pawelg Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Wybiera sie ktos? My jedziemy wraz z Ewa Ilczyk i jej westami. Jest to wystawa Republikanska :) Czy spotkamy kogos z Polski? dla zainteresowanych: http://izsvetgrez.ru/wystawa.htm Quote
pawelg Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Dzis kilka minut po 6. rano wrocilismy do domow ;) ogolnie wystawa kameralna, bylo bardzo goraco, sedzina na naszym ringu miala do sedziowania chyba z 200 psow...masakra. Moje Bedlingtony: Jazz: JCAC, JW, BOB, res.BOG, V BIS juniorow (za szesc miejsc byly pucharki). Celin: CAC, BOS. Jazz ukonczyl mlodziezowy championat Bialorusii, Celinka ukonczyla championat Bialorusi. Wkrotce wrzuce zdjecia :) Quote
pawelg Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Link do zdjec: http://pies.tv/index/movie/id/172/cac-kleyniki-belarus-18-09-2011-r-.html Quote
Ganzi Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 gratulacje! A mogę się dowiedzieć jak było na granicy i co było potrzebne przy jej przekraczaniu...może być na pv Quote
pawelg Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Na granicy byla cisza i spokoj ;) przekroczylismy ja bez zadnych problemow, w miare sprawnie ;) celinicy usmiechnieci, zadowoleni. Tam naprawde nie widac rezimu, chyba media tym za bardzo manipuluja ;) to samo na wystawie, ludzie wspaniali, zadowoleni z zycia. Jest normalny internet, sa komorki, wszystko jest powszechne ;) Bialorus jest naprawde ladnym, zadbanym, czystym krajem. Brakuje amerykanizacji, czyli jakis duzych marketow czy Macow. Poza tym, jest wszystko, co potrzebne do zycia ;) Quote
Ganzi Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 dzięki, tak też myślałam;) Lokalizacja wystawy bardzo fajna bo bliziutko granicy:) A przekraczaliście granicę w dniu wystawy...dało się? Długo się czekało? Quote
krzysio Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Gratulacje Paweł i Oktawia:multi: Pozdrawiamy;) Quote
pawelg Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Na granicy jakies 1,5h ;) czyli krotko... tak, w dniu wystawy, o 7-8 rano... Quote
Ganzi Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 dzięki wielkie, gratulacje i pozdrawiam serdecznie:) Quote
Recommended Posts