jola_li Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 *Gajowa* napisał(a):Pusia nareszcie położyła sie na przygotowanym posłaniu i drzemie... dotychczas cały czas była na łapkach, stała bądż dreptała po drzwiami wyjściowymi. Jeszcze raz ok 23ciej wyjdziemy do ogródka na siuu i mam nadzieję, że spokojnie prześpi noc. Oby miała spokojną noc, bidulka... Quote
jola_li Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Z okazji [SIZE=5]DNIA KUNDELKA serdecznie zapraszam Wszystkich na premierę KABARETU STARSZYCH KUNDELKÓW :smile:!!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Dochód m.in. dla Pusi :smile:!!![/FONT] Quote
sylwiaso Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Pusiolu chciałam coś Ci napisać,ale najpierw weszłam do kabareciku,popłakałam się,otarłam łzy i piszę Pusiu możesz być spokojna o swój los.........! Quote
*Gajowa* Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 U Pusiaka wszystko w porządku. Noc minęła bardzo spokojnie choć malutka conajmniej dwa razy zwymiotowała. Na porannym spacerku po ogródku, jeszcze na smyczy obszczekała przejeżdżający samochód. Dzis wyjeżdżałam na cmentarz na parę godzin Pusia została w przedpokoju i chyba spała bo nie nabroiła. Teraz Gajka przyszła do domu, a Pusia wygrzewa sie w ogródku. Quote
Ewa Marta Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Z każdą godziną będzie już tylko lepiej:-) Quote
Ellig Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 *Gajowa* napisał(a):U Pusiaka wszystko w porządku. Noc minęła bardzo spokojnie choć malutka conajmniej dwa razy zwymiotowała. Na porannym spacerku po ogródku, jeszcze na smyczy obszczekała przejeżdżający samochód. Dzis wyjeżdżałam na cmentarz na parę godzin Pusia została w przedpokoju i chyba spała bo nie nabroiła. Teraz Gajka przyszła do domu, a Pusia wygrzewa sie w ogródku. Cudownie, Pusiu jestes bardzo dzielna:) Quote
kamos Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Myślimy o Pusi,:bye: żeby jak najszybciej wróciła do formy. Trzymaj się maleńka.;) Quote
jola_li Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 *Gajowa* napisał(a):U Pusiaka wszystko w porządku. Noc minęła bardzo spokojnie choć malutka conajmniej dwa razy zwymiotowała. Na porannym spacerku po ogródku, jeszcze na smyczy obszczekała przejeżdżający samochód. Dzis wyjeżdżałam na cmentarz na parę godzin Pusia została w przedpokoju i chyba spała bo nie nabroiła. Teraz Gajka przyszła do domu, a Pusia wygrzewa sie w ogródku. No to teraz większe ufffffff :-)! A jutro to będzie już takie prawdziwe ;-)!!! A ja dzisiaj jak na złość mało jestem przy komputerze (zaraz znowu wychodzę ;-)), ale jak wrócę to biorę się za allegro :-)!!! Quote
Nutusia Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 No nie mogę się oprzeć, żeby nie napisać: "a nie mówiłam, że wszystko pójdzie jak z płatka?" ;) Quote
jola_li Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Ale się namęczyłam z tym allegro :shake:....... Ciągle mi wyskakiwało, że zamieściłam niedozwolone elementy - w efekcie jest wszystko tak jak na początku, ale musiałam to wykasować i wstawić od nowa :p. Teraz już nie są niedozwolone, za to tekst nie chce się ustawić jak trzeba. Ale już mam dosyć, więc odpuściłam, może jutro jeszcze poprawię. A tu jest link :-): http://allegro.pl/show_item.php?item=1898107458 Quote
jola_li Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Dzwoniłam do Gajowej :-). Pusia w dobrej formie :-)! Nie żebym była całkiem spokojna, ale już prawie-prawie ;-). Zapomniałam napisać, że zapłaciłam za hotelik, sterylizację, szeleczki i allegro - wszystkie wpływy i wydatki są na pierwszej stronie :-). Quote
*Gajowa* Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Jolu_li piękna aukcja... teraz czekamy na telefony. Pusia czuje sie nadzwyczaj dobrze i zachowuje sie tak jakby nie miała operacji. Cały czas muszę ją izolować od Gajki, wiec sporo czasu przebywa w kojcu. Niestety w domu w przedpokoju siedzieć nie chce, wczoraj ostatecznie sie zbuntowała.Nie chciała przyjść do miski , więc ją trochę siłą wciągnęłem do domu ale nie tknęła jedzenia. Wypuściłam ją na ogród i zaraz poszła do kojca i stanęła w miejscu gdzie stawiam miskę. Zrozumiałam, że mam jej tam dać... zaniosłam miskę i wszystko panienka zjadła. Quote
jola_li Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='*Gajowa*']Jolu_li piękna aukcja... teraz czekamy na telefony. Pusia czuje sie nadzwyczaj dobrze i zachowuje sie tak jakby nie miała operacji. Cały czas muszę ją izolować od Gajki, wiec sporo czasu przebywa w kojcu. Niestety w domu w przedpokoju siedzieć nie chce, wczoraj ostatecznie sie zbuntowała.Nie chciała przyjść do miski , więc ją trochę siłą wciągnęłem do domu ale nie tknęła jedzenia. Wypuściłam ją na ogród i zaraz poszła do kojca i stanęła w miejscu gdzie stawiam miskę. Zrozumiałam, że mam jej tam dać... zaniosłam miskę i wszystko panienka zjadła. Z jednej strony dobrze, że się tak świetnie czuje, a z drugiej nie dobrze, bo może niechcący uszkodzić szew ;-). Oby się goiło "jak na psie" :-)! Jeszcze parę dni rygoru i - będzie mogła wrócić do molestowania Gai ;-)! [quote name='rita60']jola zrobione:razz: Dziękuję Ci bardzo, Rita - byłam i widziałam :-)! Czyli kolejne ogłoszenie Pusi - na forum Terierkowo - się pojawiło :-)! http://www.terierkowo**********/teriery-w-potrzebie,17/pusia-szuka-milosci-i-domku,5156.html A następnych 60 zamówiłam na bazarku za 10 zł :-)! I 7 ogłoszeń bezpłatnych dzięki uprzejmości Hitoshi i Akiry :-)! Quote
*Gajowa* Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Jolu_li czy możesz podesłać link do bazarku ogłoszeniowego ? ja nie mogłam znaleźć, a potrzebuje dla parki z Korabiewic. Quote
jola_li Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='*Gajowa*']Jolu_li czy możesz podesłać link do bazarku ogłoszeniowego ? ja nie mogłam znaleźć, a potrzebuje dla parki z Korabiewic. Proszę bardzo: http://www.dogomania.pl/threads/216725-OG%C5%81OSZENIA-60-stron-za-10z%C5%82-na-kastracj%C4%99-REKSIA-do-wyczerpania-pakiet%C3%B3w-%29?p=17883464#post17883464 Quote
Nutusia Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 No proszę jaki burek podwórkowy z Pusiny - domkiem gardzi, no! ;) Ale niech korzysta póki pogoda sprzyja! :) Quote
*Gajowa* Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Pusia w doskonałej formie czeka na domek :lol:. Zapomniałam napisać, że kupiłam identyczne do porwanych szeleczki za 17 zł tak, że 3 zł pozostają do rozliczenia. Quote
jola_li Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 [quote name='*Gajowa*']Pusia w doskonałej formie czeka na domek :lol:. Zapomniałam napisać, że kupiłam identyczne do porwanych szeleczki za 17 zł tak, że 3 zł pozostają do rozliczenia. Uffff, dopiero teraz udało mi się odwiedzić Pusię :-). "W doskonałej formie" mówisz :-)? Miód na moje serce, muzyka dla uszu i balsam na coś tam ------ CU-DOW-NIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jola_li Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Gajowa, nie zauważyłaś czy Pusia się interesuje szwem? Bywa, że jak się goi, to swędzi i może sobie "rozlizać". Zerknęłaś jak wygląda jej brzuszek? Quote
Ewa i flatki Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Wielka radość, że Pusiaczek dobrze się goi :) Czy zamawiać już fryzjera ? Quote
jola_li Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Ewa i flatki napisał(a):Wielka radość, że Pusiaczek dobrze się goi :) Czy zamawiać już fryzjera ? Marzy mi się Pusia, która by mogła zrzucić całe swoje stare życie razem z mocno niedbałą fryzurą, ale..... biję się z myślami..... Pusia mieszka w kojcu - nie wiadomo jak długo jeszcze - a będzie coraz zimniej :-(. W takiej sytuacji, chyba lepsze byle jakie futerko niż elegancka fryzura.... Sama nie wiem, ale chyba zrezygnujemy z tej - fantastycznej!!!! - propozycji, bo zima nadciąga... Kurczę, bardzo żałuję :-(.... Quote
jola_li Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Słuchajcie wszyscy, a najbardziej, to już DOGO07 :-)!!!! Zajrzałam na konto, a tam ---- 200 zł dla Pusi od Bartosza B.!!!! To Pan z facebooka, o którym wspomniała kiedyś Dogo, że wyraził gotowość wsparcia Pusi :-)!!! No po prostu nie mogę :-)!!!!!! Dogo - dziękuję ogromnie i Tobie i Bartoszowi - proszę, przekaż Mu serdeczne podziękowania!!!!!!!!!! PS Dogo, usiłowałam wysłać do Ciebie pw, ale masz zapchaną skrzynkę ;-). Quote
jola_li Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 ZAŁAMAŁAM SIĘ......................... Zadzwoniłam do ex właścicielki Pusi, żeby powiedzieć, że zamówiłam karmę dla psiaków i że niedługo przyjedzie tam kurier, a ona mi mówi, że jest w ciąży :-( :-( :-(....... Szóste dziecko będzie w kwietniu :-(................................................. Quote
Recommended Posts