WeronikaS. Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Flora to wesoła mała suczka mająca od 1-2 lat. Jest bardzo wesołym i rozbrykanym pieskiem. Ma bardzo piękną sierść (miękka i puszysta) i ubarwienie (Czekoladowo-białe z akcentami koloru podpalanego) . Wszystko i każdy ją ciekawi choć ma tylko wybranych czworonożnych kolegów niestety na większość warczy. Do opiekuna jest nastawiona bardzo pozytywnie jak i zresztą do innych ludzi. Raz na jakiś czas lubi pieszczoty. Flora to bardzo pojętna sunia. Już na pierwszym spacerze reagowała na swoje imię, potrafi wykonać komendę "siad", "podaj łapę", "poproś", "waruj" ale jak narazie tylko z pomocą przysmaku ;). Sunia powinna trawić do ludzi energicznych, którzy dostarczą jej dużą dawkę ruchu. :) Kontakt w sprawie adopcji: Tel.: 514952724 E-mail: w_stefanik@interia.pl Quote
WolvesLover Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 to wyjątkowo urokliwa sunia, nie sposób się w niej nie zakochać ^^ Quote
WeronikaS. Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Dzięki Dianie mamy jeszcze dodatkowe zdjęcia z pierwszego spacerku :) Dziękujemy :) "Ale fajny aparat :)" "Ładnie się ustawiłam ?" "Popatrz jak ładnie podaję łapkę ^^" "Ładnie podałam to teraz parówkę poproszę :>" Quote
kimiji Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 ona ma śliczny pycholek i te uszka :loveu: Quote
soboz4 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 jestem! Smakowita ślicznotka z Flory, kojarzy mi się z gorącą czekoladą w kubeczku, a na wierzchu bita śmietanka!, ma prześliczną mordzię! Quote
kimiji Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Dobrze, że już grzeje doopkę w domku :D Quote
soboz4 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 nawet załapała się na wczasy nad morzem! Jedzie już dziś wieczorem. Warto dawać ogłoszenia, od momentu dodania, a dałam wczoraj po południu, było 3 chętnych na Folrcię! Bardzo miła rodzina, poprzedni piesek żył 17 lat, będzie miała dobre życie u tej rodzinki! Quote
pralinka94 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 potwierdzam, widziałam Florę z jej nową Panią, bardzo miła i sympatyczna, pozostało mi życzyć powodzenia! :) Quote
Recommended Posts