missieek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 kolejny - juz 15 - psiak u nas na tymczasie nie dalo sie przejsc obojetnie nagle przed moim domem pojawily sie 4 psy moje stadko zaczelo ujadac wyszlam przed bramke i juz bylo wiadomo co sie swieci :mad: zlokalizowalam suczke, wrocilam do domu po miesko i zgarnelam mala z ulicy najprawdopodobniej to koncowka cieczki bo nasz samiec nie gania za nia byc moze jest w ciazy dlatego planuje jak najszybciej sterylke ma dodatkowo przecieta poduszke tylnej lapki nigdy wczesniej jej nie widzialam jej adoratorow troche kojarze jest odrobine wychudzona nie miala obrozy nie wspominajac juz o adresowce raczej nie chce aby sie odnalezli byli "wlasciciele" jesli ktos chcialby wspomoc sterylke (za okolo 2 tygodnie) byloby milo a oto pieknosc Quote
Therion Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Oprócz zbiorki na sterylke szukamy jej domu , Missiek a AFN nie dołozyłby cos moge załatwic jej sterylke za 150 zł. Quote
Tweety Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='missieek'] a oto pieknosc ależ sliczna dziewczynka :loveu: Quote
Therion Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Lisiczka pokazuje sie wszystkim jest poprostu słodka. Quote
akucha Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Piekna to lisiczka jest, do góry!!! Takie cudo bezdomne :shake: Quote
Therion Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Podnosze kolorowa suczke ,czeka na wsparcie. Quote
San_(jagodowa:) Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Wiem,że nie napiszę nic nowego,ani odkrywczego,ale ona jest przesłodka:loveu: Quote
ulvhedinn Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Słuchaj, a dlaczego nie szukasz poprzednich włascicieli? Sunia nie wygląda na zaniedbaną, a to, że biegała luzem bez obroży o niczym nie swiadczy! Moja pierwsza sunia, kiedy miała cieczke w wieku 12 lat, uciekła wyskakując przez okno:roll: Moze ta piękność też komuśprysnęła, gnana popędem, a teraz jej ludzie zamartwiają się o nią? Poa tym , to niezgodne z prawem, sunia na razie nie należy do ciebie i musisz zgłosić jej znalezienie!!! Quote
Asia_M Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Niesamowite cudeńko! :) Nie ma nic piękniejszego na świecie niz pies... Quote
Therion Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ulv zupełnie Cie nie rozumiem, jak masz ochote to wpadnij do Missiek i pomoz Jej przy 20 kotach i 15 psach, ktore ma tymczasie i do tego jej własne psy i koty. Missiek nie jest amatorka jesli chodzi o bezdomne zwierzeta i dobrze zna prawo. Pies ma rozcieta opuszke i po cieczce, czy miała ja zostawic na ulicy ? Quote
Ulka18 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ja sie doloze czesciowo do sterylki...na kiedy sa potrzebne pieniadze? Czy na juz? Quote
missieek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 ulvhedinn napisał(a):Słuchaj, a dlaczego nie szukasz poprzednich włascicieli? Sunia nie wygląda na zaniedbaną, a to, że biegała luzem bez obroży o niczym nie swiadczy! Moja pierwsza sunia, kiedy miała cieczke w wieku 12 lat, uciekła wyskakując przez okno:roll: Moze ta piękność też komuśprysnęła, gnana popędem, a teraz jej ludzie zamartwiają się o nią? Poa tym , to niezgodne z prawem, sunia na razie nie należy do ciebie i musisz zgłosić jej znalezienie!!! czy to ja mam szukac wlascicieli czy to oni powinni szukac wlasnej suczki?! jak tylko natkne sie na informacje ze ktos jej szuka to oczywiscie nie bede ukrywac tego ze ona jest u mnie, tylko skontaktuje sie z ludzmi do tej pory (nie liczac tej) mielismy 3 bezdomne psiaki z mojej miejscowosci jedna suczka - porzucenie u weterynarza jamnik - znaleziony szczeniak bullowaty - znaleziony o jamniku zostaly rozwieszone ogloszenia, nikt sie nie zglosil o szczeniaku takze zostaly rozwieszone ogloszenia, wlasciciel odezwal sie w tym samym dniu (odezwalo sie tez kilku pseudo wlascicieli, w koncu teraz to modna rasa) ale jakos odechciewa mi sie szukac wlascicieli tej suczki skoro nie sa w stanie upilnowac jej w cieczce (a moze wcale im nie zalezy na pilnowaniu) jutro powiesze ogloszenie u weterynarza i tyle a prawnie moge ja po dwoch tygodniach wysterylizowac prawda? :razz: Quote
Therion Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Zabieg prawdopodobnie bedzie 22 grudnia . Quote
Ulka18 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Missieek, czy dac sunie na allegro teraz czy poczekac na sterylke? Taka sunia moglaby byc lakomym kaskiem dla jakis pseud :mad: Daj znac jaka bedzie Twoja decyzja. Quote
missieek Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Aga narazie poczekajmy ale moze te maluszki wrzucisz? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35567 Quote
Therion Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 prosimy o wsparcie na sterylke Niuni, hop. Quote
Ulka18 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Wsparcie od ciotki Agi juz na koncie Missieek. W styczniu postaram sie cos jeszcze dolozyc ;) grudzien to naprawde ciezki miesiac :roll: Quote
Ulka18 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Missieek, musze Cie troche zreprymendowac ;-) Jestes za cicha i za skromna :lol: Kazdy Twoj tytul powinien prosic o pomoc :roll: nikt przeciez chyba na calym dogo, nie ma tylu zwierzat na tymczasie :crazyeye: Pisz na Twoich watkach, ze potrzebujesz pomocy :modla: Bez tego ludzie nie beda wiedziec, ze jestes sama z taka gromadka zwierzakow :shake: nie kazdy zaglada do wszystkich watkow. Nie mozesz zostac sama bez pomocy z dogomanii. Quote
missieek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 dziekuje Ulka18 za wplate 30zl na sterylke malej ktos jeszcze pomoze? Quote
missieek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Ulka18 napisał(a):Bez tego ludzie nie beda wiedziec, ze jestes sama z taka gromadka zwierzakow :shake: nie kazdy zaglada do wszystkich watkow. Nie mozesz zostac sama bez pomocy z dogomanii. sama zupelnie nie jestem :) jestes Ty, malawaszka, Therion, beria, masienka.... :loveu: Quote
Ulka18 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Missieek, to za malo. Powinno wiecej ludzi pomagac, ale moze nie wiedza, ze masz az tyle zwierzakow :crazyeye: Przynajmniej tyle ludzi ile zwierzakow, czyli kilkanastu pomagajacych. Quote
Recommended Posts