ozierek Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Mój pies ma 11 miesiecy i w nocy sika na dywan Jak mam go oduczyć. Zawsze wychodzi o 22 a rano ok. 7 ale i tak znajduje mokre slady na dywanie. Co mam robić ? Możed popełnilłam bład poniewaz na poczatku miala dywanik malutki do siusiania ale on z czasem zniknąl i teraz sika na duzy ... Proszę o pomoc. Co zrobilam nie tak i co mam teraz zrobić aby Berta nie sikala w domu ? Mamy podwórko wiec wytchodze z na i lata po calym ale i tak w wnocsy skia . Didam jeszcze ze jak bylismy na kwaterze to spala ze mna w lozku i nie sikala na dywany w domu spi sama w poslaniu na dole i sika. przepraszam jesli taki temat juz byl ;) i z góry dzięki ;* Quote
FRODKA Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Mój pies ma 11 miesiecy i w nocy sika na dywan Jak mam go oduczyć. Zwinąć dywan Quote
ozierek Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 jak zwijam to sika gdzieś indziej Quote
FRODKA Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Możed popełnilłam bład poniewaz na poczatku miala dywanik malutki do siusiania ale on z czasem zniknąl i teraz sika na duzy ... Proszę o pomoc. Jak piszesz o problemie to pisz dokładnie ,przeczytaj co napisałaś powyzej. Jezeli sika bez względu na to czy jest dywan czy nie i tylko w nocy warto ją przebadac . Quote
Recommended Posts