jola_li Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Dziś minęło 8 dni od sterylizacji. Myślę, że jeszcze ze 2 i chyba będzie mogła więcej biegać - jutro spytam weterynarza. Quote
jola_li Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 No więc pytałam weterynarza. Po 10 dniach - czyli już od jutra - Pusia może biegać sobie sama (jak ją coś zaboli, to powinna - teoretycznie - wyhamować ;-). Chodzić na spacerki też może. Natomiast na zabawy z innymi psami, to bezpieczniej odczekać do 2 tygodni. A teraz - UWAGA, UWAGA! - na konto Pusi wpłynęło 50 zł od Jacka D. z Warszawy :-)! Nutusiu, czy to może mąż Twojej Przyjaciółki przesłał wpłatę o której pisałaś? Bo nie wiem komu mam NAJSERDECZNIEJ DZIĘKOWAĆ :-)!!!! Quote
Nutusia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Tak, to wpłata od moich Przyjaciół - ziomali z Bemowa ;) Quote
jola_li Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Nutusia napisał(a):Tak, to wpłata od moich Przyjaciół - ziomali z Bemowa ;) Nutusiu, to wobec tego - dla Ciebie i Twoich Przyjaciół - ogromne podziękowania :-)! Proszę, przekaż Im jak najszybciej :-)!!! Quote
Figafiga Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 o rany, cudowna ...kurcze jak Negra moja ehh Quote
jola_li Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Myślałam, że uda mi się jutro pojechać do Pusi, a tu kicha :-(... Eeeech :-(..... Quote
*Gajowa* Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Nie mogę sie doczekać tej pełnej swobody dla Pusi... Quote
jola_li Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 *Gajowa* napisał(a):Nie mogę sie doczekać tej pełnej swobody dla Pusi... Ja też... Ale już może przynajmniej sama biegać, więc chociaż tyle... Pusia ma 3 obserwatorów na allegro, ale na razie telefon milczy. Quote
Nutusia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Na zaprzyjaźnionym wątku chciałabym zaprosić do psiaka cudem uratowanego przez naszych Doktorów... http://www.dogomania.pl/threads/217128-SZEW-poka%C5%BCmy-mu-co-to-znaczy-w%C5%82asny-dom...?p=17926842#post17926842 Quote
jola_li Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Udało się :-)! Plany mi się poprzestawiały i --- pojechałam do Pusi ;-)! Będą zdjęcia, ale trochę później :-)!. Quote
jola_li Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 No to lecim z posterylkową Pusią ;-) --- 10 dni po sterylce ;-). Zaokrąglona Pusia :-). Humorek dopisuje. Samochody spowszedniały, a więc już się nie boi i nie szczeka. Nie ma z kim się bawić u siebie, to szuka kumpli zza płotu. Uffff, ciężko ją zatrzymać w jednym miejscu. Oby do poniedziałku ;-)... Quote
Figafiga Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Pusia wspaniała!!!!!!! nie mogę oczu oderwać.... Cioteczki, tragedia...zajrzyjcie...mamy psiaka pod opieką, który potrzebuje pomocy. http://www.dogomania.pl/threads/217202-Bezgraniczne-CIERPIENIE-bezdenna-oboj%C4%99tno%C5%9B%C4%87!-ODARTY-ZE-SK%C3%93RY-MIKU%C5%9A-NA-POMOC!!!?p=17935357#post17935357 Quote
rita60 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Z wiatrem we włosach:razz: http://images38.fotosik.pl/1178/02a686cf8356903a.jpg Quote
Nutusia Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 O rany gościa - ale z niej pięknota jest!!!! Quote
jola_li Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Nutusia napisał(a):O rany gościa - ale z niej pięknota jest!!!! Prawda ;-)? Dostałam (luźne, ale sympatyczne) zapytanie o Pusię od pani (z allegro). Odpisałam :-). Quote
jola_li Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Nutusia napisał(a):Może się... zacieśni ;) Może ;-). Chociaż dla mnie najważniejsze jest nie - "jak najszybciej", tylko "jak najlepiej". Co oczywiście nie przeszkadza, że te 2 warunki razem są wymarzonym rozwiązaniem :-). Quote
jola_li Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Pusia ma 5 obserwatorów na allegro :-)... Nie wiadomo czy coś z tego wyniknie, ale znaczy, że się podoba i że brak oczka w tym podobaniu nie przeszkadza :-). Quote
mysza 1 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Śliczna Pusia :) A z moją Sabcią się nie bawi troszkę? Zdjęcia miały wspólne zabawowe ;) Quote
jola_li Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='mysza 1']Śliczna Pusia :) A z moją Sabcią się nie bawi troszkę? Zdjęcia miały wspólne zabawowe ;) Po konsultacji z weterynarzem doszłam do wniosku, że przez 2 tygodnie po sterylce nie powinna się bawić z innymi psami (często kładzie się w zabawie na plecach i jakby Gaja czy Saba niechcący nadepnęły na brzuszek, to mógłby być problem). Pusia wraca do gry w poniedziałek, choć - Gajowa - może spróbować jutro trochę zapoznać Pusię z Sabinką ;-).... Może na razie będzie tylko wspólne bieganie ;-)... Quote
Ewa i flatki Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Jeżeli nie strzyżemy Pusi, to może kąpiel i rozczesanie futerka ? Cieplej by jej było i wygodniej :cool3: Quote
jola_li Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Ewa i flatki napisał(a):Jeżeli nie strzyżemy Pusi, to może kąpiel i rozczesanie futerka ? Cieplej by jej było i wygodniej :cool3: Ajajajaj!!!! A dałoby się???? To by dopiero było cudownie :-)!!!! Quote
kamos Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Odwiedzamy Pusinkę ! Zdjęcia wprawiają w zachwyt:happy1:, na pewno znajdzie szczęśliwy dom. Całujemy pycholek.:kiss_2: Quote
Recommended Posts