KarolaBox Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Pragnę przedstawić Wam Tosię - Buldożka Francuskiego. Tosińska ma prawie 5 miesięcy. Jest jeszcze głupiutka i pewnie szybko się to nie zmieni:cool3: . Uczy się szybko, umie aportować piłeczkę, komendy: Siad, przynieś, zostaw (fe), do domku (ze spaceru), szukaj (jak spadnie coś, co jest przeznaczone dla niej), daj łapki (kiedy ściągamy szeleczki po spacerze), idź obudź tatę :p (rano jak tata dłużej śpi to na tę komendę, Toś biegnie do pokoju taty i go budzi liżąc po twarzy), hop na łóźko (taaaaak to ma wyćwiczone do perfekcji :mad: :eviltong: ), daj pani buzi :cool3: A teraz mała prezentacja: Takie to było małe jak do nas przybyło: Wyspała się pani????? :p Jedna z ulubionych poz Gacek :) Chcesz fajną fotkę? Bujaj się :eviltong: Trochę inna perspektywa ;) Niebieskie oczy masz, komu je dasz?? :eviltong: Wtulony Gacek :p Quote
Jagoda1 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Cudna Tosieńka:loveu: . To druga po boksiach ukochana rasa. Tylko całować:lol: !!! Quote
KarolaBox Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Uśmiechnięty Toś :p Tośińska woła na spacer :razz: Tej to dobrze :-o :razz: :diabloti: Dowód, że Tosia aportuje:p Quote
niki_ill Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Witam Fajny nietoperz z tej czarnulki. Znam Karole z Boxer forum. Twoja psinka jest jak Boxer miniaturka :) Pozdrawiamy Quote
Mada&Teodor Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='KarolaBox'] Witaj KarolaBox :lol: Ale Tosieńka to już urosła, śliczna z niej sunia :) Świetne zdęcia i oczywicie czekam na więcej. Będe czesto wpadać do galerii Tosi i zapraszam do naszej. Magda z Teodorem :evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Jejku ale ona ma swietne ucholki ^^ wogole jaka ona malutka :) Slodziak mowiac w skrocie :D Pozdrawiam Quote
KarolaBox Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Wykąp mnie, proooooszęęęęęę Obrażony na cały świat Toś Żeby tylko zmieścić się na kolankach pani :p Nieeee, to nie pantera, to BF :crazyeye: :evil_lol: Pies morderca :crazyeye: :diabloti: :evil_lol: Śpię Quote
Mada&Teodor Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='KarolaBox']Wykąp mnie, proooooszęęęęęę Karola widze, że u Ciebie to samo co i u mnie. Jak ide się wykąpać i wchodzę do wanny, to Teodor "wisi" na wanie identycznie jak twoja Tosia. Śliczna ona jest :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Korenia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Bowskie :loveu: Ona ma takie długie szkitki czy tak wyszło na focie :crazyeye: ;>? Quote
Jagoda1 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ciekawska, ślepka o malo nie wyskoczą:lol: Quote
Ja&Roniuś Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='AgusiaTerierka'] Ciekawska, ślepka o malo nie wyskoczą:lol: To tylko kwestia czasu :evil_lol: Zdjęcia Tosińskiej cudowne oczywiście aż wspomnienia wracają jak patrze na tą małą czarną kuleczkę :p Ronek robi dokładnie to samo wanna to jego żywioł, kiedyś nawet szukamy psa a jego nigdzie nie ma już myślałam że zamkniety na balkonie a on nie - siedział sobie we wannie i chyba prysznica sie domagał :diabloti: Umiał wskoczyć ale z wyjściem było gorzej :razz: Dużo śmiech nam sprawił swoim zachowaniem , i za to kochamy nasze bulwinki prawda? Pozdrawiamy cieplusiasto w ten zimny dzionek Quote
KarolaBox Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Korenia: Ona ma takie długie szkitki czy tak wyszło na focie :crazyeye: ;>? Jeśli szkitki to nogi :eviltong: to przyznam, dopiero teraz to zauważyłam, więc może tak tylko wyszło na focie, ale Toś teraz nabiera masy ogólnie i robi się z niej typowa bulwa :razz: :evil_lol: i z charakterku też :diabloti: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co do kąpania, to jest jak u Teodora, idę się kąpać, a Tosińska "wisi" na wannie cały czas ;) Quote
DiDDlina85 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Sliczny psiutek:) Ma boski wzrok:P Pozdrowionka!!! Quote
KarolaBox Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Galop na lewą nóżkę W tym przypadku nie wiem jaki to chód :evil_lol: Daj piłeczkę Słodki Toś :loveu: :sleep2: Quote
Mada&Teodor Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='KarolaBox']Galop na lewą nóżkę Daj piłeczkę Świetne te zdjęcia :), jaka ona słodziutka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
D0minika Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Następny słodziak :loveu: A mam pytanie, jak nauczyliście ja dawac buzi? :cool3: Bo my też chcielismy Ola nauczyć, ale jak pokazywałam mu ręką na policzek, to on mi łapą chlastał przez twarz, więc z powodu blizn zrezygnowaliśmy z nauki :lol: Za to Olo umie robić ukłon :evil_lol: Zapraszam do naszej galerii: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32056 Quote
Kate I Luka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 O mamo.... jaka maciupeńka rybcia :loveu: :loveu: Ładna ta Twoja Tosia..... Tylko jak sobie pomyślę, jak delikatna musi być , to aż sie za głowę chwytam. Nasz diabeł do największych nie należy, ale jak siądzie tymi swoimi 30stoma kilogramami na kolanach, to się odechciewa :evil_lol: :evil_lol: A Twoja - nic tylko przytulać.... Quote
KarolaBox Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Kate i Luka ona była drobniutka, jak była mała, taka chodząca kijanka :evil_lol: D0minika- Ona od maleńkości bardzo lubiła lizać po twarzy, więc to wykorzystałam :mad: :evil_lol: Tzn nigdy jej nie daje się miętolić, ale jak już to biorę ją do siebie i mówię "No u całuj pańcię" albo "Ukochaj mnie troszku" :loveu: Quote
DORRAG Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='KarolaBox'] Ale z niej słodki bąbelek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cimi Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 O widzę, że Karola z BF założyła na dgm galerie :cool3:. Słodzuitka Tosia :loveu:. Bardzo lubię z małych ras i buldożki i bostonki :lol:. Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Kiedys chciałam bardzo mieć buldozka właśnie ale mama przyniosła do domu sznaucerka miniaturkę..:mad: (co nie znaczy ze go nie kocham:eviltong:) no a teraz jest Gera co ma wieksze troche gabaryty:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 cóż za szliczna Buldożka :):) taka Czaaarnaaa :loveu: uwiebilam czarnulki!!:loveu:i te minki!! no nie ziemskie! ajC! Quote
KarolaBox Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Wyjątek napisał(a):Kiedys chciałam bardzo mieć buldozka właśnie ale mama przyniosła do domu sznaucerka miniaturkę..:mad: U mnie było tak, że chciałam boksera, a dostałam buldożka:mad: :evil_lol: Ale i tak się z tego bardzo cieszę, bo w sumie taki buldziak to miniatura boksera pod względem charakteru :) Jutro wstawię fotki Tosińskiej Cimi, witaj !!!! :) Quote
Anecioreczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Czekamy na fotki z niecierplwiością...:roll: aż mnie skręca:lol::evil_lol::cool3: Quote
Recommended Posts