*Gajowa* Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 No to zaciskamy kciuki, żeby to był TEN domek. Pusia dziś załatwiła całkowicie swoją poduchę, którą miała w swojej sypialni... pióra latały po całym kojcu :mad:. Pozostał panience jeszcze kocyk i polar jako posłanie... ciekawe na jak długo :lol:. Quote
ronja Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 jak odżyła, mordka usmiechnięta - jest po prostu piekna Quote
jola_li Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 *Gajowa* napisał(a):No to zaciskamy kciuki, żeby to był TEN domek. Pusia dziś załatwiła całkowicie swoją poduchę, którą miała w swojej sypialni... pióra latały po całym kojcu :mad:. Pozostał panience jeszcze kocyk i polar jako posłanie... ciekawe na jak długo :lol:. No pięknie ;-)... Lista rzeczy do odkupienia się wydłuża; nudzi się w tym kojcu jak mops :-). Oj, Pusia, Pusia, będziesz musiała to odpracować ;-). Quote
jola_li Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 ronja napisał(a):jak odżyła, mordka usmiechnięta - jest po prostu piekna Prawda :-)? Quote
Igiełka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 jaka urocza sunia :) nie ma się co dziwić że czaruje ludzkie serca :) Quote
rita60 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jolu potrzebuje na cito telefon do Gajowej......może cioteczka Gajowa wejdzie na wątek. Quote
Nutusia Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Poduszka z piór - toż to fantastyczna psia zabawka jest! Zapytajcie moich fiśniętych suk - potwierdzą! ;) Quote
jola_li Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Ale ładna pogoda :-)! Gajowa, może jutro troszeczkę zakumplować Pusię z Sabcią ;-) Pani napisała, że w ciągu 3-6 miesięcy chce kupić mieszkanie na parterze i wtedy chciałaby wziąć pieska - chętnie Pusię. Ale mam nadzieję, że może do tego czasu Pusia już będzie miała swój dom... Quote
Nutusia Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Pewnie - szkoda czasu! A za 3 do 6 miesięcy, niestety do adopcji będzie baaaaardzo dużo innych Pusi :( Quote
Ewa i flatki Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jasne, że dałoby się wykąpać i wyczesać :) Trzeba tylko jakiś termin uzgodnić i dowiezć Pusię na Nowogrodzką ! Quote
jola_li Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Nutusia napisał(a):Pewnie - szkoda czasu! A za 3 do 6 miesięcy, niestety do adopcji będzie baaaaardzo dużo innych Pusi :( No, niestety :-(. Powiem Pani, żeby skontaktowała się jeśli nadal będzie zainteresowana. Ewa i flatki napisał(a):Jasne, że dałoby się wykąpać i wyczesać :) Trzeba tylko jakiś termin uzgodnić i dowiezć Pusię na Nowogrodzką ! Wspaniale :-)!!! To nie wiem, czy mogłabyś zadzwonić i zapytać jak Pani to widzi ;-)? Czy od razu ja mam się kontaktować? I wielkie dzięki :-)!!! Quote
*Gajowa* Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Gajowa, może jutro troszeczkę zakumplować Pusię z Sabcią ;-) Tak troszeczkę się nie da :shake: sunie od razu zaczną szaleć :evil_lol: tak, że czekamy do jutra. Quote
jola_li Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 *Gajowa* napisał(a):Gajowa, może jutro troszeczkę zakumplować Pusię z Sabcią ;-) Tak troszeczkę się nie da :shake: sunie od razu zaczną szaleć :evil_lol: tak, że czekamy do jutra. No to niech już będzie wreszcie to jutro ;-)! A jak ze szwami? Weterynarz powiedziała, że 10 dni po operacji są do usunięcia. Quote
Ewa i flatki Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Jola_Li wysłałam Ci e-mail z konkretami :0 Quote
jola_li Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 No to w piątek Pusia odbędzie sesję oczyszczająco-upiększającą :-)! (Przyjadę po nią po 11-tej). Słyszeliście może o jakichś wyborach miss piękności w sobote ;-)? Quote
Nutusia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 A po co stawać do konkursu?!?!!? I tak Pusia jest najpiękniejsza! :) Quote
obraczus87 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Odwiedzam Pusię :loveu: Nie udzielam się, ale kibicuję Jej z całego serca :) i czekam na wynik piątkowych zabiegów :loveu: Quote
Ellig Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Wow , Pusia jedzie do SPA !No, no zawojuje teraz wszystkie serducha bez wyjatku:) Quote
jola_li Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Nutusia napisał(a):A po co stawać do konkursu?!?!!? I tak Pusia jest najpiękniejsza! :) No najpiękniejsza ;-). (Wszystkie kundelki są najpiękniejsze, więc nie ma wyjścia - musi być :-))!. I ma nawet 8 (słownie: ośmiu) obserwatorów na allegro. I co? I nic :-(... Ale tylko na razie ;-) Gdzieś tam jest najlepszy dom, tylko jeszcze o tym nie wie :-). obraczus87 napisał(a):Odwiedzam Pusię :loveu: Nie udzielam się, ale kibicuję Jej z całego serca :) i czekam na wynik piątkowych zabiegów :loveu: "Nieudzielaniesię" rozumiemy doskonale, bo nie można być wszędzie ;-). A Pusia zaopiekowana, więc nie trzeba się o nią za bardzo martwić, choć jest jej bardzo miło, że o niej pamiętasz :-)! Ellig napisał(a):Wow , Pusia jedzie do SPA !No, no zawojuje teraz wszystkie serducha bez wyjatku:) I to już niedługo :-)! Ewa zaproponowała kąpiułkę i czesanie :-). Nie zdecydowałam się jednak na przedzimowe postrzyżyny, bo futerko na mrozy bardzo się Pusi przyda. Ellig - dziękuję Ci bardzo za gotowość pomocy!!! Quote
Nutusia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Jakie mrozy?!?!? Do mrozów to ona będzie miała wygodną podusię przy kaloryferze! ;) Quote
jola_li Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Nutusia napisał(a):Jakie mrozy?!?!? Do mrozów to ona będzie miała wygodną podusię przy kaloryferze! ;) Na razie to jedną wygodną podusię puściła z wiatrem ;-)! A nawet jak będzie miała tę drugą własną - co oby i tfu-tfu i w ogóle - to jak będzie wychodziła na spacery, to kaloryfera ze sobą nie zabierze ;-). Chwilowy negliż i wymiana futerka bardzo by się Pusi przydały, ale - w cieplejszym czasie :-). Quote
Nutusia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 A pewnie! Mnie się tam i tak najbardziej podoba wersja "burza włosów" - to samo ma mój Lesio :) Quote
jola_li Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Pusia ma 9 obserwatorów (dzie-wię-ciu!). Aż sprawdziłam, czy nie pomyliłam numeru telefonu, bo ten milczy jak ten milczek uparty! Quote
Igiełka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 jola_li napisał(a):Pusia ma 9 obserwatorów (dzie-wię-ciu!). Aż sprawdziłam, czy nie pomyliłam numeru telefonu, bo ten milczy jak ten milczek uparty! trzymam mocno kciuki za odzew z ogłoszeń bo cichutko kibicuję Pusi najlepszego domku a jeszcze teraz po wizycie u fryzjera to już nikt Jej nie pozna :) Quote
jola_li Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Igiełka napisał(a):trzymam mocno kciuki za odzew z ogłoszeń bo cichutko kibicuję Pusi najlepszego domku a jeszcze teraz po wizycie u fryzjera to już nikt Jej nie pozna :) Dziękuję Ci bardzo, Igiełko :-)! Mam nadzieję, że mimo tej ciszy Pusia ma już bliżej niż dalej do domu ;-)... Quote
Recommended Posts