KarolaBox Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Magda, miałam właśnie takie body dla niemowląt i w tym Tosia bała się ruszyć ;) Quote
Mada&Teodor Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 KarolaBox napisał(a):Magda, miałam właśnie takie body dla niemowląt i w tym Tosia bała się ruszyć ;) A może Tosia wolałaby takie koronkowe, a nie z bawełny przemysłowej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Karola ty się na modzie nie znasz. Tośka chce koronkowe a ty jej jakieś barchany założyłaś. Jak ona w takich wyjdzie na dwór. Quote
KarolaBox Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Witam wszystkich :) Wstawiam wiosenne fotki Tosi :) Quote
KarolaBox Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 gdzie się podział mój ostatni post ze zdjęciami? :( Quote
KarolaBox Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 ej w ogóle wszystkie moje posty z dzisiejszego dnia zniknęły.... :-( o co kaman? :-o :mad: Quote
KarolaBox Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Wklejam trochę foteczek :D Śpiący Toś Wygrzewający się na słoneczku Z koleżanką Lusią A to ja z Lusią :) A tu Toś odpoczywa po harcach z Lusią :) Quote
niki_ill Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Hej Jak tak patrze na fotki Tosi, to zamarzyl mi sie buldozek:loveu: :loveu: :loveu: , no ale to juz niemozliwe:-( Pozdrawiam Quote
KarolaBox Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Aga, wszystko jest możliwe ]:> Tylko większą chałupkę se kupcie ;) a bulwy to wspaniałe psy :) Quote
Jagoda1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='KarolaBox'] A to ja z Lusią :) A tu Toś odpoczywa po harcach z Lusią :) W beżu też Ci do twarzy;) ... Quote
a_ga.isk Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Tosia jest piękna ;) Ja prawie codziennie jestem na spacerku z 2 bulwami i jedna z nich jest podobna do Tosi tylko grubsza ;) Quote
Matusz Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Tosiunia to śliczna buldożka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: zakochałem się po uszy !! :loveu::loveu::loveu::loveu: zapraszamy jeśli masz ochotę do nas ;) Quote
Mada&Teodor Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Karolinko, Tosiu....! No właśnie, gdzie Wy się dziewczyny podziewacie ? ? ? Karola daj jakieś nowe foty Antosi :lol: Quote
KarolaBox Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Już nadrabiam zaległości, ostatnio jakoś nie miałam weny do fotkowania, ale dziś zrobiłam trochę zdjęc ;) Coś nie możemy przybrać na wadze :shake: Tosia, antylopa pospolita :evil_lol: :stupid: Pycholek ;) Daj buzi, daj!!! :evil_lol: No i profilek też musi być :) Złapię tego motylka, złapie!!! :mad: Nie krzycz tylko na mnie, ja prawię tych korzeni nie tknęłam! :shake: :modla: :evil_lol: Jezu, to wszystko ja rozgrzebałam? :crazyeye: Przecież wiem, że ty byś nigdy mnie nie skrzyczała :buzi: Quote
Paulina. Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Witamy :cool3: To zdjęcie jest boskie: Tosia minę ma świetną :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Karola, cudowne zdjęcia Antoniny :loveu: :loveu: :loveu: Jaka ona jest piękniasta :multi: nic tylko ją miziać :loveu: Quote
KarolaBox Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Dzięki dziewczyny :) Antosia to jełop do kwadratu normalnie :evil_lol: A co to ja widzę, nową bulwę na dogo? Paulinaaa, już lecę oglądać Wasze fotki :) Quote
KarolaBox Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 uuu nie macie galerii, a myślałam, że obejrze tego tajemniczego buldziaczka Quote
Paulina. Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='KarolaBox']uuu nie macie galerii, a myślałam, że obejrze tego tajemniczego buldziaczka No nie, nie mamy galerii :oops: Ale planujemy załozyc... ** Ale jezeli bardzo Ci zalezy zeby zobaczyc mojego bydlaczka to tutaj chyba wstawiałam jej fotki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16188&page=460 Quote
Recommended Posts