Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jola_li napisał(a):
Macie rację :-)!
Człowiek całe życie się uczy ;-).
Ja nie chciałam tej wścieklizny, bo myślałam, że powtórzona w odstępie kilku miesięcy może zaszkodzić. Ale Saphira ma rację! Nieodrobaczona Pusia wiele na niej nie zyskała.
To szczepimy :-)! Tym bardziej, że odrobaczenie jeszcze powinno działać ;-).

Postaram sie podjechać z Pusiaczkiem jak najszybciej.

• Replies 734
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*Gajowa*']Postaram sie podjechać z Pusiaczkiem jak najszybciej.
Bardzo dziękuję :-).

Dopisuję do Pusiowych wpływów dodatkowe 9 zł z Kabaretowego bazarku (z wpłaty Ostatniejszansy :-)).
I to już jest ostatnia "poprawka", a więc Pusia wzbogaciła się dzięki wspaniałym Gościom Kabaretu Starszych Kundelków o 369,34 zł :-)!

Posted

Pusia dziś po długim spacerku w lesie została zaszczepiona p/ wsciekliźnie - koszt 20 zł.
W południe przeniosłam ją do części hotelowej tam będzie miała mniejszą budę, będzie jej cieplej no i ma towarzystwo do zabawy. Dziś przez wiele godzin szalała z Sabcią, jeszcze tylko jutro beda razem sie bawić, bo Saba wieczorem jedzie do swojego domku. Na razie pozostanie do zabawy Misio, a wkrótce prawdopodobnie dołączy bardzo zabawowa młoda, nieduża sunia.

Posted

Nareszcie wklejam obiecane zdjęcie (jedyne z dwóch, na którym coś widać) ;-):

To była krótka chwila jak Pusia przysiadła w biegu, a że ja też byłam w biegu, to tylko tyle wyszło ;-).
Trochę widać miękkość grzbietowej fryzurki, ale --- tylko trochę ;).
Ogonek został nieco podstrzyżony, więc schudł, ale przynajmniej jest uporządkowany i --- wkrótce odrośnie.

Dzięki, Gajowa, za szczepienie - mam nadzieję wyzdrowieć wkrótce i odwiedzić Pusię, to się rozliczymy.
Jak Pusia przyjęła przeniesienie w nowe miejsce?
Nie tęskni za Gajką?
Będzie jeszcze czasem chodzić na spacery ;-)?

Martwi mnie ta cisza bardzo, coraz bardziej :-(...
Kiedyś pewnie zadzwoni TEN telefon, ale kiedy...

Posted

Przyszłam w odwiedziny -Pusia wygląda pięknie- jest wspaniała :)
Jolu więcej optymizmu nie można poddawać się :)- zobaczysz przyjdzie taki dzień że będzię Cię ucho bolało bo cały czas będziesz rozmawiać z zainteresowanymi -mam za sobą kilka wizyt przedadopcyjnych w sprawie Nesiulki i mimo że nic z tego nie wyszło to jestem pełna nadzieji :)

Posted

Igiełka napisał(a):
Przyszłam w odwiedziny -Pusia wygląda pięknie- jest wspaniała :)
Jolu więcej optymizmu nie można poddawać się :)- zobaczysz przyjdzie taki dzień że będzię Cię ucho bolało bo cały czas będziesz rozmawiać z zainteresowanymi -mam za sobą kilka wizyt przedadopcyjnych w sprawie Nesiulki i mimo że nic z tego nie wyszło to jestem pełna nadzieji :)

rita60 napisał(a):
Odwieszam sliczna dziewczynke...pewnie juz gdzies czeka na nią fajny domek.

Dziękuję Wam bardzo za odwiedziny :-).

Pewnie kiedyś znajdzie się ktoś, kto pokocha Pusię, ale - idzie zima i wolałabym, żeby to było wcześniej niż później ;-).

Posted

rita60 napisał(a):
A ja zamiast odwiedzam,napisałam odwieszam:oops::evil_lol:

Zastanawiałam się, co to może oznaczać i doszłam do wniosku, że może zawiesiłaś wizyty na jakiś czas, a teraz postanowiłaś wpadać ;-).

Posted

jola_li napisał(a):
Zastanawiałam się, co to może oznaczać i doszłam do wniosku, że może zawiesiłaś wizyty na jakiś czas, a teraz postanowiłaś wpadać ;-).

No coś ty...wzrok już słabiutki:evil_lol:

Posted

Oczywiście, że Pusię będę zabierała na spacerki :lol: niecodziennie , ale na pewno w
weekendy.Na razie Pusia nie miała czasu tęsknić za Gajką, cały dzień była pochłonięta zabawą z Sabcią... ale ta właśnie nas opuściła zabrana przez bardzo fajnych ludzi.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Oczywiście, że Pusię będę zabierała na spacerki :lol: niecodziennie , ale na pewno w
weekendy.Na razie Pusia nie miała czasu tęsknić za Gajką, cały dzień była pochłonięta zabawą z Sabcią... ale ta właśnie nas opuściła zabrana przez bardzo fajnych ludzi.

Szczęśliwa Sabcia - niech jej się wiedzie :-)!!!
Przyjdzie czas i na Pusię...

Posted

Pusiaczek wczoraj i dzis zaliczył spacerki na leśnej ścieżce zdrowia. Przy mojej Gajce uczy sie niestety niedobrych zachowań, obszczekuje wszystkie napotkane psy stając dęba na smyczy... do ludzi sie wdzięczy na szczęscie.
Dziś zapoznawała się z nowym, wielkim starszym Jowiszem, który przyjechał dwa dni temu.
Kilka fotek - szczególnie dedykowanych Tobie rita60

Próbowałam zrobić Pusi też indywidualne fotki ale mój aparat jest zbyt wolny...

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Pusiaczku gdzie się schował twój domek ?

Nie wiem gdzie, ale gdzieś na pewno czeka na Pusię miejsce u Dobrych Ludzi...
Pocieszam się, że Pusia nic nie wie o tymczasowości swojego pobytu w hoteliku i nie martwi brakiem odzewu na ogłoszenia, tylko cieszy się pełnym brzuszkiem i zabawami z psijacielami :-).