Nutusia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Czyli teoretycznie można założyć wyjazd po pracy i przyjazd późnym wieczorem/wczesną nocą?... Gdyby nie było innego wyjścia, mogę robić za szofera ;) Referencje mam, gdyby właściciel auta zażądał. I od wczoraj już nie jestem... blondynką! :) Quote
*Gajowa* Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Czekamy niecierpliwie na Pusię :lol:. Quote
mala_czarna Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Jolu, a ten oczodół to się w ogóle wygoił? Bo chyba nie ma sensu pytać, czy byli z nią później u weterynarza? Żadnego zakażenia nie było? Quote
jola_li Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Nutusia napisał(a):Czyli teoretycznie można założyć wyjazd po pracy i przyjazd późnym wieczorem/wczesną nocą?... Gdyby nie było innego wyjścia, mogę robić za szofera ;) Referencje mam, gdyby właściciel auta zażądał. I od wczoraj już nie jestem... blondynką! :) Nutusiu, jesteś kochana.... Kurczę, oby nie było konieczności Cię ciągać :-(... *Gajowa* napisał(a):Czekamy niecierpliwie na Pusię :lol:. Jak jutro nie da rady, to pojutrze pojadę, choćbym miała jechać sama!!! Ale wtedy to zajmie jeszcze więcej czasu, bo samochód jest z górnej półki i będę jechać z duszą na ramieniu coby cały wrócił ;-). mala_czarna napisał(a):Jolu, a ten oczodół to się w ogóle wygoił? Bo chyba nie ma sensu pytać, czy byli z nią później u weterynarza? Żadnego zakażenia nie było? Mam zdjęcie :-(. Na pewno będzie potrzebne czyszczenie i - może zaszycie? Quote
mala_czarna Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 No to fajnie to czuję nie wygląda :( Quote
Nutusia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 jola_li napisał(a):Nutusiu, jesteś kochana.... Kurczę, oby nie było konieczności Cię ciągać :-(... Nie smuć się - ja się chętnie dam ciągać! :razz: W dzieciństwie marzyłam, żeby być kierowcą takiej wielkiej, amerykańskiej ciężarówy ;) Gdy się zorientowałam, że nie mam szans - przerzuciłam się na marzenie o zostaniu kierowcą luksusowej limuzyny:evil_lol: Nic mi z tych marzeń nie wyszło, ale samochód prowadzić... UWIELBIAM;) A jeszcze w miłym towarzystwie i dla "słusznej sprawy" - to już pojadę w ciemno gdzie każą:eviltong: Quote
jola_li Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 mala_czarna napisał(a):No to fajnie to czuję nie wygląda :( Nie, nie jest to jakaś tragiczna żywa rana, zdążyło się zagoić (choć ile ta psina wycierpiała, to nawet nie chcę myśleć :-(), potem wstawię zdjęcie. Quote
jola_li Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Nutusia napisał(a):Nie smuć się - ja się chętnie dam ciągać! :razz: W dzieciństwie marzyłam, żeby być kierowcą takiej wielkiej, amerykańskiej ciężarówy ;) Gdy się zorientowałam, że nie mam szans - przerzuciłam się na marzenie o zostaniu kierowcą luksusowej limuzyny:evil_lol: Nic mi z tych marzeń nie wyszło, ale samochód prowadzić... UWIELBIAM;) A jeszcze w miłym towarzystwie i dla "słusznej sprawy" - to już pojadę w ciemno gdzie każą:eviltong: Ajajaj :-)!!!! No to trochę ułatwiłaś mi zadanie proszenia Cię o pomoc :-)!!! Jesteś przekochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A propos - mieszkają tam bardzo biedni ludzie... Mają trochę uli i sprzedają miód. Są bardzo czyści, miód smaczny. 0.9 l (chyba coś koło 1,3 kg) po 30 zł. Może ktoś by chciał ;-)? Quote
Nutusia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ja! Ja! Ja!!!!! Jakby co, z tym transportem, to daj mi znać Jolu - wtedy siłowo wynegocjuję wcześniejsze wyjście z pracy ;) Quote
jola_li Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='Nutusia']Ja! Ja! Ja!!!!! Jakby co, z tym transportem, to daj mi znać Jolu - wtedy siłowo wynegocjuję wcześniejsze wyjście z pracy ;) SUUUUUUPEEEEERRRRRRRRRR :-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla nich każdy grosz ważny!!!!! Dam znać, Nutusiu, jak tylko będę miała pewność, że mąż nie może jechać. Zobaczyłabyś jak tam pięknie.... Oczko Pusi: Quote
jola_li Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Na to nie odpowiedziałam: mala_czarna napisał(a):Bo chyba nie ma sensu pytać, czy byli z nią później u weterynarza? Nie ma sensu pytać :-(. Quote
Igam Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Pusiu, Jolu jeszcze raz przepraszam za OT, ale można już głosować w Krakvecie na Znajdki, które wygrały w wewnętrznej ankiecie :) http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-kandydat-na-wrzesień-wybrany!-Głosujemy-na-Przytulisko-Znajdki-)/page5 Quote
jola_li Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='Igam']Pusiu, Jolu jeszcze raz przepraszam za OT, ale można już głosować w Krakvecie na Znajdki, które wygrały w wewnętrznej ankiecie :) http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-kandydat-na-wrzesień-wybrany!-Głosujemy-na-Przytulisko-Znajdki-)/page5 Zagłosowałam i wszystkich zachęcam!!! Straszna zdarzyła się tam tragedia - pożar zniszczył cały dobytek :-( :-( :-(..... Quote
kkasiiiar Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 A przesyłka miodu wchodzi w gre ? :eviltong: Quote
jola_li Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 kkasiiiar napisał(a):A przesyłka miodu wchodzi w gre ? :eviltong: Oj.... chyba nie :-(... Bałabym się wysłać normalną przesyłką, a taka specjalna pewnie dużo kosztuje, więc się nie opłaca :-(. Quote
Ewa i flatki Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Będę czekać z drżeniem serca na wieści o sunieczce ... Quote
jola_li Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='Ewa i flatki']Będę czekać z drżeniem serca na wieści o sunieczce ... Ja też bym chciała, żeby już była bezpieczna... Nutusiu - sytuacja wygląda tak, że mąż strasznie chce jechać, ale jutro nie da rady na pewno. Mówi, że w środę będzie dobrze. Ale ja już wiem, że nie będzie :-(. Nie chciałabym zamiast spokojnie zająć się Pusią jeździć po drodze po lekarzach... A więc jeżeli możesz to jutro, jeśli nie - pojutrze --- ja się dostosuję. A jeżeli zdarzy się cud i mąż się nagle lepiej poczuje (w co wątpię), to wtedy Ci podziękujemy pięknie za gotowość pomocy. Oj, co ja bym bez Ciebie zrobiła :-(.... Quote
jola_li Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Postanowione!!! Jutro jedziemy z Nutusią po pieskę!!!!!!! :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
jola_li Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='rita60']Wspaniała wiadomość:multi: Oj, tak :-)!!!!!!!!! Dzwoniłam właśnie do właścicielki - NIE ZMIENIŁA ZDANIA :-)!!!!!! Quote
Nutusia Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 jola_li napisał(a):A jeżeli zdarzy się cud i mąż się nagle lepiej poczuje (w co wątpię), to wtedy Ci podziękujemy pięknie za gotowość pomocy. Oj, co ja bym bez Ciebie zrobiła :-(.... To samo, co ja bez Ciebie, czyli o wiele mniej, niż byśmy obie chciały ;) Rozmawiałam z naczalstwem - nie ma problemu, żebym wcześniej wyszła. Możesz być po mnie nawet jeszcze kwadrans wcześniej niż się umawiałyśmy :) Puśka - jeszcze tylko trzydzieści dwie godziny - ech, gdybyś Ty wiedziała... Quote
jola_li Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Nutusia napisał(a):To samo, co ja bez Ciebie, czyli o wiele mniej, niż byśmy obie chciały ;) Rozmawiałam z naczalstwem - nie ma problemu, żebym wcześniej wyszła. Możesz być po mnie nawet jeszcze kwadrans wcześniej niż się umawiałyśmy :) Puśka - jeszcze tylko trzydzieści dwie godziny - ech, gdybyś Ty wiedziała... Nutusiu, ale Pusia, to taka trochę jakby moja, bo to mnie stanęła na drodze, a ja nie mogę jej sama pomóc, tylko muszę korzystać z pomocy :-(. Eeeech :-(.... Wiem, wiem, powtarzam się ----- KOCHANA JESTEŚ :-)!!! Wielka buźka dla naczalstwa :-)!!! Quote
Nutusia Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Wszystkie psiaki są nasze - nie bądź egoistką ;) Quote
obraczus87 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Pusieńko trzymam kciukasy :) !!!!!!!! Quote
jola_li Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Wiecie, co wymyśliłam? Jak Pusia pójdzie do fryzjera, to poprosimy o asymetryczną grzywkę! Nie będzie widać braku oczka, a Pusia będzie jedyna w swoim rodzaju!!! Quote
Recommended Posts