madzia.uje93 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 A przywozisz jej coś do jedzenia oprócz parowek? Ja dla Sida za każdym razem coś tam, też był wcześniej taki chudy, teraz trochę już przytył... Quote
whyou Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Kilka razy przyniosłam, teraz jakoś nie. Muszę zacząć, może to pomoże :) Quote
miudzioszka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Alice, gdzie twój domek ?? Mam pare twoich zdjeć z dnia otwartego, może to nie to samo co lustrzanką, ale chyba az tak źle też nie jest:) Tutaj wykonuje slalom :) I zwykłe :) Alice zmykaj do domku :) Quote
miudzioszka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 A tutaj zdjecie Alice podającej łapkę :) I komenda siad :) Cudna z niej psina Trzymam kciuki za domek :) Quote
saphira18 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Alice to prawdziwa gwiazda:) jestem pod wrażeniem występu w TVS:) Quote
soboz4 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Teraz na ogłoszeniach Alice można pisać GWIAZDA TELEWIZYJNA, na pewno wówczas ludzie się po nią zlecą, jeszcze się będą o nią bić! Quote
whyou Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Dzięki wielkie za zdjęcia. Wyszły świetnie :D Pozwolę sobie dodać też zdjęcia, które robił Adam (?): Miałyśmy chwilkę czasu wolnego, więc wykorzystałyśmy ją na trochę zabawy. Wybiegała się psina :D Quote
pralinka94 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Alice to teraz kazdy będzie podziwiał :) Quote
whyou Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Dzwonił dzisiaj do mnie jakiś pan zainteresowany jej adopcją. Wydawał się całkowicie sensowny - zadawał dużo pytań, interesował się jaka jest, czy nie choruje, czy nie jest agresywna, jak do dzieci, do innych zwierząt, itd. Przekonało mnie jeszcze do niego to, że mimo iż jest z Warszawy (!) to jest gotowy z córkami przyjechać do Katowic, by ją zobaczyć. Na razie prosił o przesłanie więcej zdjęć, także jesteśmy w kontakcie. Zobaczymy, czy coś z tego wyjdzie :) Quote
saphira18 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Diana co tu się dziwić;) Alice to prawdziwa gwiazda:) 3mam kciuki Quote
fernari Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 No to 3mam kciuki za Alice :) Oby się udało :D Quote
soboz4 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 w końcu taka gwiazda powinna znaleźć super dom! Quote
kimiji Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 jak wszyscy, to ja też ;) :kciuki: :kciuki: Quote
whyou Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Relacja z dnia dzisiejszego :) Najpierw spacerek z Alice do parku. Po drodze spotkałyśmy wielkiego psa, który zawsze był za ogrodzeniem niedaleko tej łąki przy torach. Pies latał sobie jak chciał, a facet, którego widziałam przy ogrodzeniu nic sobie z tego nie robił. Nawet jak zobaczył nas, wolontariuszy, z psami, to nie wziął go na smycz. Nie rozumiem takich ludzi :angryy: Potem jednak go złapał i zabrał, ale tak czy siak nieodpowiedzialne jest takie puszczanie psa samopas. Nie wiem czy tam jakiś wolontariusz nie zwrócił mu uwagi, czy jak, kogoś tam widziałam, ale nie pamiętam kogo? Potem wróciłyśmy się na teren schroniska i poszłyśmy na wybieg. Musiałyśmy w końcu wypróbować ten nowy tunel :) Poszło jej bardzo zgrabnie, raz dwa się nauczyła go przebiegać, chociaż powiem szczerze, że były z nim problemy, ale tylko dlatego, że jest długi i niestały, co powodowało, że psy albo odczepiały rękaw, albo się w nim plątały. Po poćwiczeniu agility, był czas na zabawę patykiem :D [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-aBOyAJ20DZI/TuOU59-LEhI/AAAAAAABaag/NRKAc0MiImc/s640/DSCF3115.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-ar1NVWOMoDY/TuOU65LcG1I/AAAAAAABaao/NGEHIY3qggE/s640/DSCF3116.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-LatGJtNJ_7E/TuOU_ARifoI/AAAAAAABaa8/qflsRVzaDAg/s640/DSCF3118.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-QWlh1wxvsbQ/TuOVF9udqKI/AAAAAAABabc/O9ir8norJVk/s640/DSCF3123.JPG[/IMG] Quote
Hmmm Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Jak ona cudnie wygląda z tym patykiem :loveu: Quote
Hmmm Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Alice wczoraj nie bardzo chciała bez Diany wykonywać komendy, za to na agility nawet nie zwracała uwagi na wolontariuszkę tylko pokonywała przeszkody jedną po drugiej ;) Ciągle przychodziła się do mnie miziać :lol: Quote
madzia.uje93 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 No pewnie, bo co to tak bez Diany będzie ćwiczyć...:D Quote
Recommended Posts