Jump to content
Dogomania

Moje bulwki - Tosia i Bila czyli ALLY MCBEAL Sto Pręg

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie zawsze była weterynaria i tylko weterynaria, no ale wtedy do LO musiałabym pójść na biol-chem, a u mnie w szkole były 2 nauczycielki chemii, jakbym trafila do pierwszej=super, jak do drugiej=masakra i po prostu się bałam i poszłam na humanistyczny profil. A teraz to nie wiem co chcę robić w życiu. Myślałam o dziennikarstwie, żeby później pisać do gazet np. o psach/zwierzętach, lub AWF (rehabilitacja, no ewentualnie nauczyciel w-f bo ma duuuużo wolnego, ale z drugiej strony kasy mało :/ ) i tak szczerze mówiąc brakuje mi kogoś, kto by mnie kopierował i doradził co wybrać.

Posted

misiaczek napisał(a):
Obejrzałam filmik :lol:.Straszny łobuz z Tosi rośnie :evil_lol:.

Hehehe :evil_lol: Ona tak ma przez jakieś 10 min. dziennie, a ogólnie to jest wielkim pieszczochem, łakomczuchem i pierdzibąkiem :evil_lol:

Posted

KarolaBox napisał(a):
65 :roll: nie wiem czemu, bo na próbnych to tak 75-78
A Ty już pisałaś? (Bo nei wiem w jkaim jesteś wieku ;) )

Pisałam, pisałam... miałam 83, na próbnym 79 :)

Posted

[quote name='Korenia']Pisałam, pisałam... miałam 83, na próbnym 79 :)

Hehe, to Tobie lepiej główny wyszedł;) bardzo dobry wynik !

[quote name='Mada&Teodor']
A co to za pokaz mody??? :loveu: :loveu: :loveu:
Tosi do pysiulka w czerwonym :loveu:
Świetne zdjęcia Karola! [/guote]

Hehe, bo znalazłam na strychu ubranka po kuzynie małym i jak zobaczyłam tę czerwoną bluzkę, to od razu na Tośkę włożyłam :loveu: tak słodko w niej wygląda :loveu:

Posted

[quote name='Mada&Teodor']teodor jak był mnieszy, to nawet się zmieścił w mój sweterek ze chrztu, a teraz to nawet by mu rękawki na łapy niewlazły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ty się Mada przyznaj czy z nim na siłownię nie chodzisz?

Posted

KarolaBox napisał(a):
Jej, dotarło do mnie, że dokładnie za 2 tygodnie kończę 18 lat :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

pozazdroscic, ehehe :) chcialoby sie jeszcze raz miec te 18;) po 18tce leci jak z bicza strzelil, ja za 2 tygodnie i 2 dni mam 19tkę, ale moją 18tke to pamietam, jakby to wczoraj było.. szkoda, ze tak szybko czas leci :placz:

a Toska w ciuszkach.. no prawdziwa modelka:)

Posted

panienkabubu napisał(a):
pozazdroscic, ehehe :) chcialoby sie jeszcze raz miec te 18;) po 18tce leci jak z bicza strzelil, ja za 2 tygodnie i 2 dni mam 19tkę, ale moją 18tke to pamietam, jakby to wczoraj było.. szkoda, ze tak szybko czas leci :placz:

Oj leci, leci, nie ma co ukrywać. :shake: :shake: :shake:

Posted

panienkabubu napisał(a):

Rany a ja za 1,5 miesiąca 22, ja to dopiero stara jestem :placz:
A Tosia śliczniutka, podglądam cichaczem sobie jej galerię :cool3: