Nutusia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Ludzie - dzwońcie do Joli - naprawdę warto! ;) Quote
jola_li Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Nutusia napisał(a):Ludzie - dzwońcie do Joli - naprawdę warto! ;) Słuchajcie Nutusi - mądrze gada ;-)!!! Na to konto mam nawet telefon komórkowy przy sobie, a nie na dnie szuflady, gdzie jest jego miejsce ;-). Quote
Nutusia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 No patrz Puśka - dzięki Tobie Ciotka Jola też wkroczyła w XXI wiek! ;) Quote
jola_li Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Nutusia napisał(a):No patrz Puśka - dzięki Tobie Ciotka Jola też wkroczyła w XXI wiek! ;) Nie "dzięki tobie", tylko "przez ciebie" ;-). I tylko na chwilę! (A potem szybko wracam do XIX ;-)). Quote
sylwiaso Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 To i ciotka sylwia trzyma mocno kciuki za domek Pusiola!!! Quote
jola_li Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 sylwiaso napisał(a):To i ciotka sylwia trzyma mocno kciuki za domek Pusiola!!! Dziękuję :-)! Bardzo się przydadzą :-)! Quote
jola_li Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Allegro się skończyło - wystawiłam nowe: http://allegro.pl/show_item.php?item=1925822008 Może tym razem przyniesie Pusi szczęście... (kolejne 18,40 zł - zapisałam w 1 poście) Quote
Onaa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Niewielka suczka Foczka zaginęła w Warszawie, była niedawno adoptowana :(. Może ktoś ją widział, może ktoś może pomóc. Quote
Nutusia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ja mogę plakaty rozwiesić w okolicy ul. Gdańskiej, tylko musiałabym je dostać, bo nie mam możliwości wydrukowania... Quote
jola_li Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Foczka znaleziona :-)!!! Gajowa, jak tam Pusiaczek :smile:? Quote
*Gajowa* Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Pusiaczek ma sie świetnie, niesamowicie rozrabia... chce nadrobić wszystkie zaległości z dzieciństwa. Quote
rita60 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 *Gajowa* napisał(a):Pusiaczek ma sie świetnie, niesamowicie rozrabia... chce nadrobić wszystkie zaległości z dzieciństwa. Niech nadrabia...teraz tylko dobry domek ........ Quote
pumka1990 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Niestety u mnie krucho czasem, żeby się udzielać, ale po cichutku kibicują Pusi! :) Musi się szybko znaleźć dobry domek! :) Czekam na rezultaty piątkowych zabiegów :D Quote
Nutusia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 I jak tam, jak tam? Telefon dzwoni?... ;) A ja pozwolę sobie zaprosić do mojej kolejnej lokatorki - też ma za sobą epizod "łańcuch"... http://www.dogomania.pl/threads/217525-Masza-za-serce-i-dom-odda-ca%C5%82%C4%85-siebie?p=17976574#top Quote
jola_li Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 [quote name='*Gajowa*']Pusiaczek ma sie świetnie, niesamowicie rozrabia... chce nadrobić wszystkie zaległości z dzieciństwa. Ciekawe czy kiedyś wydorośleje ;-). [quote name='rita60']Niech nadrabia...teraz tylko dobry domek ........ Oj tak, oj tak :-)! [quote name='sylwiaso']Tak ciociu Rito....Dobry Domek!!!! I to przed zimą najlepiej :-)!!! [quote name='pumka1990']Niestety u mnie krucho czasem, żeby się udzielać, ale po cichutku kibicują Pusi! :) Musi się szybko znaleźć dobry domek! :) Czekam na rezultaty piątkowych zabiegów :D Dziękujemy za kibicowanie - ciche czy głośne bardzo mile widziane :-)! [quote name='Nutusia']I jak tam, jak tam? Telefon dzwoni?... ;) A ja pozwolę sobie zaprosić do mojej kolejnej lokatorki - też ma za sobą epizod "łańcuch"... http://www.dogomania.pl/threads/217525-Masza-za-serce-i-dom-odda-ca%C5%82%C4%85-siebie?p=17976574#top Telefon milczy (choć nawet pamiętam, żeby go naładować i włączyć - a właściwie nie wyłączać ;-)). No nic, jeszcze dam mu szansę ;-)! Quote
jola_li Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Właśnie nastąpiła ostatnia odsłona Kabaretu Starszych Kundelków :smile:. Pusia wzbogaciła się o 320,34 zł, które dzięki hojności kabaretowych Gości udało się zebrać :smile:. (tak w ogóle to było tego aż 1120,34 zł do podziału ;-)) Quote
jola_li Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 No Pusia, nie wiem czy będziesz zachwycona dzisiejszym zabiegiem, ale wiem, że po zabiegu będziesz - zachwycająca :-)! Quote
togaa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Wysłałam Allegro Pusi Państwu poszukujacym kudłatej suni . Zobaczymy... Quote
Nutusia Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 O ho, ho... nie dość, że piękna, to jeszcze Państwu podesłana ;) Quote
Igiełka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 o to teraz przesyłam dobre myśli by Pusii udało się z domkiem :) Quote
jola_li Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 togaa napisał(a):Wysłałam Allegro Pusi Państwu poszukujacym kudłatej suni . Zobaczymy... Dzięki, dzięki, dzięki :-)! Pusia już po "torturach" ;-). Lamentem kruszącym kamienne serca skutecznie obroniła się przed kąpielą ;-). Została za to rozczesana - też nie bez protestów - i podgolona trochę podogonkowo i ogonkowo i ma teraz mniejsze majteczki ;-). Ewie i Pani Renacie ---- bardzo serdecznie dziękuję :Rose::Rose::Rose:(chciałam napisać "w imieniu Pusi", ale chyba to nie byłaby prawda ;-))!!! W poczekalni spotkałam Osobę Medialną, która zainteresowała się Pusią (jej znajoma szuka pieska "w potrzebie"). Mail z linkiem do allegro już wysłany, Pusia ma też znaleźć się na fb - każda pomoc jest niezwykle cenna. A więc czekamy dalej :-)!!! To znaczy tylko my, bo Pusia najchętniej zostałaby u Gajowej i zamęczyła Gajkę na amen ;-)! Quote
Ewa i flatki Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Pusia jest śliczną, słodką sunia "po przejściach",w związku z czym nie za bardzo podobało się jej wkładanie na stół i ograniczenie wolności :cool3:Rozczesałyśmy jej futerko, mile zaskoczone brakiem dredów. Kąpieli nie było w związku z obawą, czy Pusia się nie rozchoruje po niej. Jeżeli się uda, to za miesiąc znów zapraszamy do salonu na dosłownie 20 minutową wizytę - trzeba ją przyzwyczajać do zabiegów pielęgnacyjnych, jej sierść najlepiej prezentowałaby się po trymowaniu martwego włosa, Golić zdecydowanie nie trzeba, tylko dyskretnie pielęgnować. Dzięki, Jolu, za umożliwienie poznania Pusi :loveu: Quote
jola_li Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Dredów trochę miała, ale Gajowa je wycięła (a potem jak wspólnymi siłami obcinałyśmy futerko na łapkach to jeszcze parę kołtunów wymacałam i też wycięłam). Oby za miesiąc Pusia miała już swój domek.... To ja za wszystko dziękuję! Nutusiu, cyknęłam na szybko 2 zdjęcia u Gajowej, ale nie wiem co z nich wyszło, bo Pusia po powrocie dostała głupawki i biegała jak szalona - to niesamowicie żywiołowe stworzonko :-). Może jutro do nich zajrzę, bo rozłożyło mnie na dobre i idę się kurować ;-). Jeszcze co prawda kolejny miesiąc nie minął (ale wkrótce minie, a ja w przyszłym tygodniu się tam nie wybiorę ;-)), więc opłaciłam już hotelik i zostawiłam 18 zł na fiprex (u tamtejszej Pani Weterynarz jest tańszy niż w Warszawie). Quote
Recommended Posts