KarolaBox Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Jej, dotarło do mnie, że dokładnie za 2 tygodnie kończę 18 lat :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
KarolaBox Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 W następnym (teraz jestem w 2 LO, a teraz matury są w 3 klasie) Quote
KarolaBox Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 U mnie zawsze była weterynaria i tylko weterynaria, no ale wtedy do LO musiałabym pójść na biol-chem, a u mnie w szkole były 2 nauczycielki chemii, jakbym trafila do pierwszej=super, jak do drugiej=masakra i po prostu się bałam i poszłam na humanistyczny profil. A teraz to nie wiem co chcę robić w życiu. Myślałam o dziennikarstwie, żeby później pisać do gazet np. o psach/zwierzętach, lub AWF (rehabilitacja, no ewentualnie nauczyciel w-f bo ma duuuużo wolnego, ale z drugiej strony kasy mało :/ ) i tak szczerze mówiąc brakuje mi kogoś, kto by mnie kopierował i doradził co wybrać. Quote
misiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Obejrzałam filmik :lol:.Straszny łobuz z Tosi rośnie :evil_lol:. Quote
KarolaBox Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 misiaczek napisał(a):Obejrzałam filmik :lol:.Straszny łobuz z Tosi rośnie :evil_lol:. Hehehe :evil_lol: Ona tak ma przez jakieś 10 min. dziennie, a ogólnie to jest wielkim pieszczochem, łakomczuchem i pierdzibąkiem :evil_lol: Quote
KarolaBox Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Dobra kochaniutkie, biorę Tosię pod pachę i spać :) Kolorowych snów :) Quote
Korenia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Karola, a ile miałaś z gimnazjalnego ptk ; >? Quote
KarolaBox Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 65 :roll: nie wiem czemu, bo na próbnych to tak 75-78 A Ty już pisałaś? (Bo nei wiem w jkaim jesteś wieku ;) ) Quote
Mada&Teodor Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A co to za pokaz mody??? :loveu: :loveu: :loveu: Tosi do pysiulka w czerwonym :loveu: Świetne zdjęcia Karola! Quote
Korenia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 KarolaBox napisał(a):65 :roll: nie wiem czemu, bo na próbnych to tak 75-78 A Ty już pisałaś? (Bo nei wiem w jkaim jesteś wieku ;) ) Pisałam, pisałam... miałam 83, na próbnym 79 :) Quote
KarolaBox Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Korenia']Pisałam, pisałam... miałam 83, na próbnym 79 :) Hehe, to Tobie lepiej główny wyszedł;) bardzo dobry wynik ! [quote name='Mada&Teodor'] A co to za pokaz mody??? :loveu: :loveu: :loveu: Tosi do pysiulka w czerwonym :loveu: Świetne zdjęcia Karola! [/guote] Hehe, bo znalazłam na strychu ubranka po kuzynie małym i jak zobaczyłam tę czerwoną bluzkę, to od razu na Tośkę włożyłam :loveu: tak słodko w niej wygląda :loveu: Quote
Chefrenek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ja mam swoją koszulkę z dzieciństwa, ale niestety jest już na Chefrena za mała. Quote
misiaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Z Tosi niezła modelka ;).I jak wyjątkowo grzecznie pozuje :lol::lol::lol:. Quote
Mada&Teodor Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 teodor jak był mnieszy, to nawet się zmieścił w mój sweterek ze chrztu, a teraz to nawet by mu rękawki na łapy niewlazły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Mada&Teodor']teodor jak był mnieszy, to nawet się zmieścił w mój sweterek ze chrztu, a teraz to nawet by mu rękawki na łapy niewlazły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ty się Mada przyznaj czy z nim na siłownię nie chodzisz? Quote
Mada&Teodor Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Chefrenek']Ty się Mada przyznaj czy z nim na siłownię nie chodzisz? Na siłownie to nie, ale Tedek na sterydach jedzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KarolaBox Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Już gdzieś pisałam, że w tej hodowli, skąd pochodzi Teodor, psom dodają jakiś ulepszaczy :D:D:D Quote
misiaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 No ładnie :mad:.Wydało się dlaczego Tedzio rosnie jak na drożdżach ;) :lol:. Quote
DiDDlina85 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Piękna Tosia..śliczie prezentuje sie zarówno ubrana jak i 'nago':P Pozdrowionka! Quote
panienkabubu Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 KarolaBox napisał(a):Jej, dotarło do mnie, że dokładnie za 2 tygodnie kończę 18 lat :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) pozazdroscic, ehehe :) chcialoby sie jeszcze raz miec te 18;) po 18tce leci jak z bicza strzelil, ja za 2 tygodnie i 2 dni mam 19tkę, ale moją 18tke to pamietam, jakby to wczoraj było.. szkoda, ze tak szybko czas leci :placz: a Toska w ciuszkach.. no prawdziwa modelka:) Quote
Chefrenek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 panienkabubu napisał(a):pozazdroscic, ehehe :) chcialoby sie jeszcze raz miec te 18;) po 18tce leci jak z bicza strzelil, ja za 2 tygodnie i 2 dni mam 19tkę, ale moją 18tke to pamietam, jakby to wczoraj było.. szkoda, ze tak szybko czas leci :placz: Oj leci, leci, nie ma co ukrywać. :shake: :shake: :shake: Quote
D0minika Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 panienkabubu napisał(a):pozazdroscic, ehehe :) chcialoby sie jeszcze raz miec te 18;) po 18tce leci jak z bicza strzelil, ja za 2 tygodnie i 2 dni mam 19tkę, ale moją 18tke to pamietam, jakby to wczoraj było.. szkoda, ze tak szybko czas leci :placz: Rany a ja za 1,5 miesiąca 22, ja to dopiero stara jestem :placz: A Tosia śliczniutka, podglądam cichaczem sobie jej galerię :cool3: Quote
Recommended Posts