Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Pusia nareszcie położyła sie na przygotowanym posłaniu i drzemie... dotychczas cały czas była na łapkach, stała bądż dreptała po drzwiami wyjściowymi. Jeszcze raz ok 23ciej wyjdziemy do ogródka na siuu i mam nadzieję, że spokojnie prześpi noc.

Oby miała spokojną noc, bidulka...

• Replies 734
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Z okazji [SIZE=5]DNIA KUNDELKA serdecznie zapraszam Wszystkich na premierę
KABARETU STARSZYCH KUNDELKÓW
:smile:!!![/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] Dochód m.in. dla Pusi :smile:!!![/FONT]

Posted

U Pusiaka wszystko w porządku. Noc minęła bardzo spokojnie choć malutka conajmniej dwa razy zwymiotowała. Na porannym spacerku po ogródku, jeszcze na smyczy obszczekała przejeżdżający samochód. Dzis wyjeżdżałam na cmentarz na parę godzin Pusia została w przedpokoju i chyba spała bo nie nabroiła. Teraz Gajka przyszła do domu, a Pusia wygrzewa sie w ogródku.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
U Pusiaka wszystko w porządku. Noc minęła bardzo spokojnie choć malutka conajmniej dwa razy zwymiotowała. Na porannym spacerku po ogródku, jeszcze na smyczy obszczekała przejeżdżający samochód. Dzis wyjeżdżałam na cmentarz na parę godzin Pusia została w przedpokoju i chyba spała bo nie nabroiła. Teraz Gajka przyszła do domu, a Pusia wygrzewa sie w ogródku.

Cudownie, Pusiu jestes bardzo dzielna:)

Posted

*Gajowa* napisał(a):

No to teraz większe ufffffff :-)!
A jutro to będzie już takie prawdziwe ;-)!!!

A ja dzisiaj jak na złość mało jestem przy komputerze (zaraz znowu wychodzę ;-)), ale jak wrócę to biorę się za allegro :-)!!!

Posted

Ale się namęczyłam z tym allegro :shake:.......
Ciągle mi wyskakiwało, że zamieściłam niedozwolone elementy - w efekcie jest wszystko tak jak na początku, ale musiałam to wykasować i wstawić od nowa :p.
Teraz już nie są niedozwolone, za to tekst nie chce się ustawić jak trzeba.
Ale już mam dosyć, więc odpuściłam, może jutro jeszcze poprawię.
A tu jest link :-):
http://allegro.pl/show_item.php?item=1898107458

Posted

Dzwoniłam do Gajowej :-).
Pusia w dobrej formie :-)!
Nie żebym była całkiem spokojna, ale już prawie-prawie ;-).

Zapomniałam napisać, że zapłaciłam za hotelik, sterylizację, szeleczki i allegro - wszystkie wpływy i wydatki są na pierwszej stronie :-).

Posted

Jolu_li piękna aukcja... teraz czekamy na telefony.
Pusia czuje sie nadzwyczaj dobrze i zachowuje sie tak jakby nie miała operacji. Cały czas muszę ją izolować od Gajki, wiec sporo czasu przebywa w kojcu. Niestety w domu w przedpokoju siedzieć nie chce, wczoraj ostatecznie sie zbuntowała.Nie chciała przyjść do miski , więc ją trochę siłą wciągnęłem do domu ale nie tknęła jedzenia. Wypuściłam ją na ogród i zaraz poszła do kojca i stanęła w miejscu gdzie stawiam miskę. Zrozumiałam, że mam jej tam dać... zaniosłam miskę i wszystko panienka zjadła.

Posted

[quote name='*Gajowa*']Jolu_li piękna aukcja... teraz czekamy na telefony.
Pusia czuje sie nadzwyczaj dobrze i zachowuje sie tak jakby nie miała operacji. Cały czas muszę ją izolować od Gajki, wiec sporo czasu przebywa w kojcu. Niestety w domu w przedpokoju siedzieć nie chce, wczoraj ostatecznie sie zbuntowała.Nie chciała przyjść do miski , więc ją trochę siłą wciągnęłem do domu ale nie tknęła jedzenia. Wypuściłam ją na ogród i zaraz poszła do kojca i stanęła w miejscu gdzie stawiam miskę. Zrozumiałam, że mam jej tam dać... zaniosłam miskę i wszystko panienka zjadła.

Z jednej strony dobrze, że się tak świetnie czuje, a z drugiej nie dobrze, bo może niechcący uszkodzić szew ;-).
Oby się goiło "jak na psie" :-)!
Jeszcze parę dni rygoru i - będzie mogła wrócić do molestowania Gai ;-)!

[quote name='rita60']jola zrobione:razz:

Dziękuję Ci bardzo, Rita - byłam i widziałam :-)!
Czyli kolejne ogłoszenie Pusi - na forum Terierkowo - się pojawiło :-)!
http://www.terierkowo**********/teriery-w-potrzebie,17/pusia-szuka-milosci-i-domku,5156.html

A następnych 60 zamówiłam na bazarku za 10 zł :-)!
I 7 ogłoszeń bezpłatnych dzięki uprzejmości Hitoshi i Akiry :-)!

Posted

Pusia w doskonałej formie czeka na domek :lol:.
Zapomniałam napisać, że kupiłam identyczne do porwanych szeleczki za 17 zł tak, że
3 zł pozostają do rozliczenia.

Posted

[quote name='*Gajowa*']Pusia w doskonałej formie czeka na domek :lol:.
Zapomniałam napisać, że kupiłam identyczne do porwanych szeleczki za 17 zł tak, że
3 zł pozostają do rozliczenia.
Uffff, dopiero teraz udało mi się odwiedzić Pusię :-).
"W doskonałej formie" mówisz :-)?
Miód na moje serce, muzyka dla uszu i balsam na coś tam ------ CU-DOW-NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ewa i flatki napisał(a):
Wielka radość, że Pusiaczek dobrze się goi :)
Czy zamawiać już fryzjera ?

Marzy mi się Pusia, która by mogła zrzucić całe swoje stare życie razem z mocno niedbałą fryzurą, ale..... biję się z myślami.....
Pusia mieszka w kojcu - nie wiadomo jak długo jeszcze - a będzie coraz zimniej :-(.
W takiej sytuacji, chyba lepsze byle jakie futerko niż elegancka fryzura....
Sama nie wiem, ale chyba zrezygnujemy z tej - fantastycznej!!!! - propozycji, bo zima nadciąga...
Kurczę, bardzo żałuję :-(....

Posted

Słuchajcie wszyscy, a najbardziej, to już DOGO07 :-)!!!!
Zajrzałam na konto, a tam ---- 200 zł dla Pusi od Bartosza B.!!!!
To Pan z facebooka, o którym wspomniała kiedyś Dogo, że wyraził gotowość wsparcia Pusi :-)!!!

No po prostu nie mogę :-)!!!!!!
Dogo - dziękuję ogromnie i Tobie i Bartoszowi - proszę, przekaż Mu serdeczne podziękowania!!!!!!!!!!

PS Dogo, usiłowałam wysłać do Ciebie pw, ale masz zapchaną skrzynkę ;-).

Posted

ZAŁAMAŁAM SIĘ.........................
Zadzwoniłam do ex właścicielki Pusi, żeby powiedzieć, że zamówiłam karmę dla psiaków i że niedługo przyjedzie tam kurier, a ona mi mówi, że jest w ciąży :-( :-( :-(.......
Szóste dziecko będzie w kwietniu :-(.................................................