Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 734
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
Sterylka i do domku!!!! Do domku! Do domku!!!
Ja bym ją już ogłaszała - co to jest poczekać na psiaka 2 tygodnie! ;)

Zanim odbędzie się wizyta przedadopcyjna; zanim zainteresowani odwiedzą psiaka w Hotelu ;) to zawsze kilka dni mija :)

Posted

Piękne jesienne foty , Pusiaczek prześliczny i szczęśliwy :fadein:. Trzymam kciuki za sterylkę. Wierzę że pójdzie pomyślnie, w końcu Pusia już dosyć wycierpiała , a przy takiej opiece szybko dojdzie do siebie !

Posted

Dziś odwiedziła nas Viki wiec sunie sobie poszalały na słoneczku, a Gaja miała troche spokoju ;).
Państwo Viki byli ponad 3 tygodnie temu i powiedzieli, że Pusia to już inny pies nie widać po niej biedy i nie powinna więcej przybierać na wadze.
Ale cioteczka jola_li znów przywiozła ciasteczka wątrobowe i jak tu nie tyć :evil_lol: ?

Posted

Nutusia napisał(a):
Sterylka i do domku!!!! Do domku! Do domku!!!
Ja bym ją już ogłaszała - co to jest poczekać na psiaka 2 tygodnie! ;)

Allegro dla Pusi mam już przygotowane, ale --- ta sterylka mnie paraliżuje :-(...
W poniedziałek - jak już wróci od Pani Weterynarz - startujemy!
Zostawiłam też Gajowej ogłoszenia do wywieszenia w lecznicy.
No i jeszcze jakiś bazarkowy pakiecik się przyda. I jeszcze forum terierkowe ;-).
Oby do poniedziałku....

*Gajowa* napisał(a):
Dziś odwiedziła nas Viki wiec sunie sobie poszalały na słoneczku, a Gaja miała troche spokoju ;).
Państwo Viki byli ponad 3 tygodnie temu i powiedzieli, że Pusia to już inny pies nie widać po niej biedy i nie powinna więcej przybierać na wadze.

Tak tak, nie napisałam o najważniejszym - Pusi jest już tyle ile trzeba :-)!
Absolutnie wystarczy ;-)!
Nie ma w ogóle porównania ze szkielecikiem, którego równo miesiąc temu przywiozłyśmy do Gajowej :-).

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Ale cioteczka jola_li znów przywiozła ciasteczka wątrobowe i jak tu nie tyć :evil_lol: ?

To Ty paskudo naszej Pusi ciasteczka wyżerasz:mad:

Posted

Saphira napisał(a):
To Ty paskudo naszej Pusi ciasteczka wyżerasz:mad:

;-)
Pusia by nigdy na to nie pozwoliła :-)!
Nawet siadać się nauczyła, byle zasłużyć na poczęstunek :-)!

Posted

Pusiaczek dostał dziś tylko symboliczna kolację, żeby mu nie było przykro, ze inne jedzą a on nie :placz:.
Jutro rano normalnie jedziemy na ukochany spacerek do lasu, a na zabieg wyjeżdżamy po 13tej.

Posted

jola_li napisał(a):
..........

Wszystko będzie dobrze, bo nie ma absolutnie żadnego powodu, żeby miało być inaczej! Stawiam, że Gaja niedługo się nacieszy spokojem i najpóźniej pojutrze znów będzie zabawowo molestowana:razz:

Posted

Pusia nareszcie położyła sie na przygotowanym posłaniu i drzemie... dotychczas cały czas była na łapkach, stała bądż dreptała po drzwiami wyjściowymi. Jeszcze raz ok 23ciej wyjdziemy do ogródka na siuu i mam nadzieję, że spokojnie prześpi noc.