Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trafiłam na ogłoszenie na cafeanimal.pl i znalazłam wątek na dogo. Hugo jest strasznie podobny do mojej Joko z elbląskiego schroniska... Wieczorem zrobię mu allegro i kilka innych ogłoszeń.

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hop! napisał(a):
Trafiłam na ogłoszenie na cafeanimal.pl i znalazłam wątek na dogo. Hugo jest strasznie podobny do mojej Joko z elbląskiego schroniska... Wieczorem zrobię mu allegro i kilka innych ogłoszeń.

Z góry dziękujemy:)

Posted

hop! napisał(a):
U mnie ma 3 aukcje, ale zwykłe. :oops: Będę mu stale odnawiać.

aha to będzie miał jeszcze czwartą fundacyjo-schroniskową :D im więcej tym może szybciej go wypatrzą:)

Posted

No to tak, co tam u Hugo? Więc dziś z boksu wyszedł pełną parą, jak za pierwszym razem musiałam po niego wchodzić tak teraz od razu się pchał żeby tylko wyjść pierwszy:loveu:.Na spacere na początku był kłopot z założeniem mu szelek, ale jak już zostały założone to Hugo inny pies normalnie, wgl nie ciągną szedł spokojnie przede mną:loveu:.Dziś był bardziej radosny wykazywał chęci do zabawy z innymi psami, zwłaszcza spodobały mu się Gabi i Kesi, może to dla tego że to takie trzy sierściuch są:evil_lol:.Dziś nareszcie także dopchaliśmy się do wybiegu, po suszczeniu Hugo troszkę sobie pobiegał, próbowaliśmy coś z agility robić, ale Hugo to nie Suzi i nie było tak łatwo, chociaż wybicie to on ma niezłe:evil_lol:bardzo skoczny chłopak:cool3:Niestety jak zanosiłam go do boksu to biedaczek tak zapierał się wszystkimi łapami, że aż chciałam wziąć go na ręce i uciec z nim do domu:-(
No nic to chyba na tyle, niestety zdj dziś nie było, ale postaram się zrobić jakieś foty w sobote:roll:
Aa zapomniałam dodać, że w stosunku do człowieka Hugo dalej jest nieufny, chociaż zauważyłam, że "obcym" nie da się pogłaskać, ale czasem uda mi się go nawet bo brzuszku podrapać:lol:
A i jeszcze próbowałam go troche wyczesać ale bronił się przed szczotką z całych sił, ale zagadany jedzeniem dał sobie wyczesać tył wraz z ogonem:multi:

No to do soboty Hugo, trzymaj się tam:loveu:

Posted

A ja zapomniałam jeszcze wspomnieć, że lista komend Hugo na początku była krótka, bo tylko "siad", ale dziś można powiedzieć że nauczył się warować i dowiedział się co to znaczy dawać łapkę.Zobaczymy jak z komendami pójdzie w sobote:)