Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mi kiedys Gnojek wskoczyl na stol na wystawie. On jest cholernie skoczny, 1,3 m z miejsca to zaden problem, jak kangur (pewnie dlatego, ze jak byl maly mowilam na niego kangurek :evil_lol: ). Bylismy z rodzicami i ich bernardynka na wystawie. Po ocenie qndli (2xBOB :p) poszlismy cos zjesc. Stoje przy stoliku, rozkladam zakupione jedzonko, tobolki itp. A Gnojek jump i na stole :crazyeye: Oczywiscie bystra pancia nie zalapala z czego ludzie sie ciesza :oops: No bo mu sie nudzilo.................

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z wiekszych glooopaw jakie ostatnio widzialam i to takim hmmmm zastanawiajacych swoja intelektualna glebia:sg168: jest zagryzanie murku:splat: .no wiec jak puszczamy 3 gnomy czyli gowniary uial ,parth i yante bo pakujemy sie na cwiczak i musza troche poszalec bo inaczej samochodzik by moglby tego nie zdzierzyc:cooldevi: to dzieja sie rozne rzeczy.po pierwsze:suki natychmiast im mowia "won gowniary',wambo sie emigruje zeby go nie odorwaly[to ja sie cichaczem oddale na paluszkach w strategiczne miejsce--tj.wskocze przedz dzwiczki na taras:siara: ].no iwec diablatka maja swira przez jakies 10 minut po czym nastepuje szukanie kolejnego "celu":ghost_2: .i zdarzylo sie tak pewnego dnia ze postanowily wspolnie zagryzc badyl ktory kiedys stanowil integralna czesc zywoplotu[o naiwnosci ludzka jak go sadzilam:peace: ].po czy badyl zostal zamordowany a jego szczatki skonsumowane:sabber: .nastala cisza-co teraz.wiec uial ktora bije wszelkie rekordy bycia czubem zaczela polizywac sobie murek od garazu:vamp: .na to wstala parth[ta czarna]i dawaj patrzec sie co uial robi:icon_roc: .wstala yanta[ta wilczasta]i dawaj warkot na uial"oooo w sumie to zawsze byl moj murek":razz: :mad: "na co uial mocniej wgryza sie w murek rozpoczynajac bulgot"w zyciu,ja go zagryzam zawwze byl moim murkiem":eviltong: .na to parth rozpoczela oszczekiwanie murka"dddaaaaaj kawalek,ja tez go zagryze,o ty w dziuple jaki podly muuurek:evilbat: ".uial "dobra,dolaczam sie stosujemy zmasowany atak frontalny":chainsaw: no i tak radosnie zagryzaly m,urek przez 20 minut po czym stwierdzily ze zostal juz zagryziony i dumnie pomaszerowaly szukac kolejnej okazji do interwencji zbawiennej dla swiata[zdaje sie ze to byl kawalek scierki ktore zwinely z samochodu dzien wczesniej,2 cm na 5 ale zawszec:ak-shot: :ak-shot: ].

Posted

Ayse ...
uśmiałam się do łez .. ale ty musisz mieć ubaw ... :loveu: dobrze ze ich wszystkich w bloku nie trzymasz ...:)
u mnie to tylko powstaja szkody :
- wykopanie dziury w gumoleum na balkonie a potem porwanie tego co odstaje ile sie da ... ( dziura to dziura jesli sie da wykopć znaczy ze dobre miejsce :diabloti:)
- pogryzienie nowyh butów panci... czubów i obcasów .. ( myślenie Eta: a po co jej takie, i tak na spacer ze mna na obcasach nie idzie :diabloti:)
- przed świętami , połowa świniaka na kuchennym stole lezy - Eto waruje w drzwiach - chiwla nieuwagi i Eto memla i kombinuje jak tu odgryźć zwisającą ze stołu nogę ... świńska...
- święt wielkanocne - na łwie w dużym pokoju rządek świeżo upieczonych babek.. ale chwila, jdnej brak ... a znalazła się pod stołem do polowy obgryziona.. ciekawe czyja to robota ? :hmmmm:

- nowo pomalowane ramy - oblepione czarnymi wlosami - Eto nie mógł się oprzeć co oni tam malują....

przy tych wszystkich rzeczach mój onek ma minę :B-fly:

Posted

dobre :lol:

My mamy dzisiaj dzien bez głupaw za to pod znakiem czułości i pieszczot.
Chłop ma czasami takie odchyły - łazi za mna krok w krok, choćby miał sie o centymetr przesunąć dupskiem :diabloti:
I wywala sie kołami do gory zeby miziać :help1: nawet do łazienki leci coby mnie z oczu nie spuścic :roll: nie wiem co mu sie ubzdurało znowu

Posted

saJo napisał(a):
Mi kiedys Gnojek wskoczyl na stol na wystawie. On jest cholernie skoczny, 1,3 m z miejsca to zaden problem, jak kangur (pewnie dlatego, ze jak byl maly mowilam na niego kangurek :evil_lol: ). Bylismy z rodzicami i ich bernardynka na wystawie. Po ocenie qndli (2xBOB :p) poszlismy cos zjesc. Stoje przy stoliku, rozkladam zakupione jedzonko, tobolki itp. A Gnojek jump i na stole :crazyeye: Oczywiscie bystra pancia nie zalapala z czego ludzie sie ciesza :oops: No bo mu sie nudzilo.................

Pewnie podpatrzył jak to sie sedziuje u ras ozdobnych i tez mu sie zachciało nagle oceniania na stoliczku :evil_lol:

Ayshe, swieta trójca wymiata :diabloti:

Posted

Nanami napisał(a):

Ayshe, swieta trójca wymiata :diabloti:

tak wymiata ze mnie do psychiatryka wymiecie niedlugo:watpliwy: .
shado wiadomo dla tego kto go zna ze jest czubniety i niedorozwiniety emocjonalnie i najbardziej fajowo to jest bawic sie jak gooopek.mam fotel w domu.[uwaga znowu bedzie o wgryzaniu-ale ja mam juz takie psy :cooldevi: ]na fotelu lezy rozzowy koc.lezy dlatego ze najbardziej czaderskim wstepem do roznoszenia mi chalupy jest.....wgryzienie sie w ow fotel z warkotem[znaczy sie shado jeczy:rolleyes: bo on jak morduje dolek albo cos to jeczy:cool1: ]chita drze ryja jak zwykle w warkocie.po wstepie na fotelu rozpoczynaja sie orzne wariacje na temat.podczas pewnej z nich shadowski w ferworze zaczal zagryzac mego kapcia:help1: po czym zabralam mu go z pukaniem w czolko a on daaawaaaaj za zaslone:splat: .rozzzzzkrecil sie dziaaaadek:B-fly: .na chite glownie trza uwazac bo ona ....no gryzie....cokolwiek w obrebie jej zebistej szczeki.czasem mozna sie zalapac:watpliwy:

Posted

Nanami napisał(a):
To pewnie dlatego, ze kocyk jest rózowy :diabloti:

:roll: :evil_lol: to ostatni kocyk co sie ostal w domu w calosci.lezy na fotelu zeby dziur nie bylo widac:oops:

Posted

Różowy rządzi :evil_lol: shadowski ma gust i tyle :cool3: "mój Ci ten różowy kocyk, mójjjj!" :lol: :loveu:

Ja dzisiaj wymiękam normalnie przy burasku :roll: przytulasty jak misiek, tuli sie non stop, prawie dupskiem sie na mnie pokłada, wylizuje mnie po twarzy, na spacerach ani kroku nie odstępuje :roll:
Ma takie zagrywki co jakis czas ze najchetniej to by sie stopił ze mna - w ogole nie wiem o co mu chodzi :chaos: chory na bank nie jest bo poza tym wszysko w normie ale jakos tak sie dziwnie z tym czuje :oops:

Posted

:eviltong: niedobje smiejom sie z mnie.aaa tak wogole to wam napisze ze ten kocyk to jest historyczny bo w nim zostalam po urodzeniu przytaszczona do domu.sliczny,komunistyczny kocyk.:roll: :eviltong: .

Posted

Ja dostałam dla małej taki kocyk wiekowy od "teściowej" po ojcu Gabi - jest fenomenalny do wycierania Buraska z błocka :evil_lol: wprost niezawodny, a i wchłania lepiej niz recznik :diabloti: :cool3:

Posted

wlasnie.
poza tym moje psy sa dosc.....rabniete[jak kto widzial to wie o czym mowie:oops: ]maja zaawansowane adhd i nie iwem jak dlugo przezyl by taki kocyk jakby obaczyly ze cos z nimi robie tym kocykiem:roll: .a w domu nic nie pogryzly i jest luzik to nie chce zeby sie naumialy durnowatych zabaw.recznik do wycierania mam zakamuflowany coby zaden duren nie wpadl na pomysl ze mozna go se wziasc jak za dlugo w domu siedza[tj.powyzej 4 godzin dostaja gloopaffki:mad: ].kojcowych nie wycieram.z tartanu ladnie sie wszystko szczotka sprzata.a i zmyc mozna i podlogowe wlaczyc.rachu ciachu i czysto.gorzej z tymi ciulami w domu:mad: :roll:

Posted

Fiona, jak dluzej siedzi w domu to tylko mysli co by tu zbroic.. co ukrasc i wyrzucic przez okno, jak kota zaczepic.. normalka jest glupawka i bieganie po domu, rozszarpywanie zabawek, kopanie dolkow, rozwlekanie swojego kocyka i przeciaganie po calym domu.. oczywiscie bylo tez noszenie kota w pysku, jak ten byl mlodszy.. kot to o dziwo bardzo lubil:razz:
czasem jej odbija i jest: pancia na raczki, ja taka malutka.. i sie gramoli na kolana:evil_lol:

Posted

shadowski jest najwiekszym pieszczochem sposrod psow ktore mialam.to jest normalnie taki typ ktory moze byc smyrany,glaskany i drapany do us....smierci i nigdy mu nie dosc.:roll: .namolny jest przy tym jak nie iwem co.wiec shado ktory jest bydlatkiem 45 kg laduje mi siena rasie albo kolanka notorycznie albo pakuje sie na moje wyro i po prostu uwala sie na mnie z bloga mina-jestem majusi :evil_lol:

Posted

Borys tez pieszczoch masakryczny - starczy ze mizne go raz to ten zaraz kołami do góry i wymiata łapą w powietrzu :roll:

W ogole na hasło daj łape robi dokładnie to samo :p

Posted

Moja 10-letnia Czata jest w miarę normalną ON-ką, czyli piłki, doły etc.
Ale od dwóch miesięcy mam na tymczasie Castę (roczna DON-ka mojego syna) i - także tymczasowo - kocicę, stanowiąca całość z Castą.
O noszeniu małego kota w pysku już tu było.
Ale co powiecie na ciągnięcie przez Castę dorosłej kocicy za głowę przez cały pokój :lol:?
Żeby nie było wątpliwości - te ekscesy prowokuje kocica.
Aparat mam zawsze w pogotowiu, ale to się dzieje tak szybko, że jeszcze nie udało mi się ich sfotografować.
Jak tylko mi się uda - spróbuję wstawić zdjęcie albo filmik.
"Obgryzanie" kota przez dwie ON-ki mam codziennie....
Fajne są także zabawy pt. "kot otwiera szawkę pod zlewem, a my sortujemy odpady, bo ta głupia Pani wszystko wrzuca do jednego kubełka" - własnie wczoraj przez godzinę sprzatałam pozostałości po takiej fajnej zabawie.