Jump to content
Dogomania

Moje bulwki - Tosia i Bila czyli ALLY MCBEAL Sto Pręg

Recommended Posts

Posted

Pragnę przedstawić Wam Tosię - Buldożka Francuskiego. Tosińska ma prawie 5 miesięcy. Jest jeszcze głupiutka i pewnie szybko się to nie zmieni:cool3: .

Uczy się szybko, umie aportować piłeczkę, komendy: Siad, przynieś, zostaw (fe), do domku (ze spaceru), szukaj (jak spadnie coś, co jest przeznaczone dla niej), daj łapki (kiedy ściągamy szeleczki po spacerze), idź obudź tatę :p (rano jak tata dłużej śpi to na tę komendę, Toś biegnie do pokoju taty i go budzi liżąc po twarzy), hop na łóźko (taaaaak to ma wyćwiczone do perfekcji :mad: :eviltong: ), daj pani buzi :cool3:

A teraz mała prezentacja:

Takie to było małe jak do nas przybyło:

Wyspała się pani????? :p

Jedna z ulubionych poz

Gacek :)

Chcesz fajną fotkę? Bujaj się :eviltong:

Trochę inna perspektywa ;)

Niebieskie oczy masz, komu je dasz?? :eviltong:

Wtulony Gacek :p

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KarolaBox']

Witaj KarolaBox :lol:
Ale Tosieńka to już urosła, śliczna z niej sunia :)
Świetne zdęcia i oczywicie czekam na więcej.
Będe czesto wpadać do galerii Tosi i zapraszam do naszej.

Magda z Teodorem :evil_lol:

Posted

Wykąp mnie, proooooszęęęęęę

Obrażony na cały świat Toś

Żeby tylko zmieścić się na kolankach pani :p

Nieeee, to nie pantera, to BF :crazyeye: :evil_lol:

Pies morderca :crazyeye: :diabloti: :evil_lol:

Śpię

Posted

[quote name='KarolaBox']Wykąp mnie, proooooszęęęęęę

Karola widze, że u Ciebie to samo co i u mnie.
Jak ide się wykąpać i wchodzę do wanny, to Teodor "wisi" na wanie identycznie jak twoja Tosia.
Śliczna ona jest :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']

Ciekawska, ślepka o malo nie wyskoczą:lol:

To tylko kwestia czasu :evil_lol: Zdjęcia Tosińskiej cudowne oczywiście aż wspomnienia wracają jak patrze na tą małą czarną kuleczkę :p Ronek robi dokładnie to samo wanna to jego żywioł, kiedyś nawet szukamy psa a jego nigdzie nie ma już myślałam że zamkniety na balkonie a on nie - siedział sobie we wannie i chyba prysznica sie domagał :diabloti: Umiał wskoczyć ale z wyjściem było gorzej :razz: Dużo śmiech nam sprawił swoim zachowaniem , i za to kochamy nasze bulwinki prawda? Pozdrawiamy cieplusiasto w ten zimny dzionek

Posted

Korenia:
Ona ma takie długie szkitki czy tak wyszło na focie :crazyeye: ;>?

Jeśli szkitki to nogi :eviltong: to przyznam, dopiero teraz to zauważyłam, więc może tak tylko wyszło na focie, ale Toś teraz nabiera masy ogólnie i robi się z niej typowa bulwa :razz: :evil_lol: i z charakterku też :diabloti: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Co do kąpania, to jest jak u Teodora, idę się kąpać, a Tosińska "wisi" na wannie cały czas ;)

Posted

O mamo.... jaka maciupeńka rybcia :loveu: :loveu:

Ładna ta Twoja Tosia.....
Tylko jak sobie pomyślę, jak delikatna musi być , to aż sie za głowę chwytam. Nasz diabeł do największych nie należy, ale jak siądzie tymi swoimi 30stoma kilogramami na kolanach, to się odechciewa :evil_lol: :evil_lol:

A Twoja - nic tylko przytulać....

Posted

Kate i Luka ona była drobniutka, jak była mała, taka chodząca kijanka :evil_lol:

D0minika- Ona od maleńkości bardzo lubiła lizać po twarzy, więc to wykorzystałam :mad: :evil_lol: Tzn nigdy jej nie daje się miętolić, ale jak już to biorę ją do siebie i mówię "No u całuj pańcię" albo "Ukochaj mnie troszku" :loveu:

Posted

Kiedys chciałam bardzo mieć buldozka właśnie ale mama przyniosła do domu sznaucerka miniaturkę..:mad: (co nie znaczy ze go nie kocham:eviltong:) no a teraz jest Gera co ma wieksze troche gabaryty:evil_lol:

Posted

Wyjątek napisał(a):
Kiedys chciałam bardzo mieć buldozka właśnie ale mama przyniosła do domu sznaucerka miniaturkę..:mad:

U mnie było tak, że chciałam boksera, a dostałam buldożka:mad: :evil_lol: Ale i tak się z tego bardzo cieszę, bo w sumie taki buldziak to miniatura boksera pod względem charakteru :) Jutro wstawię fotki Tosińskiej

Cimi, witaj !!!! :)