pomoc Goździkowi.
Maluch ma sporo szczęścia, o mały włos a by w schronisku skończył, a teraz tyle dobrych dusz mu pomaga.
Były jeszcze inne wpłaty na niego, między innymi od Nikolaczek ;), wszystko uzupełnię na dniach, akurat idzie koniec miesiąca.

To ja czekam na potwierdzenie, czy moje skromne trzy dyszki dotarły :)
Zdrowiej Goździku/Gwoździku :loveu:

Posted

DONnka napisał(a):
To ja czekam na potwierdzenie, czy moje skromne trzy dyszki dotarły :)
Zdrowiej Goździku/Gwoździku :loveu:

Doszły, bardzo dziękuję :) Nie jest to skromna wpłata, dzisiaj dostałam przelew na 1,03 zł :) chyba z Facebooka.
Jest trochę tego typu wpłat plus bazarki więc wszystko dokładnie zliczę na dniach ;)

Posted

ronja napisał(a):
czuje się lepiej. i wiecie, że przestał kuleć? chodzi normalnie. może jeszcze trzyma go znieczulenie.

A może to nie łapka, a jąderko było powodem kulenia? Oby tak było:-)

Posted

No i prosze ,jaki z niego piekny lampionek :eviltong:w tym abazurku.:lol:Teraz bedzie tylko lepiej i za niedlugo Gozdzinek bedzie zapylac juz bez bolu :happy1:.Cmokasy dla pieknego kawalera .:kiss_2:i pozdrowionka dla opiekunki .

Posted

Ojej, jak dobrze, że zabieg się udał!
Myślę, że jąderko mogło uciskać w tej pachwince na jakieś nerwy i dlatego kulał.
Goździku powodzenia!!